Sunday , January 24 2021
Lajmi i fundit

Tag Archives: Dritan Abazoviq

Feed Subscription

Abazovic: IDIOTIZMI POLITIK I CUNGUT

Dritan Abazoviq, Dritan Abazovic

Bartësi i listës i Malit të Zi Pozitiv në zgjedhjet e djeshme në Ulqin Dritan Abazoviq ka shprehur kënaqësinë me rezultatet që i ka arritur kjo parti. “Çdo votë e jona është e pastër si loti dhe i arritur në betejën e pabarabartë me katër makineri partiake”, tha ai duke shtuar që MZ Pozitiv ka fituar 11 për qind më ... Read More »

Politika: MZ POZITIV I KËNAQUR, PSD DHE UDSH JANË MBAJTUR

Lideri i Unionit demokratik të Shqiptarëve Mehmet Zenka ka deklaruar që kjo parti ka pritur më shumë, por që një mandat i UDSH-së vlen sa tre mandate të partive tjera. “Ne në fushatë kemi hyrë me shumë pak para dhe nuk kishim mundësi të bëjmë betejë më të fortë politike”, tha ai. Kryetari i PSD-së Selim Resulbegoviq ka thanë që ... Read More »

Dritan Abazoviq: TREGU I ROBËRVE

,,Më ndihmo edhe kësaj herë”- ështe vetëm një nga fjalit e cila shpesh përdoret nga politikanët lokal që t’i bindin qytetarët që të votojn persëri për to. I pranojn ata edhe gabimet  e veta,i përsërisin premtimet, milionët, kamionët, aeroplanët…por pushtetin e kan më prioritar se dinjitetin, e për  të vërtetën as mos të flasim.E pyes vehten pse është kjo kështu? ... Read More »

Abazoviq: VOTA PËR FORCË ËSHTË VOTË PËR PDS

Dritan Abazoviq, Dritan Abazovic

Bartësi i listës i Malit të Zi Pozitiv Dritan Abazoviq tha që çdo votë për Forcën e re demokratike është në të vërtet votë për PDS. “Kjo parti akoma nuk është deklaruar në thirrjet tona të shumta të tregoj se a do të shkoj pas zgjedhjeve në koalicion me PDS-në, por as partitë tjera”, tha ai për “Vijesti”. Sipas fjalëve ... Read More »

Cungu: ADMINISTRATA JONË MË E MIRA NË VEND; ABAZOVIQ: AJO ËSHTË MË E DOBËTA

Komuna e Ulqinit, Opstina Ulcinj

Kryetari i Forcës së re demokratike dhe kryetari i Ulqinit Nazif Cungu ka deklaruar që kjo parti kishte administraten më të mirë lokale në vend. „Zyra jonë për projekte ndërkombëtare është shpallur për më të mirën në Mal të Zi“, tha ai për „Dnevne novine“. Ai shprehu gatishmërinë që qytetarët do ti japin besim prapë këtij grupacioni politik. „Shpresoi në ... Read More »

Abazoviq: REVIZIONI I PRIVATIZIMIT DHE PUNËS SË KOMUNËS

Dritan Abazoviq, Dritan Abazovic

Deputeti i Malit të Zi Pozitiv Dritan Abazoviq ka deklaruar që kjo parti do të ndërmarr të gjitha masat nga niveli lokal lidhur me shkëputjen e kontratave dhe ndjekjen penale të investitorëve të papërgjegjshëm në Ulqin. Ai për “Vijesti ka paralajmëruar revizionin e punës së komunës. “Revizioni do të kryhej në afatin më të shkurt dhe askënd nuk do ta ... Read More »

Abazoviq: TRISHTUESE ËSHTË KJO QË PO NA NDODH

Dritan Abazoviq, Dritan Abazovic

Deputeti i Malit të Zi Pozitiv Dritan Abazoviq ka deklaruar që është trishtuese e gjitha që po ndodh në Ulqin. “Qyteti dhe banorët e tij këtë sigurisht nuk e kanë merituar.  Ulqini gjithmonë është i njohur me gjëra të mira dhe mendoj që ngjarjet e tilla të cilat lidhen me liderët e komprometuar, krijojnë fotografi të shëmtuar për qytetin tonë. ... Read More »

Pajoviq: ME ULQIN NUK DUHET TË UDHËHIQET NGA PODGORICA

Kryetari i Malit të Zi Pozitiv Darko Pajoviq ka thënë në konferencën për shtyp në hapësirat e kësaj parti në Ulqin që partia Pozitive ofron vizion të ri të Ulqinit, ofron ide të reja dhe gjithsesi njerëz të rinj. “Ato dëshirojnë dhe dinë që vizionin dhe idetë e reja për Ulqinin ti bëjnë realitet”, tha ai duke paralajmëruar që me ... Read More »

Abazoviq mbi akuzat reciproke të drejtuesve të komunës: TË REAGOJ PROKURORIA

Dritan Abazoviq, Dritan Abazovic

Deputeti i Malit të Zi Pozitiv Dritan Abazoviq ka deklaruar që prokuroria duhet të reagoj mbasi që të shtunën kryetari i komunës së Ulqinit Nazif Cungu dhe nënkryetari i komunës Selim Resulbegoviq kanë thënë akuza të rënda reciproke. “Mbas debatit televiziv askush normal nuk duhet të ketë dyshime mbi ndodhitë në majën e pushtetit komunal. Ky është skandal i pabesueshëm ... Read More »

Scroll To Top