Sunday , January 24 2021
Lajmi i fundit

Tag Archives: Dritan Abazoviq

Feed Subscription

Partia Pozitive: URIMI PËR KRISHTLINDJE

“Të gjithë besimtarëve të fesë ortodokse në emër të KK MZP Ulqin dhe në emrin tim personal ja uroj Krishtlindjet me dëshirë që ti kalojnë në paqe, shëndet dhe disponim të mirë. Festat janë gjithmonë rast i mirë ti kthehemi vlerave universale, e Ulqinit dhe banorëve të tij i ka hije që bashkërisht ti kremtojnë të gjitha festat fetare dhe ... Read More »

Abazoviq: PRESIM REZULTAT TË MIRË

Deputeti i Malit të Zi Pozitiv Dritan Abazoviq ka deklaruar që pret që partia e tij të arrij rezultat të mirë në zgjedhjet lokale në Ulqin. “Presim rezultat të mirë në zgjedhje, para së gjithash për arsye se Ulqini është qytet në të cilin për shkak të karakteristikave të tija zgjedhjet janë sado pak më interesante se në komunat tjera. ... Read More »

Renditja e politikanëve në Mal të Zi: ABAZOVIQ NË TOP PESË

Dritan Abazoviq, Dritan Abazovic

Sipas hulumtimit që ka kryer gazeta „Dnevne novine“ deputeti i Malit të Zi Pozitiv Dritan Abazoviq gjendet në mes të pesë politikanëve më me ndikim në Mal të Zi. Para tij janë kryeministri Millo Gjukanoviq, Lideri i Frontit demokratik Miodrag Lekiq, shefi i Parlamentit dhe kryetari PSD Ranko Krivokapiq, si dhe kryetari i shtetit Filip Vujanoviq. Në këtë hulumtim kanë ... Read More »

MZ Pozitiv: NE TË VETMIT OFROJMË DIÇKA TË RE (emrat në listë)

Mali i Zi Pozitiv ka lajmëruar që ka dorëzuar Listën për këshilltar për zgjedhjet e ardhshme lokale. “Ardhmëria dhe kapitali politik i qytetit të Ulqinit është pa dyshim i përbërë në këto njerëz. Ne jemi e vetmja parti e cila merr pjesë në këto zgjedhje dhe e cila në thelb ofron diçka të re dhe shpresojmë që kjo do të ... Read More »

Abazoviq: ËSHTË NJERËZORE TË FALËSH KËSHTU QË E KAM FALUR GJUKANOVIQIN

Dritan Abazoviq, Dritan Abazovic

Deputeti i Malit të Zi Pozitiv Dritan Abazoviq, të cilin kryeministri malazez Millo Gjukanoviq në fillim të dhjetorit në Kuvend e quajti vagabondë, tha që e ka falur Kryetarin e Qeverisë për këtë incident. “Nuk është keq të rikujtojmë që Zoti fal, ndërsa është njerëzore (fetare) të tentosh të jesh i ngjashëm me Te. Sa jam i suksesshëm në këtë ... Read More »

Abazoviq: PËRGATITET “INCIZIMI” I RI NË ULQIN

Deputeti i Malit të Zi Pozitiv Dritan Abazoviq ka paralajmëruar që kushtet për mbajtjen e zgjedhjeve të ardhshme lokale në Ulqin po përkeqësohen dhe që tani janë vërejtur presionet ndaj qytetarëve. “Është e dukshme që shantazhohen njerëzit, ndërsa keni situatën që asfaltohen rrugët në fshatra. Nuk jam i sigurt a ka punësime, sigurisht ka presione në arsim, që do të ... Read More »

MZP: ABAZOVIQ NË KRYE TË LISTËS

Kryesia e Malit të Zi Pozitiv ka pranuar propozimin e Këshillit komunal të kësaj parti në Ulqin që deputeti në Parlament Dritan Abazoviq të jetë bartësi i listës së këshilltarëve në zgjedhjet që do të mbahen me 26 janar. Sipas informatave që ka Portali UL-info, ndër dhjetë emrat e parë të kësaj listë do të jenë nënkryetarët e këshillit Safet Beci, Omer Bajraktari dhe Xhenan ... Read More »

ABAZOVIQ: MENJËHERË TË ZBARDHEN SULMET

Mali i Zi Pozitiv dënon ashpër bombardimin më të ri të redaksisë së “Vijesti” të cilat tregojnë atrofinë e institucioneve publike dhe dëshmojnë që qeverisja po humbet betejën me krimin e organizuar. “Me këto sulme permanente dhe të shpeshta të cilat kohën e fundit janë bërë përditshmëri qytetarëve I dërgohet mesazh i qartë që siguria e tyre është e rrezikuar ... Read More »

Kuvendi i Malit të Zi: BAROVIQ KOT SHPALL TENDERAT PËR KRIPORE

“Sipas Ligjit për marrëdhëniet pronësore – ligjore të tokës e cila është në proces privatizim, e për të cilën nuk është paguar çmimi i tregut, është pronë shtetërore”, tha në Kuvendin e Malit të Zi deputeti i Partisë socialiste popullore Velizar Kallugjeroviq. Ai duke folur për rastin e Kripores tha që Këshilli për privatizim nuk e dha vendimin që janë ... Read More »

Scroll To Top