Saturday , January 23 2021
Lajmi i fundit

Tag Archives: Dritan Abazoviq

Feed Subscription

Abazoviq në Tiranë: PJESËMARRËS NË TUBIMIN E PARLAMENTARËVE TË BALLKANIT

Kuvendi (1)

Anëtari i Këshillit për marrëdhënie ndërkombëtare dhe emigrantë, deputeti mr Dritan Abazoviq, si anëtarë i Grupit punues, merr pjesë në takimin e Grupit të punës të Asamblesë parlamentare të Procesit të Bashkëpunimit të Europës juglindore – SEECP, e cila në kuadër të udhëheqjes shqiptare me këtë iniciativë mbahet sot në Tiranë, njoftohet nga Kuvendi i Malit të Zi. Grupi i ... Read More »

Inspekcioni: MË SHUMË DËNIME NË ULQIN SE NË TËRË BOKËN

Euro

Nga fillimi i këtij vit në territorin e komunës së Ulqinit janë shkruar 198 dënime, me vlerë prej 442 mijë euro. Kjo do të thotë që inspektorët mesatarisht kanë dhënë dënime me vlerë prej 2232 euro. Pyetjen rreth numrit dhe vlerës së dënimeve në komunat bregdetare ia vendosi ministrit të financave Radoje Zhugiq të mërkurën në Kuvendin e Malit të ... Read More »

Abazoviq: PUNOJMË PËR KRIJIMIN E LËVIZJES QYTETARE

Dritan Abazovic

Deputeti në Kuvendin e Malit të Zi mr Dritan Abazoviq ka deklaruar se kanë filluar konsultimet e gjera për krijimin e organizatës së re politike, e cila me siguri nuk do të funksionojë si parti, por si lëvizje qytetare. Ai për “Vijesti” tha që organizata e re politike do të paraqes alternativën që mungon, sepse do të insistojë në promovimin ... Read More »

Abazoviq: MENDOJMË PËR FORMIMIN E PARTISË SË RE

Dritan Abazovic, Dritan Abazoviq

Deputeti në Kuvendin e Malit të Zi mr Dritan Abazoviq deklaroi që me një grup miqsh që kanë lëshuar Malin e Zi Pozitiv, por edhe me disa persona të njohur, ka filluar bisedimet për formimin e partisë së re politike. “Pres që në afat relativisht të shkurtë të sjellim këtë vendimin dhe të lajmërojmë opinionin rreth kësaj”, tha ai për ... Read More »

Abazoviq: URREJTJA DHE INTOLERANCA NUK ÇOJNË NË EUROPË

Dritan Abazovic

Deputeti në Kuvendin e Malit të Zi Dritan Abazoviq ka dënuar gjuhën e urrejtjes dhe daljet nacionaliste dhe ekstremiste, të cilët në cilëndo mënyrë ngrohin urrejtjen kombëtare dhe intolerancën, duke theksuar që ky nuk është koncept i Malit të Zi europian. “Misioni emancipues është të krijojmë ura, të afrojmë njerëzit. Kjo është rrugë më e vështirë, por e vetmja rrugë ... Read More »

Abazoviq: JAP DORËHEQJE NË MZ POZITIV, QËNDROJ DEPUTET

Dritan Abazoviq, Dritan Abazovic

Dritan Abazoviq do të jap sot publikisht, në konferencën për shtyp në Kuvendin e Malit të Zi, dorëheqjen në anëtarësinë në MZ Pozitiv. “Nuk do të jap dorëheqje nga vendi i deputetit, sepse vazhdoj të jem besnik ideve burimore të partisë në themelimin e të cilës morra pjesë dhe për të cilat, me vullnetin e qytetarëve, fitova mandatin në zgjedhje”, ... Read More »

A.Salaj: TË RUHET “KOHA JAVORE”

Koha javore

Grupi i Punës së Kuvendit të Malit të Zi, i kryesuar nga deputeti dhe koordinatori Genci Nimanbegu, deputeti i opozitës Dritan Abazoviq (MZP) dhe Sllavica Mirkoviq, sekretare e Këshillit për sistemin politik në Kuvendin e Malit të Zi, vizitoi dje redaksinë e gazetës “Koha javore”. Redaktori përgjegjës i gazetës, Ali Salaj, i ka njoftuar përfaqësuesit e Kuvendit me gjendjen aktuale ... Read More »

Me iniciativë të Nimanbegut: GRUPI PUNUES PËR “KOHËN JAVORE”

Koha javore

Kolegjiumi i Kryetarit të Kuvendit të Malit te Zi, me iniciativën e Kryetarit të Klubit te deputetëve të partive shqipëtare (FORCA, AA) HGI dhe LPCG, Genci Nimanbegu, në lidhje me fatin e “Kohës javore” dhe statusit të saj të ardhëshëm, ka diskutuar per situatën aktuale të kësaj reviste në gjuhen shqipe. Shtohet që është marr vendimi për formimin e grupit ... Read More »

Press i deputetëve nga Ulqini: NË “RASTIN K1” KA ELEMENTE TË KORRUPSIONIT

Press K1 Dritan

Deputetët nga Ulqini Genci Nimanbegu, Dritan Abazoviq dhe dr Lilana Gjurashkoviq kanë mbajtur sot në Kuvendin e Malit të Zi konferencën për shtyp në të cilën është folur për “rastin K1”. Ato thanë që mendojnë se në procesin e përmendur ekzistojnë elementë të korrupsionit, raporton Portali Ul-info. Deputeti Abazoviq, ka apeluar tek opinioni që mos të lejojë lidhjen e kapitalit ... Read More »

Scroll To Top