Thursday , May 23 2019
Lajmi i fundit

Tag Archives: Erste Bank

Feed Subscription

Lukiq: KËTË VIT KAMATAT MË TË ULËTA

Aleksa Lukiq, Aleksa Lukic

Drejtori ekzekutiv i Erste bankës Aleksa Llukiq ka paralajmëruar se këtë vit do të vazhdojë trendi i uljes së normës së kamatës në Mal të Zi, por jo edhe rritja e kamatës tek kursimet. Ai në deklaratë për “Vijesti” tha se bankat kanë në dispozicion mjaftueshëm para të financojnë kreditimet e planifikuara dhe të hapin mundësi të reja për klientët. ... Read More »

Erste banka: PRAPË BANKA E VITIT NË MAL TË ZI

Erste Bank SHA Podgoricë prapë fitoi çmimin për bankën më të mirë në Mal të Zi, (The Bank of the Year 2013), të cilën e jep revista financiare me ndikim botëror “The Banker”, në botimin e “Financial Times Group”. Çmimi Banka e vitit në Mal të Zi është dorëzuar drejtorit ekzekutiv të Erste bankës Aleksa Lukiq në ceremoninë e mbajtur ... Read More »

Çmimi i Austrisë për Ulqinakun: LUKIQ FITOI DEKORATËN E ARGJENDTË

Aleksa Lukiq, Aleksa Lukic

Ambasadori i Austrisë në Podgoricë Johan Frelih ia dorëzoi dekoratën për merita të Republikës së Austrisë drejtorit kryesor ekzekutiv të Erste bankës në Mal të Zi Aleksa Lukiqit për kontributin në fushën e marrëdhënieve austriake-malazeze. Çmimi Lukiqit iu dorëzua me rastin e Ditës së Republikës së Austrisë, e cila u festua të enjten në Podgoricë. Në manifestim morën pjesë përfaqësuesit ... Read More »

Drejtori kryesor i Ersta bank në Mal të Zi: MUND TË JENI NË GRUPIN E SHTETEVE TË SUKSESSHME

“Mali i Zi mund ti bashkëngjitet grupit të shteteve të suksesshëm evropiane, nëse investimet e drejtpërdrejta të huaja të cilat do ti tërheq do të çojnë drejtë investimeve lokale dhe krijimit të pasurisë”, tha drejtori ekzekutiv i Erste grupit Andreas Trajhll (Treichl). Ai në konferencën për shtyp në Podgoricë tha që është përparësia e Malit të Zi që është një ... Read More »

Scroll To Top