Saturday , July 4 2020
Lajmi i fundit

Tag Archives: Fatmir Gjeka

Feed Subscription

Kuvendi komunal: GJEKA KËRKON MBLEDHJE TË JASHTËZAKONSHME

Fatmir Gjeka Kuvendi

Kryetari i komunës së Ulqinit Fatmir Gjeka i dërgoi të premten kërkesën kryetarit të Kuvendit komunal Fuad Haxhibetit që të thërras mbledhjen e jashtëzakonshme, mëson Portali Ul-info. Për këtë mbledhje Gjeka propozoi të diskutohet për shtatë dokumente planifikuese, të cilët paraprakisht kanë kaluar të gjithë procedurat ligjore dhe që presin miratimin. “Për shkak të mosrealizimit të të drejtave të veta ... Read More »

Gjeka: CUNGU TË JAP DORËHEQJE DHE T’I KËRKOJË FALJE QYTETARËVE

Fatmir Gjeka, Fatmir Djeka

Kryetari i Komunës së Ulqinit dhe lideri i Partisë demokratike Fatmir Gjeka ka deklaruar se asnjëherë nuk ishte pengesë për çfarë do lloj marrëveshje politike dhe për të mirë të qytetit. Ai për “Vijesti” tha se kërkesa për dorëheqjen e tij është tentim i Forcës që të ridrejtojë përgjegjësinë në partnerin konstruktiv të koalicionit mbasi që dështojë iniciativa e kësaj ... Read More »

Gjeka: FATURAT U VJETËRSUAN, MARIFETET E DOBËSIRAVE POLITIKE

Fatmir Gjeka, Fatmir Djeka

Kryetari i komunës së Ulqinit dhe lideri i Partisë demokratike Fatmir Gjeka ka mohuar thëniet që para gjashtë viteve, kur ishte në funksionin e sekretarit për buxhet dhe financa, Komuna ka paguar fatura me qëllim blerjen e votave. Vjetërsuan “Faturat pas tre viteve janë vjetërsuar dhe nuk ka nevojë të ruhen. Këtu nuk kam asnjë lloj përgjegjësie. Si sekretar atëherë, ... Read More »

“Dan”: PARTNERËT E KOALICIONIT TË PDS-SË BLENIN VOTA ME MATERIAL NDËRTIMOR

Millo Gjukanoviq, Milo Djukanovic,  Fatmir Gjeka

Aktivistët e Unionit demokratik të Shqiptarëve, partnerit të koalicionit të PDS-së, kanë organizuar blerjen e votave para zgjedhjeve lokale dhe parlamentare në Ulqin duke i mundësuar votuesve që pak para zgjedhjeve të marrin material ndërtues në një kompani të Ulqinit, ndërsa shpenzimet i ka mbuluar Komuna, thuhet në dokumentet e dorëzuara redaksisë së gazetës “Dan”. Siç thuhet, përgjegjës për gjithçka ... Read More »

Gjeka vërtetoi: LOKALITETI I RI PËR AKVA PARK

Fatmir Gjeka, Fatmir Djeka

Kompanisë turke “Polin”, e cila është e interesuar të ndërtojë akva parkun në Ulqin, ka shumë mundësi t’i jepet lokaliteti i ri në Shtoj për qiramarrje afatgjate. „Investitori vazhdon të ketë dëshirë të ndërtojnë akva parkun kështu kemi që vendosur të gjejmë parcelë tjetër. Ai është dakord, toka ka sipërfaqe të njëjtë, para disa ditësh morëm përgjigjen nga komisioni kompetent ... Read More »

Kokteji i fundvitit: U SHPALLEN SPORTISTËT, NXËNËSIT DHE PUNONJËSIT E POLICISË MË TË MIRË

Kokteji i fundvitit, Novogodisnji koktel

Në hotelin “Mediteran” sot u mbajt Kokteji tradicional i fundvitit të cilin e organizoi Komuna e Ulqinit. Krykomunari Fatmir Gjeka përshëndeti të pranishmit dhe iu dëshiroi atyre dhe të gjithë qytetarëve të Ulqinit vitin e suksesshëm 2016. Ai shprehu bindjen që në këtë komunë gjatë vitit të ardhshëm do të fillon realizimi i një sërë investimesh. Në këtë manifestim janë ... Read More »

Edhe mbrëmë negociatat e PD-së dhe Forcës: TË GJITHË MBETEN NË POZICIONET FILLESTARE

Kuvendi komunal, Skupstina opstine

Deri mbrëmë në mesnatë drejtuesit e Partisë demokratike të Fatmir Gjekes dhe Forcës së re demokratike të Nazif Cungut kanë negociuar për vazhdimin e mbledhjes së Parlamentit lokal në rend të ditës të cilit gjendet rebalanca e buxhetit për këtë vit. Të dy anët, siç mëson Portali Ul-info, mbeten në qëndrimet e tyre të mëparshme. Opozita gjatë diskutimit parlamentar ka ... Read More »

Gjeka: CUNGU PRIVATIZOI FORCËN

Fatmir-Gjeka, Nazif Cungu

Kryetari i Partisë demokratike Fatmir Gjeka ka deklaruar se fajtori kryesor për shkatërrimin e koalicionit në Ulqin është kryetari i Forcës së re demokratike Nazif Cungu dhe disa bashkëpunëtorë të tij të cilët kanë privatizuar partinë. “Cungu është opozita më e madhe vet vetes. Kishte 11 këshilltarë kur u zgjidh kryetar komuna, por për dy vite e gjysmë mandat partia ... Read More »

REVIZIONI SHTETËROR: MENDIM NEGATIV PËR RAPORTIN E PD-SË

Partia demokratike

Institucioni shtetëror i revizionit dha mendim negativë për raportin financiar të Partisë demokratike (PD) duke theksuar se në të është paraqitur në mënyrë të pavërtetë puna e partisë së Fatmir Gjekës, shkruan “Vijesti”. Në mendim theksohet se PD-ja, mbas përpilimit të raportit financiar, ka dërguar para të cilat i ka fituar nga buxheti shtetëror në llogaritë e partnerëve të vet ... Read More »

Scroll To Top