Saturday , July 4 2020
Lajmi i fundit

Tag Archives: Fatmir Gjeka

Feed Subscription

Komuna e Ulqinit: DONACIONE PËR MIS SHQIPËRIA

Për shkak të xhiro llogarisë së bllokuar të komunës, kryetari Fatmir Gjeka të mërkurën ka organizuar takim me biznesmenët lokal të cilët kanë shprehur gatishmëri të ndihmojnë financiarisht organizimin e garës për “Mis Shqipëria”, finalja e të cilës do të mbahet në Molin e madh më 27 qershor. Gjeka tha që ky manifestim që tani kishte efekte pozitive të marketingut ... Read More »

Abazoviq: SULMI NË GJEKËN PAS ZGJEDHJEVE NË PODGORICË

Dritan Abazovic

 “Mund të them që me kujdes do të përcjell procesin dhe në fund me përgjegjësi politike do të sillem në pajtim me atë që do të jetë rezultati përfundimtar”, tha deputeti i Malit të Zi Pozitiv Dritan Abazoviq për radio Antena M mbasi që kundër kryetarit të komunës së Ulqinit Fatmir Gjeka është ngritur padia penale për shkak të keqpërdorimit ... Read More »

„Dan“: PADIA PENALE KUNDËR GJEKËS

Fatmir Gjeka, Fatmir Djeka

Inspektorët e policisë së Tivarit dhe Seksionit për krim të organizuar kanë dorëzuar dje padinë penale kundër kryetarit të komunës së Ulqinit Fatmir Gjeka për shkak të keqpërdorimit të funksionit zyrtar në shumë prej 160 mijë euro, shkruan „Dan“. Thuhet që padia kundër Gjekës është ngritur për periudhën kur ai ka kryer funksionin e drejtorit të „Ujësjellësit“. Hetuesit dyshojnë  që ... Read More »

Gjeka: KREDIA DERI NË FILLIM TË KORRIKUT

Fatmir Gjeka, Fatmir Djeka

Kryetari i komunës së Ulqinit Fatmir Gjeka ka deklaruar që jo më vonë se deri në fillim të korrikut do të merret kredia prej 1,2 milion euro. “Huamarrjen do ta marrim tek Atlasmont banka në mënyrë që të shlyejmë shpenzimet dhe të paguajmë pagat e prapambetura të punëtorëve, gjegjësisht të stabilizojmë buxhetin”, tha ai për “Dnevne novine”. Kryetari i komunës ... Read More »

Komuna e Ulqinit: NGA 2000 EURO NDIHMË PËR KOMUNAT NË SERBI DHE BdheH

Fatmir Gjeka, Fatmir Djeka

Komuna e Ulqinit do t’I dërgojnë regjioneve të goditura nga përmbytjet dhe popullsisë së rrezikuar në Serbi dhe Bosnje dhe Hercegovinë nga dy mijë euro ndihmë. Po ashtu, Komuna është e gatshme që gjatë sezonit turistik të mirëpresë fëmijët nga qytetet e rrezikuara. Në letrat të cilat kryetari i komunës së Ulqinit Fatmir Gjeka i ka dërguar Ambasadorëve të Republikës ... Read More »

Në dy panaire: DELEGACIONI I KOMUNËS NË PRISHTINË DHE MOSTAR

Kalaja, Stari grad

Sot në Prishtinë dhe Mostar fillojnë panairet e turizmit në të cilët do të prezantohen potencialet e Ulqinit. Delegacionin i cili merr pjesë në Panairin treditor të turizmit, udhëtimeve dhe hotelerisë në kryeqytetin e Kosovës e udhëheq kryetari i komunës Fatmir Gjeka. Në Prishtinë që dje ka mbërrit drejtoresha e Organizatës turistike Zana Sarvan, e cila ishte mysafire në disa ... Read More »

Ambasadori i Turqisë në Ulqin: BINJAKËZIMI ME NJË KOMUNË

Mehmet Tanilir

Ambasadori i Republikës së Turqisë në Mal të Zi Mehmet Nijazi Tanëlër ka deklaruar sot që komuna e Ulqinit duhet të zgjedh me cilën vetëqeverisje lokale në Turqi do të krijojë marrëdhënie vëllazërore. “Ne më herët kemi propozuar që kjo të jetë një nga dy komunat në afërsi të Stambollit, në detin Marmara, Koxhaali ose Sakaria. Sepse, në to jetojnë ... Read More »

Marrëveshja tek kryetari: QYTETI I PASTËR PËR TRE ORË

Veprimtari komunale, Komunalne djelatnosti

Punëtorët e Pastrimit kanë arritur sot marrëveshjen me kryetarin e komunës së Ulqinit Fatmir Gjeka që menjëherë të fillojnë pastrimin e qytetit. Është dakorduar dinamika e realizimit të kërkesave të tyre, si dhe që për çdo problem eventual dy anët të gjejnë zgjidhje me kompromis. Punëtorët e pastrimit kanë premtuar që për tre orë qyteti do të jetë i pastruar. ... Read More »

„Dan“: HAPET HETIMI KUNDËR GJEKES

Fatmir Gjeka, Fatmir Djeka

Inspektorët e policisë kriminale kanë hapur para dhjetë ditëve hetimin kundër kryetarit të komunës së Ulqinit Fatmir Gjeka për shkak të transaksioneve të dyshimta nga koha kur ishte në krye të Ujësjellësit, shkruan „Dan“. Inspektorët dyshojnë, siç thuhet, që paratë të cilat janë paguar kanë përfunduar tek votuesit e Partisë demokratike, si dhe pritet që të gjitha kontrollet do të ... Read More »

Scroll To Top