Monday , October 26 2020
Lajmi i fundit

Tag Archives: Fondi investues zhvillimor

Feed Subscription

Fondi investues-zhvillimor: TË ENJTEN PREZANTIMI NË ULQIN

Euro

Fondi investues-zhvillimor (FIZH) të enjten në komunë të Ulqinit, në bashkëpunim me administratën lokale, do të organizojë prezantimin e përkrahjes financiare për personat fizik dhe juridik. Sidomos do të flitet për mundësit e kreditimit për ndërmarrje, si dhe për bujq. Kushtet e financimit do ti prezantojë funksionarët e FIZH në krye me kryetarin e Këshillit të drejtorëve të këtij institucion ... Read More »

Fondi investues-zhvillimor: KREDI SHUMË TË VOLITSHME PËR ULQINAKËT

Euro

Nga Fondi investues-zhvillimor i Malit të Zi kanë njoftuar se janë hapur linja shumë të volitshme të kredive për të papunësuarit, të rinjtë, femrat dhe studentët për zhvillimin e sipërmarrjes dhe biznesit të vogël dhe të mesëm. Kamatat për kreditë me vlerë prej 10 deri në 15 mijë euro për qytetarët e Ulqinit janë shumë të volitshëm dhe sillen prej ... Read More »

Komuna: NËNSHKRUHET MARRËVESHJA PËR KREDI ME FONDIN

Euro

Kryetari i komunës së Ulqinit Fatmir Gjeka ka nënshkruar sot marrëveshjen për kredi me Fondin investues-zhvillimor të Malit të Zi (FIZH), mëson Portali Ul-info. Bëhet fjalë për shumën prej 564 mijë euro, e cila do të jetë në dispozicion të administratës lokale për disa ditë. Këto mjete do të dedikohen për investime në infrastrukturë, ndërsa një pjesë edhe për shlyerjen ... Read More »

Scroll To Top