Saturday , January 23 2021
Lajmi i fundit

Tag Archives: Forca

Feed Subscription

Mariq: ANEKSI 2 PDS-FORCA PUNË PËR PROKURORI

Boris Maric

Këshilltari juridik në Qendrën për arsimim qytetar Boris Mariq ka thënë për “Dan” se Prokuroria e lartë shtetërore duhet të reagojë urgjentisht dhe të procedojë liderët e PDS-së dhe Forcës, Millo Gjukanoviq dhe Nazif Cungu, për shkak të Aneksit 2 të nënshkruar të marrëveshjes së koalicionit. Me këtë dokument përveç të tjerash, është parashikuar edhe ndarja e funksioneve në administratën ... Read More »

Aneksi i marrëveshjes PDS-Forca: NËNSHKRIMI NË PRANI TË LIDERËVE TË PB DHE IQK

Gjukanoviq, Cungu, Koalicioni, DPS, Forca

Kryetari i Partisë demokratike të socialistëve Millo Gjukanoviq dhe kryetari i Forcës së re demokratike Nazif Cungu kanë nënshkruar sot në Podgoricë Aneksin e marrëveshjes për koalicionin paszgjedhor të bashkëpunimit në mes PDS-së dhe Forcës. Në nënshkrimin e aneksit të marrëveshjes së koalicionit ishin të pranishëm partnerët e koalicionit në nivel shtetëror – Rafet Husoviq, kryetari i Partisë boshnjake, Marija ... Read More »

Nrekiq: TË HËNËN FILLOJNË BISEDIMET

Loro Nrekiq, Ljoro Nrekic

Bartësi i listës zgjedhore i Partisë demokratike të socialistëve Loro Nrekiq tha në deklaratën për Portal Analitika që të hënën do të fillojnë negociatat për formimin e qeverisjes lokale në Ulqin. Nrekiq tha që në atë komunë partnerë potencial të PDS-së janë të gjithë subjektet politike me të cilët janë në koalicion në nivelin shtetëror. “Të gjithë që i kemi ... Read More »

FORCA: TI NDALOJMË PARREGULLSITË

Në redaksinë tonë mbërriti kumtesa e Forcës së re demokratike të cilën e përcjellim në mënyrë integrale: Gjatë zgjedhjeve të kaluara ka pasur parregullsi të numërta në procesin e votimit, ndër të cilat ka pasur raste: Që figuron se kanë votuar familje të tëra të cilat jetojnë jashtë shtetit dhe nuk kanë qenë prezente ditën e zgjedhjeve Që figuron se ... Read More »

Nimanbegu: REALIZIMI I VOGËL I MARRËVESHJES ME PDS

Genci Nimanbegu

Nënkryetari i Forcës së re demokratike Genci Nimanbegu ka deklaruar që kjo parti nuk është e kënaqur me realizimin e marrëveshjes së koalicionit me Partinë demokratike të socialistëve, si dhe që Mali i Zi është larg nga kushtet për mbajtjen e zgjedhjeve të drejta dhe demokratike. Ai për “Dan” tha që është e qartë që nuk ekziston vullneti politik për ... Read More »

Forca: DEPUTETI NIMANBEGU NË LITUANI

Deputeti i FORCES,Genci Nimanbegu me 28 dhe 29 tetor mori pjesë në Vilnus të Lituanisë në mbledhjen e 50-të të COSAC-ut. Gjatë takimit në ditën e parë  u shqyrtuan shumë tema të rëndësishme siç janë procesi i implementimit të Strategjisë Evropa 2020 si dhe zgjedhjet e Parlamentit Evropian të cilat do të mbahen në maj të vitit 2014. Në ditën e ... Read More »

Cungu: ZGJEDHJET NË PRILL, NDOSHTA DHE MË HERËT

Kryetari i Ulqinit dhe lideri i Forcës së re demokratike Nazif Cungu ka deklaruar që zgjedhjet e reja në këtë komunë do të mbahen në fund të prillit, e ndoshta dhe më herët. “Pres që disa pika të gjenden në rendin e ditës të mbledhjes së Kolegjiumit dhe atë rebalanci i buxhetit dhe vendimet lidhur me investimet”, ka thënë ai ... Read More »

PSD: FORCA I TREMBET ZGJEDHJEVE PRANDAJ BLENË KOHË

Selim Resulbegoviq, Selim Resulbegovic

“Tentimi i rikomponimit të pushtetit në Ulqin është rezultat i frikës së Forcës nga zgjedhjet e jashtëzakonshme dhe blerje e kohës, ndërsa në asnjë mënyrë nuk është shpëtim i qytetit”, është vlerësuar nga Partia socialdemokrate. Sipas fjalëve të udhëheqësit të kësaj partie në Ulqin Selim Resulbegut, tregimi për valën e re investuese është blof politik dhe marrosje e opinionit publik. ... Read More »

Forca: DO TË KETË ZGJEDHJE TË PARAKOHSHME

Gjeka, Cungu, Elezaga, Hollaj

Zgjedhjet e rregullta në Ulqin, duke respektuar ligjin, duhet të mbahen jo më vonë se në tetor të vitit 2014, por meqë është e qartë që shumica parlamentare është shpërbërë në korrik, gjë që është vërtetuar edhe gjatë shtatorit, është e qartë që do të ndodhin zgjedhjet e parakohshme parlamentare, deklaruan nga Forca e re demokratike. “Koalicioni i deritashëm i ... Read More »

Forca: KUMTESË PËR OPINION

Më 5 tetor, në Ulqin është mbajtur takimi i rregullt i Kryetarit të Partisë Boshnjake Rafet Husoviq, të FORCES Nazif Cungut, Kryetares së Iniciativës Qytetare Kroate Marija Vuçinoviq dhe bashkëpunëtorëve të tyre. Gjatë bisedimeve është vlerësuar se koalicioni i partive të pakicave në Parlamentin e Malit të Zi në mënyrë aktive po i afirmon politikat e përbashkëta të tri partive. ... Read More »

Scroll To Top