Wednesday , October 21 2020
Lajmi i fundit

Tag Archives: Fuad Haxhibeti

Feed Subscription

Forca: HAXHIBETI DREJTOR I OT, GORANA PRAPË SEKRETAR

Fuad Haxhibeti

Ish kryetari i Kuvendit komunal të Ulqinit Fuad Haxhibeti do të jetë drejtori i ri i Organizatës turistike të Ulqinit, mëson Portali Ul-info. Këtë vendim e solli sot Këshilli qendror i Forcës së re demokratike. Po ashtu është vendosur që Mustafa Gorana të jetë në krye të Sekretariatit për veprimtari komunale në Komunë të Ulqinit, funksion të cilin dikur e ... Read More »

Kuvendi komunal: KOLEGJIUMI TË MËRKURËN, SË SHPEJTI MBLEDHJA

Kuvendi Komunal i Ulqinit

Kryetari i Kuvendit komunal të Ulqinit Fuad Haxhibeti ka deklaruar se të mërkurën do të mbahet mbledhja e Kolegjiumit. „Pres që të dakordohemi që mbledhja e ardhshme e Parlamentit të mbahet së shpejti, sepse kemi dorëzuar më herët materialet“, tha ai për Portalin Ul-info. Në rend dite të kësaj mbledhje do të jenë, përveç tjerash, vendimi për emërimin e rrugëve ... Read More »

KK: GJYKATA ADMINISTRATIVE HODHI POSHTË PADINË E PDS-së

Kryetari i Parlamentit lokal Fuad Haxhibeti deklaroi se Gjykata administrative e Malit të Zi hodhi poshtë padinë e Këshillit komunal të Partisë demokratike të socialistëve në Ulqin e cila kishte të bënte me vendimin e këtij institucioni për miratimin për objektet e përkohshme në territorin e kësaj komunë. Ky vendim në Kuvendin komunal është miratuar më 29 nëntor të vitit ... Read More »

Kuvendi komunal: TË MËRKURËN VAZHDIMI I MBLEDHJES PËR KREDI

Kuvendi Komunal i Ulqinit

Kryetari i Kuvendit komunal të Ulqinit Fuad Haxhibeti ka deklaruar se të mërkurën, më 30 shtator, do të vazhdojë seanca e jashtëzakonshme e parlamentit lokal. Në këtë seancë do të sillet vendimi për huamarrje të komunës së Ulqinit tek banka gjermane KfW me vlerë 20 milion euro për projektet e ndërtimit të rrjetit të ujësjellësit dhe kanalizimit. Me këtë rast ... Read More »

Komuna: VIZITA NË TIRANË, PRESS I KRYETARIT, MBLEDHJA E KOLEGJIUMIT TË KUVENDIT

Tirana

Delegacionin e Komunës së Ulqinit në krye me kryetarin e Komunës së Ulqinit Fatmir Gjeka, kryeparlamentarin Fuad Haxhibeti, sekretarin Milazim Mustafa si dhe përfaqësuesit e Zyrës ICP pranë Komunës së Ulqinit Artan Çobaj dhe Arben Xhurreta, brenda ndërtesës së Bashkisë së Tiranës e priti Kryebashkiaku i Tiranës Erion Veliaj si dhe nënkryetari i Bashkisë së Tiranës Andi Seferi. Takimi zgjati ... Read More »

Vizita: GJEKA DHE HAXHIBETI NESËR NË TIRANË

Fatmir Gjeka, Fuad Haxhibeti

Kryetari i komunës së Ulqinit Fatmir Gjeka dhe kryetari i Kuvendit komunal Fuad Haxhibeti do të qëndrojnë nesër në vizitë në kryeqytetin e Shqipërisë, mëson Portali Ul-info. Ato me këtë rast do të bisedojnë me kryebashkiakun e Tiranës Erion Veliaj për zgjerimin e bashkëpunimit në mes të këtyre dy qyteteve. Arsyeja për qëndrimin e nesërm të drejtuesve të Ulqinit në ... Read More »

Haxhibeti: NË SHTATOR PËR KRIPORE DHE KOMPLETIMIN E PARCELAVE

Dita e Ulqinit Fuad Haxhibeti

Kryetari i Kuvendit komunal të Ulqinit Fuad Haxhibeti ka deklaruar se gjatë muajit të ardhshëm do të mbahet mbledhja e jashtëzakonshme e Parlamentit lokale. “Do të diskutojmë për Kripore dhe do të sjellim vendimin që, në bazë të Studimit të mbrojtjes, ajo të shpallet për Monument të natyrës”, tha ai për Portalin Ul-info. Sipas fjalëve të tija, në këtë mbledhje ... Read More »

Kuvendi komunal: VAZHDIMI I MBLEDHJES MË 20 KORRIK

Kuvendi Komunal i Ulqinit

Mbledhja e parë e rregullt e seancës pranverore të Kuvendit komunal të Ulqinit do të vazhdojë më 20 korrik, mëson Portali Ul-info. Kjo mbledhje ka filluar më 15 qershor dhe është paralajmëruar që së shpejti do të vazhdojë. “Nuk duhet rikujtuar se sa pikë të rëndësishme të rendit të ditës presin vazhdimin e mbledhjes, nga çështjet e rëndësishme për infrastrukturë ... Read More »

Thellimi i Bunës: DO TË PUNOHET EDHE NATËN

Fuad Haxhibeti takim per Bunen

Të premten në zyrën e Kryetarit të Kuvendit Fuad Haxhibeti u mbajt takimi më përfaqësuesit e Drejtorisë për Ujëra, Danillo Gllobareviq, përfaqësues të OJQ Peshkatarët e Ulqinit, Atif Hasanaga, përfaqësuesit e ndërmarrjeve turistike në Bunë, Marko Mashanoviq dhe OJQ Hapi i Gjelbër Xhelal Hoxhiq. Tema e takimit ishte rrjedhshmëria e krahut të djathtë të lumit Buna dhe marrja e masave ... Read More »

Gjeka dhe Haxhibeti: PUSHTETI NË ULQIN STABIL

Fatmir Gjeka, Fuad Haxhibeti

Kryetarët e komunës dhe Kuvendit komunal të Ulqinit, Fatmir Gjeka dhe Fuad Haxhibeti, kanë thënë në deklaratë për TV MZ se pushteti lokal përkundër të gjithë problemeve është stabil dhe se nuk duhet pritur risi në skenën politike të këtij qyteti. „Ka disa probleme, por besoj se jemi mjaftueshëm të pjekur të gjejmë zgjidhje për të gjitha këto probleme. Ekziston ... Read More »

Scroll To Top