Thursday , July 9 2020
Lajmi i fundit

Tag Archives: Gzim Haxhibeti

Feed Subscription

Akva park: KONTESTE RRETH PRONËSISË

Komuna e Ulqinit, Opstina Ulcinj

Sekretari i Sekretariatit për mbrojtjen e të drejtave pronësore të komunës Gëzim Haxhibeti ka thënë që komuna e Ulqinit ka dorëzuar padi në vendimin e Komisionit për kthim dhe dëmshpërblim në Tivar që familjes Rudoviq ti kthehet toka prej rreth 25,5 mijë metër katror në Shtoj e cila është planifikuar për qiradhënie afatgjate për ndërtimin e akva parkut. “Investitori është ... Read More »

Komuna për vendimin e Komisionit në Tivar: DO TË ANKOHEMI, TENDERI NUK NDËRPRITET

Komuna e Ulqinit, Opstina Ulcinj

Nga Komuna e Ulqinit kanë paralajmëruar që do të ankohen në vendimin e Komisionit për kthim dhe kompensim në Tivar, me të cilin familjes Rudoviq pjesërisht është kthyer toka në Shtoj, në të cilën duhet të ndërtohet akva-parku. “Ne të mërkurën kemi marr vendimin dhe në afat prej 15 ditëve do të dorëzojmë ankesën”, deklaroi sekretari i Sekretariatit për mbrojtje ... Read More »

“Rasti K1”: GJYKIMI VAZHDON MË 20 TETOR

Privredni sud, Gjykata ekonomike

Para Gjykatës ekonomike në Podgoricë sot është vazhduar gjykimi kundër komunës së Ulqinit në rastin “K1”, njofton Portali Ul-info. Përfaqësuesit e paditësit, Atlas grupit, dhe të paditurit, komunës së Ulqinit, kanë vazhduar me prezantimin e argumenteve të vet. Për shkak të kërkesës së avokatit mbrojtës Stanko Mariq dhe përfaqësuesit të komunës Gzim Haxhibeti që gjykata edhe njëherë të shqyrtojë çështjen ... Read More »

Vetëqeverisja lokale: TENDERI PËR SHITJEN E PRONËS SË KOMUNËS

Komuna e Ulqinit, Opstina Ulcinj

Komisioni për zbatimin e procedurave për kalimin e të drejtës pronësore për tokën ndërtimore në pronësi të Komunës së Ulqinit ka hapur tenderin për shitjen e tokës në pronësi të vetëqeverisjes lokale. Siç thuhet në lajmërimin e hapur, bëhet fjalë për sipërfaqen prej 5803 metër katror në vendbanimin Pinjesh, me çmim fillestar prej 1.160.600 euro, apo 200 euro për metër ... Read More »

Scroll To Top