Saturday , August 15 2020
Lajmi i fundit

Tag Archives: Hadixhe Gjoni

Feed Subscription

KK: MIRATOHET PLOTËSIMI I PLANIT TË OBJEKTEVE TË PËRKOHSHME

Komuna e Ulqinit, Opstina Ulcinj

Këshilltarët e Kuvendit komunal të Ulqinit kanë miratuar sot plotësimin e planit të objekteve të përkohshme në territorin e komunës për këtë vit. Partitë opozitare kanë deklaruar që vendimi është sjell me shkeljen e procedurave dhe ligjeve. „Do të ketë shumë stenda, e kjo nuk i kontribuon ofertës turistike të Ulqinit“, tha kryetarja e Klubit të këshilltarëve të Unionit demokratik ... Read More »

Opozita: ZGJEDHJET E REJA OSE QEVERISJA E PËRKOHSHME

Hadixha Gjoni

Shefja e klubit të këshilltarëve të Unionit demokratik të Shqiptarëve Hadixhe Gjoni ka deklaruar që diçka duhet të ndryshohet në funksionimin e komunës. “Zgjedhjet e reja ose qeverisja e përkohshme deri në shtator. Ato thjesht nuk funksionojnë pa ne”, ka thënë ajo për “Vijesti” për shkak të problemeve të shumicës parlamentare të sigurojë kuorumin për fillimin e seancës së Kuvendit ... Read More »

Gjoni: CUNGU UZURPOI GJITHË PUSHTETIN NË KOMUNË

Komuna e Ulqinit, Opstina Ulcinj

Kryetarja e klubit të këshilltarëve të Unionit Demokratik të Shqiptarëve Hadixha Gjoni ka deklaruar të premten që në Ulqin nuk ekziston pushtet koalicioni. “Pushteti që nga shtatori i vitit 2011 është përmbledhur tek një person, kryetari momental i komunës së Ulqinit Nazif Cungu, i cili që tani është ushtrues detyre i kryetarit të komunës”, tha ajo në Radio Ulqin. Sipas ... Read More »

PLASI EDHE PUSHTETI EDHE SEZONI

Ulqin, Ulcinj, Panorama

Koalicioni në pushtet në Ulqin nuk ekziston më. Për më pak se dy vite ky koalicion ka dështuar në të gjitha premtimet, ka zhgënjyer qytetarët, ndërsa në komunë vendosi falimentimin. Këtë as pesimistët më të mëdhenj nuk mund ta parashikonin. Për më pak se dy vite koalicioni në pushtet të cilin në Ulqin e përbëjnë FORCA e re demokratike, Partia ... Read More »

Scroll To Top