Sunday , July 12 2020
Lajmi i fundit

Tag Archives: hapi i gjelber Ulqin

Feed Subscription

HAPI I GJELBËR: Vet definojmë identitetin tonë

Port Milena, Panorama

“Shteti i Malit të Zi gjatë procesit të negociatave me BE-në duhet ti respektoj postulatet e saj, e një nga më kryesorët është që individët dhe komunitetet kanë të drejtë që vet të definojnë identitetin e vet”, tha kryetari i OJQ “Hapi i gjelbër”  Xhelal Hoxhiq. Ai, siç e transmeton “Vijesti”, posaçërisht vuri në dukje mundësinë e devastimit të mëtejshëm ... Read More »

Scroll To Top