Wednesday , February 26 2020
Lajmi i fundit

Tag Archives: Hotel Albatros Ulqin

Feed Subscription

Vizita në hotele: NUMRI MË I MADH I MYSAFIRËVE NGA TREGJET LINDORE

Hotel Albatros

Ky sezon turistik ka treguar që ka ndryshuar shumë struktura e mysafirëve në hotelet tona dhe që tani mbizotërojnë mysafirët nga tregjet lindore. Këtu pik së pari mendohet në Çek, Rus, Polak dhe Sllovak, të cilët së bashku me turistët nga Kosova dhe Serbia, përbëjnë numrin më të madh të mysafirëve në hotelet e rivierës së Ulqinit. Ato, siç shihet ... Read More »

Për shkak të borxhit të papaguar nga viti 2010 në “Albatros”: ARRESTOHET NË KROACI

Hotel Albatros

Trajneri i Hendbollit Allmir Lajiq është arrestuar në Kroaci në bazë të fletëarrestit  ndërkombëtare të cilën e inicoi Mali i Zi për shkak të faturave të papaguara në hotelin “Albatros”, shkruajnë Vijesti. Ai ka qëndruar me 18 hendbolliste në hotelin “Albatros” në qershor të vitit 2010 në përgatitje, e kanë mbetur borxh 4150 euro. Meqë borxhi nuk është paguar dy ... Read More »

Scroll To Top