Wednesday , May 22 2019
Lajmi i fundit

Tag Archives: hotel Albatros

Feed Subscription

Bilanci gjysmëvjetor në „Albatros” dhe “Rivierë të Ul”: MË MIRË SE VJET

Hotel Albatros

Drejtori i Ndërmarrjes hotelerike-turistike “Albatros” Xhemal Bushatliq ka thënë për Portalin Ul-info që për gjashtë muaj e parë të këtij viti vizita në këtë hotel është për rreth tetë për qind më e mirë se në të njëjtën periudhë vitin e kaluar. Ai shtoi që numrin më të madh të mysafirëve në këtë hotel e përbëjnë Rusët, e pastaj mysafirët ... Read More »

Fillon hapja e hoteleve: ALBATROSI FILLON NGA 14 PRILLI

Hotel Albatros

Sezoni i sivjetmë turistik në Ulqin praktikisht fillon me hapjen e hoteleve. Mbasi që dyert e veta i ka hapur hoteli të cilin e menaxhon Fondi i sigurimit pensionist – invalidor në Plazhin e vogël, këtë gjë me 14 prill do ta bëj dhe hoteli “Albatros”. “Pesë ditë më vonë pritet ardhja e grupeve të para të turistëve”, na tha ... Read More »

Në panairin e Beogradit: PREZANTOHET MATERIALI I RI PROMOVUES

Në panairin IFT të Beogradit i cili mbahet prej 27.02 deri me 02.03.14, Organizata Turistike e Ulqinit merr pjesë në bashkëpunim me Organizatën Nacionale të Malit të Zi si dhe me organizatat tjera lokale ne sallën nr.1, ku  OT e Ulqinit për prezantimin e qytetit dhe për të gjithë subjektet turistike ka siguruar stendën prej 20m2. Ofertën e vet turistike ... Read More »

Bilanci i “Albatrosit”: SHUMË MË MIRË SE VITIN E KALUAR

Hotel Albatros

Ndërmarrja hotelerike-turistike “Albatros” nga Ulqini ka përfunduar tremujorin e tretë me fitim prej 71,03 mijë EUR, rreth 4,4 herë më të madh për dallim nga e njëjta periudhë vitin e kaluar, raporton agjencia MINA. Sipas raportit të punës, i cili është publikuar në sajtin e Komisionit për letra me vlerë, të ardhurat e punës së kompanisë në fund të shtatorit ... Read More »

Pushimi në hotele: PRAPË ULJE ÇMIMESH

Hotel Albatros

Nga hoteli “Albatros” kanë paralajmëruar që nga e hëna e ardhshme çmimet e akomodimit në atë objekt do të ulen për rreth 15 për qind. Më herët nga Ndërmarrja hotelirike-turistike “Riviera e Ulqinit” kanë lajmëruar që aranzhimet në hotelet e kësaj kompani do të jenë shumë më të favorshme. Gjysmë pansioni në “Olympic” do të jetë 40, ndërsa fjetja me ... Read More »

Për shkak të borxhit të papaguar nga viti 2010 në “Albatros”: ARRESTOHET NË KROACI

Hotel Albatros

Trajneri i Hendbollit Allmir Lajiq është arrestuar në Kroaci në bazë të fletëarrestit  ndërkombëtare të cilën e inicoi Mali i Zi për shkak të faturave të papaguara në hotelin “Albatros”, shkruajnë Vijesti. Ai ka qëndruar me 18 hendbolliste në hotelin “Albatros” në qershor të vitit 2010 në përgatitje, e kanë mbetur borxh 4150 euro. Meqë borxhi nuk është paguar dy ... Read More »

Scroll To Top