Sunday , June 7 2020
Lajmi i fundit

Tag Archives: Hotel Otrant

Feed Subscription

Hotel “Otrant”: SHPALLJE PËR VEND PUNE

Hotel Otrant

Hoteli „OTRANT” SHPALLJE Argos SHPK, Hoteli „OTRANT”, shpall nevojen për vendin e punës RECEPSIONIST NË TURNIN E NATËS Për punë gjatë sezonit Kandidati duhet të ketë arsim të mesëm ose të lartë, Të njohë gjuhën shqipe, malazeze dhe angleze. Të interesuarit mund të dërgojnë biografinë në e-mail: posao@hotelotrant.me Read More »

Hotelet të mbushur mirë: NË OTRANT RRETH 600 MYSAFIRË

Hotel Otrant

Që ky sezon turistik do të jetë i mirë, dëshmon gjendja në akomodimin hotelerik. Kështu, për shembull, në hotelin “Otrant” këto ditë pushojnë rreth 600 mysafirë, që është për tetë për qind më shumë se në të njëjtën periudhë vitin e kaluar. Shumica e mysafirëve janë nga shtetet evropiane, të cilët erdhën nëpërmjet agjencive. Situatë e ngjashme është edhe në ... Read More »

Sindikalistët e Otrantit: DO T’JA THEMI TË GJITHA MINISTRES KOVAÇEVIQ

Strajk, Otrant, Greva

Drejtuesit e Sindikatës së hotelit “Otrant” kanë thënë se së shpejti do të njoftojnë ministren e punës dhe e përkujdesit social Zorica Kovaçeviq me pozitën jashtëzakonisht të vështirë në të cilën gjenden. Ato kërkojnë nga Qeveria e Malit të Zi dhe anëtarja e kabinetit të kryeministrit Millo Gjukanoviq që t’ju ndihmojë në realizimin e të drejtave ligjore sepse, siç vlerësuan, ... Read More »

Resulbegoviq: NDOSHTA TUBOHEMI PRAPË PARA „OTRANTIT”

Strajk, Otrant, Greva

Kryetari i Këshillit grevist të punëtorëve të hotelit “Otrant” Amir Resulbegoviq ka thënë se në rastin e heshtjes së organeve kompetente shtetërore, ai dhe kolegët e tij prapë do të tubohen para portës së këtij objekt në Plazhin e madh. “Jemi të njoftuar se prokuroria me kërkesë të Komisionit për kontroll dhe përcjellje të procesit të privatizimit në Kuvendin e ... Read More »

Resulbegoviq: NËSE VAZHDON KËSHTU, ME FORCË DO TË HYJMË NË HOTEL

Hotel Otrant

Kryetari i Këshillit grevist të hotelit “Otrant” Amir Resulbegoviq ka thënë që punëtorët me forcë do të hyjnë në këtë objekt, nëse vazhdohet me nënçmimin e tyre. Ai tha që gjendja e punëtorëve për çdo ditë përkeqësohet dhe që ato nuk mund të rrinë duarkryq duke kërkuar njëkohësisht që urgjentisht të zgjidhet problemi me librezat e tyre të punës. Kryetari ... Read More »

Kuvendi i MZ: PUNËTORËT E OTRANTIT NË KOMISIONIN PËR PRIVATIZIM

Greva, Strajk, Hotel Otrant

Kryetari i Komisionit për përcjelljen dhe kontrollin e procesit të privatizimit Janko Vuçiniq dhe zëvendës kryetari Branko Çavor, kanë mbajtur dje mbledhjen me kryetarin e Sindikatës komunal të Ulqinit Shefki Keko Lamoviqin, kryetarin e Sindikatit të hotelit “Otrant” AD Ulqin, Muzafer Suloviq dhe anëtarët e Këshillit ekzekutiv të Sindikatës së hotelit “Otrant” Ivo Lukiq, Dushko Popoviq dhe Amir Resulbegoviq. Në ... Read More »

Vizita në hotele: NUMRI MË I MADH I MYSAFIRËVE NGA TREGJET LINDORE

Hotel Albatros

Ky sezon turistik ka treguar që ka ndryshuar shumë struktura e mysafirëve në hotelet tona dhe që tani mbizotërojnë mysafirët nga tregjet lindore. Këtu pik së pari mendohet në Çek, Rus, Polak dhe Sllovak, të cilët së bashku me turistët nga Kosova dhe Serbia, përbëjnë numrin më të madh të mysafirëve në hotelet e rivierës së Ulqinit. Ato, siç shihet ... Read More »

Çmimet për sigurinë e ushqimit: LAUREATE HOTELET OTRANT DHE LAGUNA

Hotel Otrant

Në Mal të Zi ekziston nevoja e madhe për përmirësimin e sigurisë së ushqimit dhe kujdesit ndaj klientit në turizëm, kanë vlerësuar nga Dhoma e zanatit dhe sipërmarrjes dhe Shoqata e hoteleve të Malit të Zi. Fituesi i certifikatës për sigurinë e ushqimit që e japin këto organizata për këtë vit, në mes tjerëve, është edhe hoteli “Otrant” në Ulqin, ... Read More »

Scroll To Top