Sunday , July 21 2019
Lajmi i fundit

Tag Archives: Instituti Idea

Feed Subscription

Instituti IDEA: Donacion librash për shkollën fillore “Marshall Tito” në Ulqin

Instituti.Idea

Pas vizitës që bëri Instituti IDEA në shkollën fillore “Gjergj Kastrioti Skënderbeu” në Ostros me datë 04 mars 2015 ku dorëzuam 225 libra për mësuesit dhe bibliotekën e asaj shkolle, vizita e radhës ishte shkolla fillore “Marshall Tito” në Ulqin. Ditën e Hëne me datë 09 mars 2015, Instituti për Drejtësi, Edukim dhe Arsim – IDEA për nder të festës ... Read More »

Instituti IDEA: Vizitë shkollës fillore “Gjergj Kastrioti Skënderbeu” në Ostros

Instituti Idea

Instituti për Drejtësi, Edukim dhe Arsim – IDEA nga Ulqini, ditën e mërkurë me 04.03.2015 për nder të festës 7 marsit ditës së mësuesit, vizitoi shkollën fillore “Gjergj Kastrioti Skënderbeu” në Ostros, Krajë.Ky është viti i dytë radhazi që Instituti IDEA për nder të kësaj feste dhuron libra nëpër shkollat fillore në komunën e Ulqinit. Këtë vit bordi drejtues i ... Read More »

INSTITUTI IDEA: MBI 200 FAMILJE PËRFITUAN MISH KURBANI

Instituti Idea

Instituti për Drejtësi, Edukim dhe Arsim – IDEA me rastin e festës së Kurban Bajramit realizoi projektin tradicional të përvitshëm “Shporta e Kurban Bajramit”. Nga 70 kurbanet e therur (10 lopë) përfituan mbi 200 familje nga komuna e Ulqinit me rrethinë e deri në zonën e Krajes, ato familje të cilët ishin me kushte të rënda socio-ekonomike, siç janë familjet e ... Read More »

Instituti IDEA: Urimi me rastin e muajit të Ramazanit

Instituti Idea

Instituti IDEA, me rastin e Muajit të Madhërueshëm të Ramazanit, të gjithë besimtarëve të fes Islame, ju urojmë që të kaloni një agjërim të lehtë dhe të pranueshëm nga Zoti i Plotëfuqishëm, ju urojmë që këtë muaj ta kaloni në harmoni, lumturi e mirëqenie të përgjithshme. Duke ju dëshiruar të gjitha të mirat, ju urojmë dhe ngrohtësisht ju përshëndesim. Në ... Read More »

Instituti IDEA: ME RASTIN E DITËS SË MËSUESIT DHUROI LIBRA

Paraditën e së Hënës, me 10.03.2014, Instituti për Drejtësi, Edukim dhe Arsim – IDEA nga Ulqini, dhuroj sasi të librave për të gjithë mësuesit dhe arsimtarët e Shkollës Fillore “Bedri Elezaga” në Katërkoll me rastin e 7 marsit, ditës së mësuesit. Instituti IDEA dhuroj për të gjithë mësuesit dhe arsimtarët e Shkollës Fillore “Bedri Elezaga”, duke përfshirë edhe 8 paralelet ... Read More »

Instituti IDEA: DISA PARTI BLEJNË VOTA

Kandidat të zgjedhjeve lokale në Ulqin, interesohuni për interesat e përgjithëshme të popullit dhe jo në arritjen e interesave të juaja përsonale. Mjerisht, disa parti politike duke shfrytëzuar situatën e vështirë ekonomike të qytetarëve të Komunës së Ulqinit, në mënyrë dëshpruese po mundohen të blejnë votën e lirë të qytetarëve duke ofruar mjete të ndryshme materiale, dhe fatkeqësisht po arrijn sukses ... Read More »

Instituti IDEA: SHPËRNDANË MISH KURBANI PËR FAMILJE NË NEVOJ

Me rastin e festës së Kurban Bajramit, Instituti IDEA edhe këtë vit sikur vitin e kaluar ditën e parë të festës së Kurban Bajramit, shpërndau mish kurbani për familjet të varfra dhe me nevoja të shumta në krejt territorin e Ulqinit me rrethinë e deri në Krajë. “Nga 70 kurbanet e therur (10 lopë) përfituan 200 familje nga vendbanimet në ... Read More »

Scroll To Top