Monday , March 8 2021
Lajmi i fundit

Tag Archives: KfW Banka

Feed Subscription

Komuna: NESËR NËNSHKRIMI I KONTRATËS PËR MJETET E KfW BANKËS

KfW Bank

Kryetari i komunës së Ulqinit Fatmir Gjeka do të nënshkruajë nesër në Podgoricë Kontratën për transferimin e 18 milion eurove për ndërtimin e rrjetit të kanalizimit dhe ujësjellësit në Ulqin nga kredia e bankës gjermane KfW, mëson Portali Ul-info. Këtë kontratë do ta nënshkruajnë edhe përfaqësuesit e Ministrisë së zhvillimit të qëndrueshëm dhe turizmit, Ministrisë së financave dhe Vodacomit. Kontrata ... Read More »

A.Ibrahimi: KONTRATA ME KfW BANKËN JAVËN E ARDHSHME

Agron Ibrahimi

Koordinatori i komunës së Ulqinit për realizimin e projektit me bankën gjermane KfW Agron Ibrahimi ka thënë se në dhjetë ditët e ardhshme do të nënshkruhet Kontrata për transferimin e 18 milion eurove për ndërtimin  rrjetit të ujësjellësit dhe kanalizimit në Ulqin. Kontratën do ta nënshkruajnë përfaqësuesit e Ministrisë së zhvillimit të qëndrueshëm dhe turizmit, Ministrisë së financave, Vodacom-it dhe ... Read More »

Qeveria e MZ: DY MILION EURO GRANT PËR KOMUNËN E ULQINIT

Vlada Crne Gore

Në mbledhjen e të enjtes Qeveria e Malit të Zi dha pëlqimin për aprovimin e grantit me vlerë dy milion euro komunës së Ulqinit për realizimin e projektit të infrastrukturës së ujësjellësit dhe kanalizimit, mëson Portali Ul-info. Bëhet fjalë për dhjetë për qind të mjeteve prej gjithsej 20 milion euro sa i takojnë Ulqinit nga kredia e Bankës zhvillimore gjermane ... Read More »

KfW banka: NË ÇKA DO TË INVESTOHEN 20 MILION EURO NË ULQIN?

Euro

Projekti i përmirësimit të infrastrukturës së ujësjellësit dhe kanalizimit në komunë të Ulqinit, për të cilin do të shpenzohen 20 milion euro nga banka gjermane KfW, përfshinë rehabilitimin dhe ndërtimin e 65,3 km të rrjetit të ujësjellësit. Planifikohet, përveç të tjerash edhe rehabilitimi i burimeve dhe pompave, rikonstruktimi i rezervuarit ekzistues me kapacitet 1600 m3, si dhe ndërtimi i dy ... Read More »

Kuvendi komunal: TË MËRKURËN VAZHDIMI I MBLEDHJES PËR KREDI

Kuvendi Komunal i Ulqinit

Kryetari i Kuvendit komunal të Ulqinit Fuad Haxhibeti ka deklaruar se të mërkurën, më 30 shtator, do të vazhdojë seanca e jashtëzakonshme e parlamentit lokal. Në këtë seancë do të sillet vendimi për huamarrje të komunës së Ulqinit tek banka gjermane KfW me vlerë 20 milion euro për projektet e ndërtimit të rrjetit të ujësjellësit dhe kanalizimit. Me këtë rast ... Read More »

Furnizimi me ujë dhe ujërat e zeza: I SIGURT FILLIMI I PROJEKTIT ME GJERMANËT

KfW Bank

Përfaqësuesit e Bankës zhvillimore gjermane (KfW) do të qëndrojnë në vizitë pune në komunë të Ulqinit, mëson Portali Ul-info. Ato me drejtuesit e Komunës dhe Ndërmarrjes publike “Ujësjellës dhe kanalizime” do të bisedojnë për vazhdimin e implementimit të projektit investues të ndërtimit të infrastrukturës së ujësjellësit dhe kanalizimit në Ulqin, si dhe për avancimin e zhvillimit të kapaciteteve në këtë ... Read More »

Projekti me KfW bankën: QEVERIA KËRKON QË PUNA TË NIS PARA VERE

Gvozdenovic

Ministri i zhvillimit të qëndrueshëm dhe turizmit Branimir Gvozdenoviq ka kërkuar nga qeverisja lokale në Ulqin që sa më parë të krijohen parakushtet për fillimin e realizimit të projektit të furnizimit me ujë dhe derdhjen e ujërave të zeza, i cili duhet të financohet nga mjetet e bankës gjermane KfW, mëson Portali Ul-info. Ai të premten në Tivat i tha ... Read More »

Gvozdenoviq: TAKIMI ME GJEKËN RRETH PROJEKTIT TË KfW BANKËS

Branimir Gvozdenovic

Nga Ministria e zhvillimit të qëndrueshëm dhe turizmit kanë njoftuar se me qëllim të përmirësimit të gjendjes së furnizimit me ujë dhe realizimit të projektit të rregullimit të ujërave të zeza në bregdetin e Adriatikut, si dhe për zgjidhjen e çështjes së bashkëpunimit financiar me Bankën zhvillimore gjermane KfW, ministri Branimir Gvozdenoviq do të mbaj takimin me kryetarët e komunave ... Read More »

Vodakom: GJERMANËT DONIN IBRAHIMIN

Agron Ibrahimi

Këshilltari i kryetarit të komunës së Ulqinit për investime, mr Agron Ibrahimi, është emëruar para administratës lokale si kontakt-personi për realizimin e projektit të rikonstruktimit të rrjetit të ujësjellësit dhe kanalizimit, mëson Portali Ul-info. Ky projekt, me vlerë vetëm në fazën e parë mbi 20 milion euro, tash një vit është në pritje. Mjetet kreditore nëpërmjet Qeverisës së Malit të ... Read More »

Scroll To Top