Sunday , January 24 2021
Lajmi i fundit

Tag Archives: KfW Banka

Feed Subscription

Komuna e Ulqinit: TAKIM ME KfW

Të marten u mbajt takim pune ndërmjet përfaqësuesve të komunës së Ulqinit, ujsjellësit të Ulqinit dhe përfaqësuesve të Vodakomit në të cilin janë analizuar përgjegjësit e përcaktuara me marrëveshjen e nënshkruar në gusht të këtij viti. KFW banka për realizimin e fazës së parë të investimeve në rrjetin e ujësjellësit dhe kanalizimeve në komunën e Ulqinit, ka ofruar 20 milion ... Read More »

Scroll To Top