Saturday , February 27 2021
Lajmi i fundit

Tag Archives: Kite plazhi DOLCINIUM Ulqin

Feed Subscription

Pjesëmarrësit e festivalit në “Dolcinium” bien dakord: ORGANIZIMI, PROGRAMI DHE VENDI TË JASHTZAKONSHËM

Disa qindra njerëz, kryesisht nga Britania e Madhe, janë kënaqur tre ditë në plazhin “Dolcinium” ku u mbante i pari “Southern Soul Festival Montenegro 2013”. Të pranishmit kishin mundësi të dëgjojnë repertorin e rreth njëzet artistë në tri skena, dhe, edhe pse koha ishte pak më e ftohtë se zakonisht, të kënaqen në mrekullitë e Plazhit të madh. “Organizimi, programi ... Read More »

Gara në kajt: U MBAJT I PARI “MONTENEGRO OPEN”

Martin Dollend nga Kroacia është fitues i “Montenegro Open 2013”, garës së parë në këtë vend në kajt – surf. Dollend me këtë sukses njëkohësisht ka fituar 20 pikë në renditjen e Asociacionit Evropian për kajt (IKA), në disiplinën “Cours race”, e cila në olimpiadën e ardhshme do të vendoset në programin oficial. Në këtë garë morën pjesë njëzet garues ... Read More »

Scroll To Top