Sunday , January 17 2021
Lajmi i fundit

Tag Archives: Koalicioni

Feed Subscription

“Vijesti”: CUNGU DO TË UDHËHEQË LISTËN FORCA-UDSH

forca-udsh

Lideri i Forcës së re demokratike Nazif Cungu do të udhëheqë listën e koalicionit të kësaj parti dhe Unionit Demokratik të Shqiptarëve në zgjedhjet e ardhshme parlamentare, shkruan “Vijesti”. Siç thuhet, koalicioni i këtyre dy partive nacionale shqiptare do të dorëzojë listën në Komisionin zgjedhor shtetëror të hënën. Në fillim të javës së ardhshme këtë gjë do ta bëjnë edhe ... Read More »

Edhe mbrëmë negociatat e PD-së dhe Forcës: TË GJITHË MBETEN NË POZICIONET FILLESTARE

Kuvendi komunal, Skupstina opstine

Deri mbrëmë në mesnatë drejtuesit e Partisë demokratike të Fatmir Gjekes dhe Forcës së re demokratike të Nazif Cungut kanë negociuar për vazhdimin e mbledhjes së Parlamentit lokal në rend të ditës të cilit gjendet rebalanca e buxhetit për këtë vit. Të dy anët, siç mëson Portali Ul-info, mbeten në qëndrimet e tyre të mëparshme. Opozita gjatë diskutimit parlamentar ka ... Read More »

Aneksi i marrëveshjes PDS-Forca: NËNSHKRIMI NË PRANI TË LIDERËVE TË PB DHE IQK

Gjukanoviq, Cungu, Koalicioni, DPS, Forca

Kryetari i Partisë demokratike të socialistëve Millo Gjukanoviq dhe kryetari i Forcës së re demokratike Nazif Cungu kanë nënshkruar sot në Podgoricë Aneksin e marrëveshjes për koalicionin paszgjedhor të bashkëpunimit në mes PDS-së dhe Forcës. Në nënshkrimin e aneksit të marrëveshjes së koalicionit ishin të pranishëm partnerët e koalicionit në nivel shtetëror – Rafet Husoviq, kryetari i Partisë boshnjake, Marija ... Read More »

Scroll To Top