Sunday , July 5 2020
Lajmi i fundit

Tag Archives: Komuna e Ulqinit

Feed Subscription

Komuna: KUMTESA PËR OPINION

Nazif Cungu

  ÇDO GJË GATI PËR  SOUTHERN SOUL FESTIVAL –MONTENEGRO  2016 Edicioni i katërt i SOUTHERN SOUL FESTIVAL -2016 do të mbahet  nga data 30 qershor  deri më 3 korrik. ,Kështu u tha në një takim të zhvilluar ndërmjet  organizatorëve të Festivalit dhe kryetarit Cungu. Ky aktivitet I cili  organizohet  në hapsirat e Dolcinium kite Club në plazhin e madh këtë ... Read More »

PSD dhe URA: TË FORMOHET KOMISIONI I RI ZGJEDHOR

Opstina Ulcinj, Komuna e Ulqinit

Në mbledhjen e ardhshme të Kuvendit komunal të Ulqinit duhet të bëhet zgjedhja e anëtarëve të ri të Komisionit komunal zgjedhor (KKZ), deklaruan nga këshillat komunal të PSD-së dhe URA-së. Ato theksojnë se ky është detyrim mbas formimit të shumicës së re parlamentare në këtë komunë. Sipas ligjit, opozitës prej pesë anëtarëve të KKZ-së i takojnë dy, nga të cilët ... Read More »

Gjykata ekonomike: TËRHIQET PADIA PREJ 10,5 MILION EURO “PËR RASTIN K1”!

Privredni sud, Gjykata ekonomike

Meqë në seancën kryesore të caktuar sot nuk ishin të pranishëm avokatët e të dy palëve, gjykatësja e Gjykatës ekonomike në Podgoricë Borjanka Zogoviq solli vendimin për tërheqjen e padisë në rastin e njohur si K1. Nëse nuk do të ketë ankesë ose propozim për kthim në gjendjen e mëparshme nga ana e paditësit, “Atlas bankës”, do të konsiderohet se ... Read More »

Para sezonit: DREJTUESIT E DREJTORISË PËR PUNË INSPEKTUESE QËNDRUAN NË ULQIN

Komuna e Ulqinit, Opstina Ulcinj

Drejtori i Drejtorisë për punë inspektuese të Malit të Zi Bozhidar Vuksanoviq dhe ndihmësi i tij Ilir Harasani kanë qëndruar të hënën në vizitë pune në Ulqin. Ato u takuan me kryetarin e Komunës Nazif Cungun dhe bashkëpunëtorët e tij me të cilët biseduan për sfidat dhe bashkëpunimin në kryerjen e kontrollit të forcuar inspektues gjatë sezonit turistik. Në takim ... Read More »

Cungu në press: DËME TË MËDHA NË KOMUNËN E ULQINIT NGA RESHJET

Nazif Cungu

  Të nderuar  të pranishëm , e kam thirur këtë konferencë për  tju njoftuar shkurtimisht  me pasojat  e dëmeve  të shkaktuara  nga  reshtjet e shiut dhe  masat  që po ndërmarrim për sanimin e situatës. Me keqardhje  mund të konstatoj  që moti i lig i përcjellë me shi të intensitetit të lartë për  këtë kohë të vitit ,  ka shkaktuar dëme ... Read More »

Vendimi: PËRCAKTOHEN PËRFAQËSUESIT E OPOZITËS NË TRE KËSHILLA DREJTUES

Opstina Ulcinj, Komuna e Ulqinit

Në bazë të dispozitave të Marrëveshjes për zgjedhje të lira dhe të drejta, përfaqësuesit e opozitës do të jenë në tre këshilla drejtues të ndërmarrjeve publike ku themelues është administrata lokale në Ulqin. Ato, në bazë të këtij dokumenti, do të kenë kompetenca të veçanta. Portali Ul-info mëson se është arritur marrëveshje që në NP “Veprimtari komunale” këtë funksion ta ... Read More »

Komuna: MET GJONI NËNKRYETAR I RI

Met Gjoni, Met Djoni

Në mbledhjen e parë të ardhshme të Kuvendit komunal të Ulqinit këshilltarët do të japin pëlqimin që Met Gjoni të jetë nënkryetari i ri i Komunës, mëson Portali Ul-info. Ai në këtë funksion do të vijë si kandidat i Partisë demokratike të Fatmir Gjekës. Deri tani ushtronte detyrën e shefit të kabinetit të kryetarit të Komunës së Ulqinit, ndërsa ishte ... Read More »

Ligji: KOMPETENCAT E GJËRA PËR KONTROLLORIN BECI

Safet Beci 1

Kontrollori në Komunë të Ulqinit në emër të “treshes opozitare”, funksionari i URA-së Safet Beci, do të ketë kompetenca shumë të gjëra. Sipas dispozitave të Ligjit për implementimin e marrëveshjes për krijimin e kushteve për zgjedhje të lira dhe fer, Beci do të ketë detyrë të përcjellë dhe kontrollojë përdorimin e resurseve të komunës ku përfshihen: mjetet e buxhetit të ... Read More »

“Dan”: NËPUNËSIT KOMUNAL MARRIN PJESË NË TENDERA

Opstina Ulcinj, Komuna e Ulqinit

Pjesëmarrja e nëpunësve në tenderë komunal për qiramarrje ndodh tash disa vite. Disa nëpunës marrin pjesë në tenderë nëpërmjet personave tjerë, e jo rrallë edhe personalisht edhe pse në këtë formë bëjnë vepër penale të keqpërdorimit të pozitës zyrtare dhe punës së pandërgjegjshme në administratë. Thuhet se nuk është rast i rrallë që metrat katror rishitën, gjegjësisht rijepen me qira ... Read More »

Scroll To Top