Thursday , July 16 2020
Lajmi i fundit

Tag Archives: Komuna e Ulqinit

Feed Subscription

Emërimet: BECI KONTROLLON KOMUNËN E ULQINIT

Safet Beci

Në emër të “treshes opozitare” e cila nënshkroi Marrëveshjen për organizim të zgjedhjeve të lira dhe drejtë, kontrollor në Komunë të Ulqinit do të jetë funksionari i URA-së Safet Beci, mëson Portali Ul-info. Beci deri para pak kohësh kryente funksionin e nënkryetarit të Komunës së Ulqinit. Sipas dispozitave të Marrëveshjes, ai në Sekretariatin për financa dhe buxhet do të ketë ... Read More »

PLSH: PROKURORIA SPECIALE HAP LËNDËN NË BAZË TË PADISË KUNDËR KOMISIONIT

VDT, Tuzilastvo, Prokuroria

Avokati i Momçillo Rudoviqit nga Ulqini fitoi njoftimin nga Prokuroria e lartë shtetërore (PLSH) se në bazë të padisë së tij do të hap lëndën Prokuroria speciale në Podgoricë. Avokati Miliq Miroviq nga Tivari në fillim të këtij muaji ka dorëzuar padinë penale në Prokurorinë e lartë shtetërore kundër kryetarit të Komisionit për zbatimin e shpalljes publike për qiradhënien e ... Read More »

Bienali: NËNKRYETARJA GJONI NË VENEDIK

Hadixha Gjoni

Nënkryetarja e Komunës së Ulqinit Hadixha Gjoni do të jetë e pranishme nesër mbrëma në Venedik në hapjen e pavijonit të Malit të Zi në Bienalin e XV të arkitekturës. Ajo është pjesë e delegacionit të Malit të Zi, të cilin e drejton ministri i zhvillimit të qëndrueshëm dhe turizmit Branimir Gvozdenoviq. Tema e pavijonit të Malit të Zi është ... Read More »

Komuna: DELEGACIONI NGA PRISHTINA NË ULQIN

shpend ahmeti 1

  Një delegacion i Komunës së Prishtinës  me në  krye Kryetarin e Komunës Shpend Ahmeti vizitoi  Ulqinin dhe u prit nga Kryetari  Nazif Cungu, Kryetari i Kuvendit  Loro Nrekiqi dhe bashkëpunëtorë të  tjerë. Gjatë takimit  miqësorë , të dy kryetarët  potencuan  se  Ulqini dhe Prishtina   përherë  kanë  pasur  lidhje  fisnore, emocionale dhe  lidhje të  tjera  andaj  është koha që  të ... Read More »

Lokaliteti Big Ben në Ranë: KËRKESA, AKUZA, LLOGARITJA E PIKËVE…

Big Ben

Komisioni tenderik i Komunës së Ulqinit ka reguzuar vërejtjet në vendimin për anulimin e shpalljes për vendosjen e objekteve të përkohshme në lokalitetin e njohur si Big Ben në Ranë, shkruan „Vijesti“. Thuhet që një nga pjesëmarrësit në tender, Liridon Aliq, ka dorëzuar kërkesën kryetarit të Komunës Nazif Cungut për largimin e kryetarit të Komisionit Allmir Mollabeqiroviqit duke e akuzuar ... Read More »

Sekretariati për financa dhe buxhet: PAGUANI TATIMIN NË PATUNDSHMËRI

Sead Osmanovic

Të nderuar qytetar të komunës së Ulqinit, Ju lajmërojmë që Sekretariati për financa dhe buxhet është në përgatitje të vendimeve të reja për tatimin në patundshmëri dhe taksen turistike për vitin 2016. Ju lajmërojmë që jeni të obliguar t’i shlyeni detyrimet tuaj në bazë të taksave dhe tatimeve, në të kundërt jemi të obliguar te ndërmarrim të gjitha masat ligjore. ... Read More »

Komuna: Turqit të interesuar të investojnë në Ulqin

Cungu, Mesa mesken

Kompania turke Mesa Mesken e njohur  në   fushën e  patundshmërisë  pati sot  një takim me kryetarin e komunës  së Ulqinit Nazif Cungu dhe bashkëpunëtorët e tij.  Ata  shfaqën  interesimin dhe gatishmërinë  për të   investuar  në  fushën e turizmit  dhe  agrokulturës por dhe  fusha të  tjera . Nikoqirët  i njoftuan mysafirët  me   vendet  që janë  të gatshme për investitorët në komunën tonë  ... Read More »

Komuna: Thellohet bashkëpunimi i Ulqinit dhe qytetit Kayll në Luksenburg

Komuna e Ulqinit, Opstina Ulcinj

Në Ulqin po qëndron për  vizitë disa ditëshe  një delegacion  i qytetit  Kayl i Luksenburgut i  kryesuar  nga kryetari  i saj John Lorent , me të  cilin qyteti   ynë  ka  të  nënshkruar  marëveshtje bashkëpunimi. Ata  u pritën nga kryetari Nazif Cungu  dhe bashkëpunëtorët e tij. Kryetari Cungu duke  I shprehur mirëseardhje  në qytetin tonë  I ka njoftuar  me resurset e shumta  ... Read More »

Protokol: Komuna e vendosur të menjanojë problemet për rrjedhën normale të sezonës

Kabineti Policia

Kryetari Nazif Cungu, nënkryetarët, sekretarët dhe përfaqësuesit e drejtorisë së policisë komunale shqyrtuan një sërë çështjes dhe caktuan afatet për eliminimin e tyre. Kryetari Cungu është i vendosur që në sezonin e këtij viti duhet zgjidhur çështja e lypësve, ajo e trafikut, vendparkimit, dislokimi i punëtorëve fizik, kafshëve endacake, mënjanimi i banderolave, plakatave vend e pavend dhe çështja e sinjalizimit ... Read More »

Cungu në press: KONSOLIDIMI I FINANCAVE

Nazif Cungu

  Kryetari i Komunës së Ulqinit Nazif Cungu mbajti dje konference shtypi. Ja çka tha: Kane kaluar disa jave nga takimi ynë ku prezantova masat që po ndjekim për  menaxhimin e financave e sot po bëjmë paraqitjen publike të rradhës ku qytetaret do te informojmë me hapa gjithëpërfshirëse në shlyerjen e  detyrimeve dhe borxheve të grumbulluara dhe me ndaljen e ... Read More »

Scroll To Top