Monday , July 13 2020
Lajmi i fundit

Tag Archives: Komuna e Ulqinit

Feed Subscription

Forca: HAXHIBETI DREJTOR I OT, GORANA PRAPË SEKRETAR

Fuad Haxhibeti

Ish kryetari i Kuvendit komunal të Ulqinit Fuad Haxhibeti do të jetë drejtori i ri i Organizatës turistike të Ulqinit, mëson Portali Ul-info. Këtë vendim e solli sot Këshilli qendror i Forcës së re demokratike. Po ashtu është vendosur që Mustafa Gorana të jetë në krye të Sekretariatit për veprimtari komunale në Komunë të Ulqinit, funksion të cilin dikur e ... Read More »

Komuna: FILLUAN TAKIMET ME BASHKËSI LOKALE

Cungu, Bashkesia lokale 2

  Sot kryetari i Komunës së Ulqinit Nazif Cungu filloi turin e takimeve me kryetarët e bashkësive lokale të Komunës së Ulqinit. Fillimisht takimi nisi me përfaqësuesit e Bashkësisë Lokale nr.2, si Bashkësia Lokle më e madhe në qytetin tonë. Kryetari i kësaj BL, Nexhat Lajka dhe  Kadro Axhemoviqin përshëndetën nismën dhe veçuan një sërë problemesh me të cilat ballafaqohen ... Read More »

Komuna: PO PËRMBUSHEN KUSHTET PËR NDËRTIMIN E AQUA PARKUT

Akva park, Rafting

  Kryetari i Ulqinit Nazif Cungu dhe bashkëpunëtorët e tij mbajtën takimin e rradhës me investitorët turq të interesuar për ndërtimin e Aqua parkut në Shtojin e epërm. Komuna në ndërkohë ka kërkuar nga Agjencia e aviacionit që të vërtetojë  pozicionin e investimit në fjalë, pasi siç dihet Aqua parku do të jetë në një largësi 470 metra nga aeroporti ... Read More »

Më në fund: MIRATOHET PLANI STRATEGJIK I ZHVILLIMIT TË ULQINIT

Hadixha Gjoni

Kuvendi komunal i Ulqinit ka miratuar sot Planin strategjik të zhvillimit të kësaj komune deri në vitin 2020. Kjo është hera e parë që një dokument i tillë, jashtëzakonisht i rëndësishëm, miratohet në 35 vitet e fundit. Nënkryetarja e Komunës Hadixha Gjoni, e cila ishte anëtare e Grupit punues për përpilimin e këtij dokumenti, tha se kjo është ditë shumë ... Read More »

S.Osmanoviq:  KONTROLL RIGOROZ I SHPENZIMIT TË PARAVE TË KOMUNËS

Sead Osmanovic

Sekretari për financa dhe buxhet në Komunë të Ulqinit Sead Osmanoviq deklaroi se kjo vetëqeverisje lokale ndodhet në situatë shumë të vështirë financiare dhe ekonomike e cila u shkaktua me udhëheqjen jocilësore në periudhën e kaluar. Ai për „Dnevne novina“ tha se qëllimi i pushtetit të ri është sigurimi i financave stabile të Komunës. Sipas fjalëve të tija, në periudhën ... Read More »

Objektet e përkohshme në Ranë: PUNË PËR PROKURORIN SPECIAL

Big Ben

Me kërkesë të Komisionit për kryerjen e procesit të Shpalljes publike për dhënie me qira të lokaliteteve të përkohshme në pronën e Komunës së Ulqinit, Prokuroria speciale për krim të organizuar po kontrollon se a kishte paligjshmëri në licitimin për dhënien me qira të tokës për vendosjen e objekteve të përkoshme, shkruan „Dan“. Gazeta citon kryetarin e Komisionit Allmir Mollabeqiroviqin ... Read More »

„Vijesti“: PROKURORIA SPECIALE HETON “RASTIN SHAS”

Liqeni i Shasit, Sasko jezero

Prokuroria speciale shtetërore heton se si disa mijëra metra katror të tokës komunale në brigjet e liqenit të Shasit kanë kaluar në dorë të personave privat, ndër të cilët është edhe kryetari i Komunës së Ulqinit Nazif Cungu, shkruan “Vijesti”. Kjo gazetë duke u bazuar në informatat zyrtare thotë se në Prokurori speciale është formuar lënda mbi këtë bazë, si ... Read More »

Komuna: TAKIM ME PUNËTORËT E TURIZMIT

Komuna

  Plazhistë, përfaqësues të agjencive turistike, afaristë, pronarë hotelesh dhe restorantesh u takuan me kryetarin e komunës Z. Nazif Cungu, nënkryetarin Radoviq, drejtoreshën e Organizatës turistike Zana Sarvan dhe sekretarin për  çështje ekonomike Milazim Mustafa. Thirjes iu përgjigj një numër i madh i personave të ftuar. Tema e takimit kishte të bënte me përgatitjet e sezonit turistik, por edhe me ... Read More »

Akcioni i pastrimit të Pyllit të pishave: VAZHDON EDHE JAVËN E ARDHSHME

Pylli 2

Shtatëdhjetë qytetarë, kryesisht përfaqësues të sektorit civil dhe organizatave sportive, kanë pastruar sot Pyllin e pishave. Ato thanë që edhe javën e ardhshme do të vazhdojnë me aksionin e revitalizimit dhe pastrimit të kësaj hapësire afër detit. Në emër të Komunës së Ulqinit, nënkryetarja Hadixha Gjoni lavdëroi aktivizimin e qytetarëve. “Institucionet lokale të udhëhequra nga energjia pozitive e qytetarëve, do ... Read More »

Nrekiq: PUSHTETI I RI NË FILLIM TË JAVËS SË ARDHSHME

Loro Nrekiq, Ljoro Nrekic

Mbledhja në të cilën do të zgjidhen drejtuesit e ri të Komunës dhe Kuvendit komunal të Ulqinit do të mbahet të hënën, deklaroi për Portalin Ul-info shefi i Këshillit komunal të Partisë demokratike të socialistëve Loro Nrekiq. Ai tha se këshilltarët do të mblidhen edhe këtë të enjte. “Atë ditë do të miratojmë ndryshimet e Planit detaj urbanistik për Fushë ... Read More »

Scroll To Top