Monday , July 13 2020
Lajmi i fundit

Tag Archives: Komuna e Ulqinit

Feed Subscription

Gvozdenoviq: NUK KA NDËRTIM TË BANESAVE NË KRIPORE

Branimir Gvozdenovic

Ministri zhvillimit të qëndrueshëm dhe turizmit në Mal të Zi Branimir Gvozdenoviq ka thënë se nuk dinë që ekziston ndonjë dokument planifikues i cili parasheh ndërtimin e banesave në Kripore. Ai tha se në Planin urbanistik-hapësinor të Ulqinit dhe në Planin hapësinor të zonën bregdetare, përpilimi i të cilëve është në vijim, prioritet është mbrojtja e kësaj hapësirë. Sipas fjalëve ... Read More »

PDS Ulqin: JAVËN E ARDHSHME VENDOSIN PËR OFERTËN

Loro Nrekiq, Ljoro Nrekic, PDS, DPS

Gjatë javës së ardhshme do të mbahet mbledhja e Këshillit ekzekutiv dhe atij komunal të Partisë demokratike të socialistëve në Ulqin, mëson Portali Ul-info. Pritet që në këto organe do të vendoset për zgjedhjen e ofertës për rikompozim të pushtetit në Ulqin. Ofertën PDS-së ia dërguan nga mesi i nëntorit Koalicioni “Bashkë për të ardhmen e Ulqinit” i Fatmir Gjekës ... Read More »

Markoviq: PDS-JA SHUMË SHPEJT DO TË SJELLË VENDIMIN PËR ULQIN

Dusko Markovic

Zëvendës kryetari i PDS-së Dushko Markoviq ka thënë se partia e tij nuk dëshiron të arbitrojë në mes partive të konfliktuara Shqiptare në komunë të Ulqinit. “Ne kemi marrëveshjet e nënshkruara me këto parti dhe shumë shpejt do të sjellim përgjigjen konkrete dhe të qartë politike e cila para së gjithash do të jetë në interes të Ulqinit dhe qytetarëve ... Read More »

Komuna: BECI DHE BAJRAKTARI DHANË DORËHEQJE

Omer Bajraktari - URA

Mbas vendimit të Këshillit komunal të Lëvizjes qytetare URA të lëshojë koalicionin qeverisës në Ulqin, vijuan hapat konkret të funksionarëve të kësaj parti në pushtetit ekzekutiv. Dorëheqje nga funksioni i nënkryetarit dhe menaxherit të Komunës së Ulqinit dhanë sot Safet Beci dhe Omer Bajraktari. Me këtë formalisht ka pushuar së ekzistuari koalicioni qeverisës në këtë komunë, i cili është formuar ... Read More »

Gjeka: KOALICIONI QEVERITAR NË ULQIN NUK EKZISTON TASH DY MIUAJ

Fatmir Gjeka, Fatmir Djeka

Kryetari i komunës së Ulqinit Fatmir Gjeka ka thënë se që prej 16 nëntorit të vitit të kaluar ka pushuar së funksionuari koalicioni qeveritar në Ulqin. Këshilltarët e Forcës së re demokratike asokohe kanë nënshkruar iniciativën për votimin e mosbesimit të kryetarit aktual të komunës, por klubet tjerë nuk i përkrahën në këtë gjë, kështu që iniciativa mbeti vetëm në ... Read More »

Ulqin: POLICIA KOMUNALE ME UNIFORMA TË REJA

Policia Komunale, Komunalna policija, Amir Mehmeti

Policia komunale fitoi uniforma të reja me stemën e Komunës së Ulqinit. Ky është detyrim ligjor, sidomos mbasi që policia komunale fitoi kompetenca më të gjëra. “Uniforma zyrtare është detyrimi ynë. Ajo tregon profesionalizmin tonë. Ne jemi në shërbim të qytetarëve dhe me këto uniforma sigurisht do të njihemi më lehtë”, tha polici komunal Amir Mehmeti. Read More »

Elezaga: NUK KA MË SHUMICË PARLAMENTARE, MARRËVESHJE PËR ÇDO PIKË

Skender Elezaga, Skender Elezagic

Shefi i Klubit të këshilltarëve të Partisë socialdemokrate në Kuvendin komunal të Ulqinit Skender Elezaga ka deklaruar se, mbasi që URA lëshoi koalicionin qeverisës, duhet konstatuar se shumica në Parlamentin lokal nuk ekziston më. “Udhëheqësia e Kuvendit humbi legjitimitetin, ndërsa pushteti ekzekutiv duhet ta bëjë punën e vet deri në zgjedhjen e të riut”, tha ai në deklaratë për Ul-info. ... Read More »

Tani zyrtarisht: URA NUK ËSHTË MË PJESË E KOALICIONIT QEVERISËS

Omer Bajraktari, URA

Këshilli komunal i Lëvizjes qytetare URA solli në mbledhjen e mbajtur të hënën mbrëma, vendimin njëzëri për lëshimin e koalicionit qeverisës në Ulqin, mëson Portali Ul-info. “Tre janë arsyet themelore që na shtynë të marrim këtë vendim”, deklaruan nga kjo parti dhe sqaruan: arsyeja e parë është bllokimi i pakuptimtë i funksionimit të organeve të vetëqeverisjes lokale pikërisht nga ana ... Read More »

Pink M: EDHE GJEKA EDHE CUNGU KANË UZDAJË TEK PDS-JA

Fatmir-Gjeka, Nazif Cungu

Koalicioni qeverisës në Ulqin nuk ka më perspektivë pasi që URA ka vendosur ta dal nga ai. Negociatat për rikompozim të pushtetit janë në vijim, pohon televizioni PINK M. Lideri i Partisë demokratike Fatmir Gjeka ka thënë se ia kanë dërguar propozimin PDS-së. “Përgjigjen e pres në fund të janarit ose fillim të shkurtit. Të gjejmë ndonjë zgjidhje: ose do ... Read More »

Scroll To Top