Wednesday , May 22 2019
Lajmi i fundit

Tag Archives: Komuna e Ulqinit

Feed Subscription

Kuvendi i MZ: GJEKA DHA DORËHEQJE

Fatmir Gjeka, Fuad Haxhibeti

Deputeti Fatmir Gjeka ka dhënë dorëheqje në këtë funksion për, siç shpjegoi, papajtueshmërisë me funksionin tjetër në të cilin u zgjodh, transmeton agjencia Mina. Gjeka më 24 shkurt është zgjedh për kryetar të komunës së Ulqinit. Pritet që Gjeken në atë funksion ta zëvendësoj Nik Gjeloshaj nga Lëvizja qytetare “Alternativa”. Read More »

Komuna e Ulqinit: HOLLAJ DHE BECI NËNKRYETARË?

Lideri i Lëvizjes qytetare “Perspektiva” dhe njëri nga anëtarët e koalicionit “Bashkë për të ardhmen e Ulqinit”, Amir Hollaj, dhe nënkryetari i Këshillit komunal të Malit të Zi Pozitiv Safet Beci do të jetë nënkryetari i ri i komunës së Ulqinit, mëson Portali UL-info.Ato do të emërohen në ato funksione në mbledhjen e parë të ardhshme të Kuvendit komunal. Me ... Read More »

KK Ulqin: FATMIR GJEKA KRYETAR KOMUNE

Fatmir Gjeka, Fatmir Djeka

Lideri i PD-së dhe i koalicionit „Bashkë për të ardhmen e Ulqinit”, Fatmir Gjeka u zgjodh sot për kryetar të komunës së Ulqinit. Për te votuan 17 këshilltar të Forcës, koalicionit të tij dhe Malit të Zi Pozitiv. Për kundër kandidatin e tij Rexhep Taganoviq nga PDS kanë votuar 11 këshilltarë. Gjeka pastaj bëri betimin dhe shprehu besimin që ky ... Read More »

Jevriq: PËR PDS (DPS) MË TË RËNDËSISHËM QYTETARËT SE PUSHTETI

Goran Jevriq, Goran Jevric

Anëtari i Këshillit ekzekutiv të Partisë demokratike të socialistëve Goran Jevriq tha që askush nuk duhet të mbaj përgjegjësi që kjo parti, pavarësisht se ka fituar më së shumti mandate, ka përfunduar në bankat opozitare në Ulqin. “Sukseset e partisë tonë në Ulqin në tre vite e gjysmë të fundit, të cilët pasqyrohen në rritjen e besueshmërisë për rreth 30 ... Read More »

Maroviq: KOALICIONIT TË RI NË ULQIN I DËSHIROJMË SUKSES

Nënkryetari i Partisë demokratike të socialistëve Svetozar Maroviq ka deklaruar që partia e tij me partitë e Shqiptarëve ka përkushtim të përhershëm ndaj vlerave të përbashkëta të Malit të Zi qytetarë, multietnik dhe demokratik. Ai vlerësoi që çështja e koalicionit lokal në atë qytet është çështje e cila është pasoj e marrëveshjeve demokratike në atë nivel dhe në asnjë mënyrë ... Read More »

Komuna e Ulqinit: MARRËVESHJE ME VODAKOMIN

Me nënshkrimin e marrëveshjes për fazën e V – të të Projektit për furnizimin me ujë dhe trajtimin e ujërave të zeza në bregdetin e Adriatikut, Komuna e Ulqinit ka siguruar 20 milionë euro mjete kreditore nga mjetet e përgjithshme kreditore të KFW – së të parapara për fazen e V – të këtij Projekti si dhe 1 milion Euro ... Read More »

Protestë e punëtorëve të Kripores: NUK MUND TË DUROJMË MË

Kriporja, Solana

Rreth dyqind punëtorë të Kripores, anëtarë të familjeve të tyre dhe qytarë të Ulqinit janë mbledhur sot para ndërtesës së komunës së Ulqinit për të protestuar për gjendjen në të cilën gjendet ndërmarrja më e vjetër në këtë komunë. Protesta u mbajt me moton “Të shpëtojmë Kriporen – ta ruajmë ardhmërinë” dhe ishte, siç tha, njëri nga folësit në këtë ... Read More »

Pajoviqi Gjukanoviqit: MOS E ANULO VULLNETIN E ULQINAKËVE

“Partia demokratike e socialistëve në mënyrë jodemokratike dhe me dhunë do të tentoj të anuloi vullnetin e qytetarëve të Ulqinit”, deklaroi për agjencinë Mina, lideri i Malit të Zi Pozitiv Darko Pajoviq. Ai vlerësoi që kryetari i PDS-së Millo Gjukanoviq duhet ti pranoi humbjet me pak më shumë dinjitet. Sipas fjalëve të tija, është e papranueshme që ti dërgohen mesazhe ... Read More »

Të hënën: KONSTITUIMI I KUVENDIT DHE ZGJEDHJA E KRYETARIT TË KOMUNËS

Komuna e Ulqinit, Opstina Ulcinj

Anëtarët e koalicionin paszgjedhor të cilët do të formojnë pushtetin e ri në Ulqin, Froca e re demokratike, koalicioni “Bashkë për të ardhmen e Ulqinit” dhe Mali i Zi Pozitiv, kanë arritur mbrëmë marrëveshjen që të hënën të mbahen dy mbledhje të përbërjes së re të Parlamentit komunal, mëson Portali UL-info. Në mbledhjen e parë, e cila do të filloj ... Read More »

Kriporja: TË PREMTEN PROTESTË PARA KOMUNE

Kriporja, Solana

Organizata sindikale e Kripores ka paralajmëruar që të premten, në ora 10, para ndërtesës të komunës së Ulqinit, do të organizoi protestë paqësor. “Qëllimi i kësaj proteste është apeli ndaj përgjegjësve në fabrikë, organeve komunali dhe shtetit që ndërmarrin aktivitetet për mbrojtjen e të drejtave të punëtorëve të Kripores dhe ruajtjen e njërës nga fabrikat më të vjetra me rëndësi ... Read More »

Scroll To Top