Tuesday , June 22 2021
Lajmi i fundit

Tag Archives: konflikt i interesit

Feed Subscription

Dilema: A ËSHTË MARKIQI NË KONFLIKT TË INTERESIT?

Loro Markiq, Ljoro Markic

Kryetari i Gjykatës administrative të Malit të Zi Branisllav Radulloviq pohon që avokati nga Ulqini dhe anëtari Këshillit gjyqësor të Malit të Zi Loro Markiq është në konflikt të interesit. Ai për këtë arsye kërkoi nga Komisioni për parandalimin e konfliktit të interesit që të tregojnë a është shkelur ligji. “Interesi privat në kryerjen e punëve të avokaturës dhe marrja ... Read More »

Komisioni për parandalimin e konfliktit të interesit: U DËNUAN 26 FUNKSIONAR NGA ULQINI

Kalaja, Stari grad

Komisioni për parandalimin e konfliktit të interesit nga Mali i Zi kanë lajmëruar që gjatë këtij viti janë dhënë 26 aktgjykime kundër funksionarëve lokal në Ulqin kundër shkeljes së Ligjit për konflikt të interesit. Shumica e funksionarëve të dënuar janë anëtarë të këshillave drejtues të ndërmarrjeve ku themelues është Kuvendi komunal. Nuk thuhet sa nga këto janë dënuar me para ... Read More »

Scroll To Top