Thursday , January 28 2021
Lajmi i fundit

Tag Archives: Kredia

Feed Subscription

Mbledhja e KK-së: KONSOLIDIMI I FINANCAVE ME 5,5 MILION EURO KREDI

Kuvendi Komunal i Ulqinit

Edhe pse për këtë gjë nuk u arrit marrëveshja në Kolegjiumin e fundit, është e sigurt se në mbledhjen e nesërme do të diskutohet për huamarrje kreditore të Komunës së Ulqinit për 5,5 milion euro. Siç mëson Portali Ul-info, rendi i ditës do të plotësohet në fillim të seancës së Parlamentit lokal. “Ne do të përkrahim Planin e sanimit në ... Read More »

Kuvendi komunal: PËR KREDI NDOSHTA TË HËNËN

Euro

Kryetari i Kuvendit komunal të Ulqinit Fuad Haxhibeti i dërgoi sot këshilltarëve Planin e sanimit për komunën dhe ndërmarrjet publike ku ai është themelues. Këtë dokument e përpiloi Sekretariati komunal për financa dhe buxhet. Siç mëson Portali Ul-info, pritet që vendimi për huamarrje kreditore të Komunës së Ulqinit prej 5,5 milion euro të jetë në rend dite të seancës së ... Read More »

Gjeka: URGJENTISHT TË DISKUTOHET NË KUVEND PËR PLANIN E SANIMIT

Fatmir Gjeka, Fatmir Djeka

Kryetari i Komunës së Ulqinit Fatmir Gjeka kërkon nga partnerët e koalicionit pëlqimin për thirrje urgjente të seancës së jashtëzakonshme të parlamentit lokal në të cilën do të diskutohej vetëm për Planin e sanimit për të cilën Ministria e financave ka dhënë mendim pozitiv, shkruan Portali Vijesti. Komuna planifikon që me kushte të favorshme të marrë kredi tek Erste, Hipo ... Read More »

Komuna: NESËR NËNSHKRIMI I KONTRATËS PËR MJETET E KfW BANKËS

KfW Bank

Kryetari i komunës së Ulqinit Fatmir Gjeka do të nënshkruajë nesër në Podgoricë Kontratën për transferimin e 18 milion eurove për ndërtimin e rrjetit të kanalizimit dhe ujësjellësit në Ulqin nga kredia e bankës gjermane KfW, mëson Portali Ul-info. Këtë kontratë do ta nënshkruajnë edhe përfaqësuesit e Ministrisë së zhvillimit të qëndrueshëm dhe turizmit, Ministrisë së financave dhe Vodacomit. Kontrata ... Read More »

Qeveria: JEP PËLQIMIN PËR PLANIN SANUES TË KOMUNËS SË ULQINIT

Euro

Ministria e financave e Malit të Zi ka dhënë mendimin pozitiv për Planin e sanimit të Komunës së Ulqinit me vlerë prej 5,5 milion euro, mëson Portali Ul-info. Këto mjete Komuna do t’i fitojë në formë kredie nga banka komerciale e cila do të ofrojë kushtet më të mira. Për këto mjete në periudhën dhjetëvjeçare do të garantojë shteti me ... Read More »

Qeveria e MZ: DY MILION EURO GRANT PËR KOMUNËN E ULQINIT

Vlada Crne Gore

Në mbledhjen e të enjtes Qeveria e Malit të Zi dha pëlqimin për aprovimin e grantit me vlerë dy milion euro komunës së Ulqinit për realizimin e projektit të infrastrukturës së ujësjellësit dhe kanalizimit, mëson Portali Ul-info. Bëhet fjalë për dhjetë për qind të mjeteve prej gjithsej 20 milion euro sa i takojnë Ulqinit nga kredia e Bankës zhvillimore gjermane ... Read More »

KfW banka: NË ÇKA DO TË INVESTOHEN 20 MILION EURO NË ULQIN?

Euro

Projekti i përmirësimit të infrastrukturës së ujësjellësit dhe kanalizimit në komunë të Ulqinit, për të cilin do të shpenzohen 20 milion euro nga banka gjermane KfW, përfshinë rehabilitimin dhe ndërtimin e 65,3 km të rrjetit të ujësjellësit. Planifikohet, përveç të tjerash edhe rehabilitimi i burimeve dhe pompave, rikonstruktimi i rezervuarit ekzistues me kapacitet 1600 m3, si dhe ndërtimi i dy ... Read More »

Mbledhja e KK-së: SILLET VENDIMI PËR PESË MILION EURO, PËR 20 TË TJERA MBAS FESTASH

Kuvendi komunal i Ulqinit, Skupstina opstine Ulcinj

Kuvendi komunal i Ulqinit ka miratuar sot Vendimin për marrjen e kredisë nga Komuna e Ulqinit tek Banka investuese evropiane për kreditimin e projektit të ndërtimit të rrjetit të kanalizimit në Komunë të Ulqinit. Siç deklaroi kryetari i KK-së Fuad Haxhibeti, ditët e ardhshme do të votohet edhe për vendimin për marrjen e kredisë nga Komuna e Ulqinit tek Banka ... Read More »

Të mërkurën mbledhje e jashtëzakonshme e KK: PËR INVESTIME ME VLERË 25 MILION EURO

Kuvendi Komunal i Ulqinit

Këshilltarët e Parlamentit lokal do të mbajnë pasnesër mbledhjen e jashtëzakonshme me dy pika të rendit të ditës. Pritet që ato të miratojnë vendimet për investime me vlerë 25 milion euro në rrjetin e ujësjellësit dhe kanalizimit. Në këtë mënyrë më në fund do të hapet hapësira për fillimin e investimeve të mëdha në objekte turistike në Plazh të madhe ... Read More »

Scroll To Top