Friday , May 24 2019
Lajmi i fundit

Tag Archives: Kriporja ne falimentim

Feed Subscription

Kriporja në fund: PUNËTORËT DISA MUAJ PA RROGA

Mbas grumbullimit relativisht të mirë, Kriporja vazhdon rënien e lirë. Kjo ndërmarrje më e vjetër e Ulqinit është pa rrymë elektrike dhe ujë, punëtorëve ju detyrohet shtatë rroga, shitja e kripës po shkon dobët, edhe pse tani është koha e saktë për këtë punë. Ministria e ekonomisë pak kohë më parë ka lajmëruar që kompania, e cila tash dy vite ... Read More »

Scroll To Top