Saturday , January 23 2021
Lajmi i fundit

Tag Archives: Kuvendi komunal i Ulqinit

Feed Subscription

Kuvendi komunal: MBLEDHJA NGA MESI I MUAJIT

Loro Nrekiq

Mbas festave shtetërore do të mbahet mbledhja e Kuvendit komunal të Ulqinit. Siç njoftohet nga shërbimi i Kuvendit, seanca do të mbahet me 18 korrik. PSD dhe URA kanë kërkuar që në këtë seancë, duke u bazuar në shumicën e re në Parlamentin lokal, të respektohet dispozita ligjore për përcaktimin e përbërjes së re të Komisionit komunal zgjedhor. Rendi i ... Read More »

Protest i Bashoviqit: S’VIJ NË MBLEDHJE DERISA KRYETARI I KOMUNËS TË PËRGJIGJET

Komuna e Ulqinit, Opstina Ulcinj

Këshilltari i Partisë demokratike të socialistëve në Kuvendin komunal të Ulqinit Borisllav Bashoviq ka thënë se nuk do të jetë i pranishëm në mbledhjen e Parlamentit lokal derisa mos të marrë përgjigjet në pyetjet e këshilltarëve të cilat ia shtroi kryetarit të Komunës. “Unë nuk do të shtroj më pyetje, e mos të marrë përgjigje, e as të marrë pjesë ... Read More »

KUVENDI: TË MËRKURËN VAZHDIMI I MBLEDHJES SË FILLUAR

Loro Nrekiq

Mbledhja e Kuvendit komunal, e cila filloi të martën, më 31 maj, do të vazhdojë të mërkurën, deklaroi kryetari i Parlamentit lokal Loro Nrekiq. Këshilltarët, siç është parashikuar, do të deklarohen për edhe tetë pika që ndodhen në rend të ditës. Ndër këto pika është edhe Propozim Vendimi për pagat e punonjësve lokal të komunës së Ulqinit, për të cilën ... Read More »

Punëtorët e Kripores i shkruajnë Nrekiqit: NA NDIHMONI

Kriporja, Solana, Greve, Strajk

Ish punëtorët e ndërmarrjes në faliment SHA Kriporja “Bajo Sekuliq” iu drejtuan Kuvendit komunal të Ulqinit dhe kërkuan ndihmë në zgjidhjen e problemeve të cilët u krijuan mbasi që kjo kompani ndaloi punën dhe prodhimin e kripës, shkruan “Dan”. Siç theksohet, atyre nuk janë paguar kontributet për periudhën pesë vjeçare (2009-2014) dhe pagat për disa vite. “Prandaj nuk e dimë ... Read More »

Mbledhja e KK: NË KUFI TË KUORUMIT

Loro Nrekiq

Edhe pse koalicioni qeverisës në komunë të Ulqinit ka më shumë se tre të katërtën e këshilltarëve, gjatë punës së sotme më së shumti vështirësi u shfaqen për shkak të kuorumit. Kështu për dhënien e pëlqimit për zgjedhjen e drejtorit të NP “Veprimtari komunale” votoi këshilltari i PSD-së Skender Elezagiq, përndryshe, ky vendim do të shtyhej. Për këtë arsye kryetari ... Read More »

Nrekiq: MBLEDHJA E KUVENDIT TË MARTËN

Loro Nrekiq, Kuvendi, Skupstina

Kryetari i Kuvendit komunal të Ulqinit Loro Nrekiq ka deklaruar për Portal Ul-info që të martën e ardhshme do të mbahet seanca e gjashtë e rregullt e Parlamentit lokal. Sipas fjalëve të tija, në Kolegjium me përfaqësuesit e grupimeve politike në Kuvend është dakorduar që në atë mbledhje të shqyrtohen 13 pika të rendit të ditës. 1. Pyetjet dhe përgjigjet ... Read More »

Nrekiq: MBLEDHJA E KUVENDIT PËR DY JAVË

Loro Nrekiq, Kuvendi, Skupstina

Kryetari i Kuvendit komunal të Ulqinit Loro Nrekiq ka deklaruar se për dy javë do të mbahet mbledhja e re e Parlamentit lokal. Ai për Portalin Ul-info tha se për këtë u arrit marrëveshja në Kolegjium i cili dje u mbajt me përfaqësuesit e partive politike të cilët kanë këshilltarë në Kuvendin komunal. Siç shtoi, në rend të ditës do ... Read More »

Në fund të prillit mbledhja e KK: NË REND TË DITËS 30 PIKA

Kuvendi Komunal i Ulqinit

Gati të gjithë materialet të cilët me muaj janë në sirtarët e shërbimeve të Kuvendit do të jenë në fund të këtij muaji në mbledhjen e Parlamentit lokal, mëson Portali Ul-info. Siç u vendos dje në mbledhjen e Kolegjiumit tek kryetari i Kuvendit komunal Loro Nrekiq, këshilltarët do të takohen me 27 prill dhe do të diskutojnë për 30 pika ... Read More »

Kuvendi komunal: MIRATOHET VENDIMI PËR FINANCIM TË PËRKOHSHËM

Kuvendi, Skupstina

Këshilltarët e Kuvendit komunal të martën kanë miratuar vendimin për financim të përkohshëm, gjë që do të mundësojë funksionimin e administratës lokale deri në fund të marsit. Disa këshilltarë theksuan që është e paperceptueshme që Komuna për 19 ditë është lënë pa buxhet ose financim të përkohshëm për këtë vit. Diskutimi disaorësh ka treguar që më nuk ekziston shumica parlamentare ... Read More »

Parlamenti në kaos: PA KUORUM PËR FINANCIM TË PËRKOHSHËM

Kuvendi Komunal i Ulqinit

Për shkak të mungesës së kuorumit, sot nuk është mbajtur seanca e Kuvendit komunal të Ulqinit. Në mbledhje nuk erdhën të gjithë këshilltarët e koalicionit të çakorduar qeveritarë, ndërsa partitë opozitare nuk deshën të bëjnë kuorum. Në rend të ditës ishte vetëm një pikë: vendimi për financim të përkohshëm të Komunës. Jozyrtarisht mësohet se mbledhja e Parlamentit lokal mund të ... Read More »

Scroll To Top