Saturday , August 15 2020
Lajmi i fundit

Tag Archives: Kuvendi komunal i Ulqinit

Feed Subscription

Kolegjiumi në KK: MBLEDHJA RRETH KRIPORES TË MËRKURËN

Komuna e Ulqinit, Opstina Ulcinj

Shefat e klubeve të këshilltarëve në Kuvendin komunal të Ulqinit kanë vendosur që sot në kolegjium tek kryetari i Parlamentit Fuad Haxhibeti që mbledhja e jashtëzakonshme mbi gjendjen dhe perspektivat e Kripores të mbahet të mërkurën, më 28 maj. Në këtë mbledhje, e cila është thirrur me propozim të Organizatës sindikale të Kripores, do të miratohen përfundimet. Në mbledhje do ... Read More »

Kuvendi komunal: NË FILLIM TË QERSHORIT PËR KREDI

Komuna e Ulqinit, Opstina Ulcinj

Mbledhja e Kuvendit komunal të Ulqinit, në të cilën do të pruhet vendimi për transferimin e të drejtave për dispozicion të tokës ndërtimore në mënyrë që të merret kredia tek Atlas banka, do të mbahet kah fillimi i qershorit. Materiali për mbledhje i është dërguar këshilltarëve, ndërsa data e saktë e mbledhjes do të jetë i njohur të premten, kur ... Read More »

Kuvendi komunal: MBLEDHJA E JASHTËZAKONSHME PËR KRIPORE

Kryetari i Kuvendit komunal të Ulqinit Fuad Haxhibeti ka vendosur që deri të hënën të mbahet mbledhja e jashtëzakonshme e Parlamentit lokal për situatën në Kripore. Lutjen për mbajtjen e seancës urgjente ia dërgoi dje Haxhibetit organizata sindikale e kësaj ndërmarrje, punëtorët e së cilës kanë hyrë në grevë urie para gjashtë ditëve. Pritet që Kuvendi komunal i Ulqinit të ... Read More »

KK: U ZGJODHËN ANËTARËT E KËSHILLAVE DREJTUES

Komuna e Ulqinit, Opstina Ulcinj

Në mbledhjen e sotme të Kuvendit komunal janë zgjedhur anëtarët e ndërmarrjeve publike themelues i të cilëve është vetëqeverisja lokale. Kryetari i Këshillit drejtues të Qendrës për kulturë do të jetë Hajrullah Hajdari, “Ujësjellës dhe kanalizime” Selatin Maraj, Veprimtari komunale Amir Hollaj, derisa në krye të Këshillit drejtues në ndërmarrjen publike “Për kultivimin dhe ruajtjen e egërsirave” do të jetë ... Read More »

Kuvendi komunal: ANËTARËT E KËSHILLAVE DREJTUES NGA 150 EURO

Anëtarët e këshillave drejtues të ndërmarrjeve publike themeluese e të cilëve është vetëqeverisja lokale në të ardhmen do të marrin mjete të barabarta për angazhim në këto trupa. Sipas fjalëve të kryetarit të Parlamentit lokal Fuad Haxhibeti, ky vendim do të bihet në mbledhjen e parë të KK e cila do të mbahet në maj. “Është dakorduar që anëtarëve e ... Read More »

Kuvendi komunal: VAZHDIMI I MBLEDHJES TË HËNEN

Fatmir Gjeka, Fuad Haxhibeti

Nga Kuvendi komunal i Ulqinit është deklaruar që të hënën, me 28 prill, në ora 13, do të vazhdojë mbledhja e Parlamentit lokal. Në atë mbledhje do të kompletohen trupat punues të Kuvendit dhe do të zgjidhen anëtarët e këshillave drejtues të ndërmarrjeve publike themelues i të cilave është Kuvendi komunal. Më herët shefat e klubeve të këshilltarëve kanë arritur ... Read More »

PDS Ulqin: VENDIMET E KUVENDIT KOMUNAL NË GJYKATË

Partia demokratike e socialistëve ka deklaruar që çdo mbledhje e Kuvendit komunal të Ulqinit e mbajtur mbas zgjedhjeve lokale të 26 janarit është e paligjshme. “Kemi iniciuar si opozitë lëndën në Gjykatën administrative për shkak të parregullsive të punës së Kuvendit të Ulqinit”, ka deklaruar kryetari i këshillit lokal dhe shef i klubit të këshilltarëve të PDS-së Loro Nrekiq. Përndryshe, ... Read More »

KK: MBLEDHJA JAVËN E ARDHSHME

Komuna e Ulqinit, Opstina Ulcinj

Të mërkurën në kabinetin e kryetarit të Kuvendit Fuad Haxhibeti është mbajtur mbledhja e Kolegjiumit në të cilën është arritur përfundimi që së shpejti do të mbahet edhe një seancë e Parlamentit lokal. Në atë mbledhje, e cila ka mundësi të mbahet javën e ardhshme,  do të kompletohen trupat punues dhe komisionet e kuvendit, si dhe të emërohen këshillat drejtues ... Read More »

KK: U MIRATUA BUXHETI

Komuna e Ulqinit, Opstina Ulcinj

Këshilltari i Kuvendit komunal të Ulqinit kanë miratuar të hënën buxhetin për vitin 2014 në nivelin prej 7,75 milion euro. Sipas fjalëve të kryetarit të komunës Fatmir Gjeka, buxheti i sivjetmë është real dhe i realizueshëm. Këshilltarët e opozitës kishin më së shumti vërejtje në alokimet për sport, kulturë dhe bujqësi. “Edhe pse me buxhet është parashikuar që për këto ... Read More »

KK: RRETH BUXHETIT ME 31 MARS

Në Kolegjiumin e sotëm tek Kryetari i Kuvendit komunal të Ulqinit Fuad Haxhibeti u vendos që seanca e ardhshme e parlamentit lokal të mbahet të hënën, me 31 mars. Në këtë mbledhje këshilltarët do të miratojnë buxhetin për këtë vit në lartësinë prej 7,65 milion euro. Këshilltarët e opozitës kanë kërkuar që ditët e ardhshme të kompletohet materiali përcjellës të ... Read More »

Scroll To Top