Sunday , June 7 2020
Lajmi i fundit

Tag Archives: Kuvendi komunal i Ulqinit

Feed Subscription

Kuvendi komunal: SOT KOLEGJIUMI

Komuna e Ulqinit, Opstina Ulcinj

Tek kryetari i Kuvendit komunal të Ulqinit Fuad Haxhibeti sot do të mbahet mbledhja e Kolegjiumit në të cilën do të caktohet data e mbledhjes së ardhshme të Parlamentit lokal. Pika kryesore e kësaj mbledhje do të jetë miratimi i buxhetit për këtë vit, kështu që është gati e sigurt që kjo seancë do të mbahet me 31 mars, kur ... Read More »

KK: BECI DHE MAVRIQ NËNKRYETARË

Safet Beci nga Mali i Zi Pozitiv dhe Ardijan Mavriq nga Forca e re demokratike janë zgjedhur në mbledhjen e sotme të Kuvendit komunal për nënkryetarë të komunës së Ulqinit. Për sekretar të Kuvendit komunal është zgjedhur juristja e diplomuar Behixhe Kapllanbegu. Këshilltarët zgjodhën dhe anëtarët e këshillave dhe komisioneve të kuvendit, si dhe kanë miratuar planin e rregullimit hapësinor ... Read More »

Prej nesër zyrtarisht: BECI DHE MAVRIQ NËNKRYETAR TË KOMUNËS

Nesër do të mbahet mbledhja e Kuvendit komunal të Ulqinit në të cilën këshilltarët do të zgjedhin dy nënkryetarët e komunës. Ato, siç e paralajmëruam më herët, do të jenë Safet Beci nga Mali i Zi Pozitiv dhe Ardijan Mavriq nga ForcaPër sekretar të Kuvendit do të zgjidhet Behixha Kaplanbegu nga Forca. Pritet që nesër të formohen këshillat dhe komisionet ... Read More »

Kuvendi: KARRIGA E LIRË PËR OJQ

Kryetari i Kuvendit komunal të Ulqinit Fuad Haxhibeti është përgjigjur pozitivisht në letrën të cilën ia dërguan drejtori ekzekutiv i MOGUL-it Xhemal Peroviq dhe drejtori i OJQ “Horizonti i ri” Nazif Veliq mbi pjesëmarrjen e sektorit civil nëpërmjet institutit “karriga e lirë” në mbledhjet e parlamentit lokal. Ato po ashtu kanë kërkuar nga Kuvendi komunal që përveç komisionit për mbrojtjen ... Read More »

OJQ: VELIQ DHE PEROVIQ I SHKRUAJNË HAXHIBETIT‏

Komuna e Ulqinit, Opstina Ulcinj

      I nderuar z. Kryetar i Kuvendit, Fillimisht dëshirojmë t’ju urojmë funksionin tuaj të ri dhe një punë të suksesshme në krye të Parlamentit lokal. Me këtë letër dëshirojmë t’ju përkujtomë se organizatat e shoqërisë civile në Ulqin, janë të interesuara që të forcojnë marrëdhëniet e partneritetit me Kuvendin e Komunës dhe organet tjera të vetëqeverisjes lokale. Format ... Read More »

KK: MBLEDHJA ME 19 MARS

Komuna e Ulqinit, Opstina Ulcinj

Mblehja e Kuvendit komunal të Ulqinit do të mbahet me 19 mars, mëson Portali UL-info. Në atë seancë do të zgjidhen trupat punues të përbërbërjes së re të Parlamentit lokal, dy nënkryetar dhe sekretari i Kuvendit komunal. Pritet që këshilltarët do të diskutojnë dhe për Programin e rregullimit hapësinor për vitin 2014. Deri në fund të marsit do të mbahet ... Read More »

Mbledhja e Kolegjiumit të KK: DY MBLEDHJE DERI NË FUND TË MARSIT

Komuna e Ulqinit, Opstina Ulcinj

Në mbledhjen e sotme të Kolegjiumit tek kryetari i Kuvendit komunal të Ulqinit Fuad Haxhibeti me shefat e klubeve të këshilltarëve është arritur përfundimi që deri në fund të këtij muaji të mbahen dy mbledhje të këtij institucioni më të lartë ligjvënës në komunë. Në mbledhjen e parë, e cila do të mbahet nga mesi i këtij muaj, do të ... Read More »

Kuvendi: NESËR MBLEDHJA E KOLEGJIUMIT

Komuna e Ulqinit, Opstina Ulcinj

Kryetari i Kuvendit komunal të Ulqinit Fuad Haxhibeti ka caktuar për nesër mbledhjen e parë të Kolegjiumit. Pritet që në atë takim shefat e klubeve të këshilltarëve të dakordohen për rendin e ditës të mbledhjes së ardhshme të parlamentit lokal, e cila duhet të mbahet deri në fund të këtij muaji. Në atë mbledhje do të miratohet llogaria përfundimtare e ... Read More »

Kthesë: HAXHIBETI KRYETAR I KUVENDIT KOMUNAL

Funksionari i lartë i Forcës së re demokratike Fuad Haxhibeti duhet të jetë kryetar i Kuvendit komunal të Ulqinit në përbërjen e ardhshme, ka vendosur sot udhëheqësia e kësaj parti. Vendimi është i papritur, sepse ditët që kaluan si kandidat i sigurt në këtë funksion, i cili i ka takuar Forcës, ka figuruar nënkryetari i kësaj parti Xhaudet Cakuli. Në ... Read More »

Scroll To Top