Sunday , February 23 2020
Lajmi i fundit

Tag Archives: Kuvendi komunal i Ulqinit

Feed Subscription

Të hënën: KONSTITUIMI I KUVENDIT DHE ZGJEDHJA E KRYETARIT TË KOMUNËS

Komuna e Ulqinit, Opstina Ulcinj

Anëtarët e koalicionin paszgjedhor të cilët do të formojnë pushtetin e ri në Ulqin, Froca e re demokratike, koalicioni “Bashkë për të ardhmen e Ulqinit” dhe Mali i Zi Pozitiv, kanë arritur mbrëmë marrëveshjen që të hënën të mbahen dy mbledhje të përbërjes së re të Parlamentit komunal, mëson Portali UL-info. Në mbledhjen e parë, e cila do të filloj ... Read More »

Mbas vendimit të KK: KUSH KUJDESET PËR XHEPIN E VET?

Refuzimi i Kuvendit komunal të përkrah Propozim vendimin për financim të përkohshëm të administratës lokale në tremujorin e parë të vitit të ardhshëm, është temë e grindjeve të radhës në mes të gjithë partive nga njëra anë, dhe Forcës së re demokratike, nga ana tjetër. “Mosmiratimi i këtij vendim është shenjë e paaftësisë dhe pakujdesisë së qeverisjes lokale e cila ... Read More »

Alarm në komunë: NGA 1 JANARI TË GJITHA NË PIKËPYETJE

Komuna e Ulqinit, Opstina Ulcinj

Mbledhja e Këshillit për financa dhe buxhet të Kuvendit komunal në të cilin duhet të shqyrtohet Vendimi për financim të përkohshëm të organeve të vetëqeverisjes lokale në tremujorin e parë të vitit të ardhshëm, sot nuk është mbajtur, sepse nuk kishte kuorum, mëson Portali UL-info. Në mbledhje nuk ishin të pranishëm përfaqësuesit e partive të koalicionit qeverisës. Mbledhja e KK ... Read More »

Vendimi i Kolegjiumit: TË PREMTEN MBLEDHJA E KUVENDIT

Kuvendi, Parlamenti, Skupstina, Parlament

Mbledhja e Kuvendit komunal të Ulqinit në të cilën do të bihet vendimi për numrin e këshilltarëve në përbërjen e ardhshme të Parlamentit lokal do të mbahet të premten, me 27 dhjetor, me fillim në ora 13, është vendosur sot në mbledhjen e Kolegjiumit tek kryetari i Kuvendit Milazim Mustafa, mëson Portali UL-info. Në këtë mbledhje do të pruhet dhe ... Read More »

Mbas ultimatumit të Kolegjiumit: TË HËNËN MARRËVESHJA PËR MBAJTJEN E SEANCËS SË KUVENDIT

Mbasi që në fillim të kësaj jave Kolegjiumi i Kuvendit i ka dhënë ultimatum kryetarit të komunës Nazif Cungut që deri të hënën me 23 dhjetor të thërras mbledhjen e jashtëzakonshme të Parlamentit lokal, në shërbimin e Kuvendit ka mbërritur propozimi për caktimin e numrit të këshilltarëve në përbërjen e ardhshme dhe financimin e partive lokale, mëson Portali UL-info. Pritet ... Read More »

Haxhibeti: JEMI TË HABITUR ME QENDRIMIN E SHEFIT TË PARLAMENTIT

Para Klubit të këshilltarëve të Forcës së re demokratike mund të them që jemi të befasuar me qëndrimin e Kryetarit të Kuvendit për pikën e rendit ditës për përcaktimin e numrit të këshilltarëve për zgjedhjet e ardhëshme lokale Sipas Klubit të këshilltarëve të Forcës i nderuari Kryetar apo Kolegium, gjërat duhen marre ashtu siç janë e jon të bëhet përpjkje ... Read More »

Prej sot: FILLOI AFATI PËR DORËZIMIN E LISTAVE ZGJEDHORE

Mbasi që Kuvendit të Ulqinit para një muaji është shkurtuar mandati dh zgjedhjet janë caktuar me 26 janar, prej sot fillon dorëzimi i listave zgjedhore për këshilltar të cilat dorëzohen Komisionit zgjedhor komunal. Kryetari i këtij institucion Jakup Murati për Antena M ka deklaruar që listat zgjedhore mund të dorëzohen nga sot deri më 31 dhjetor. “Listën e plotë zgjedhore ... Read More »

Vujanoviq i shpalli zgjedhjet: NË VENDVOTIME NË ULQIN MË 26 JANAR

Komuna e Ulqinit, Opstina Ulcinj

Kryetari i Malit të Zi Filip Vujanoviq ka pru vendimin për shpalljen e zgjedhjeve për këshilltar në Kuvendin komunal të Ulqinit, është lajmëruar nga kabineti i tij. Zgjedhjet janë caktuar për datën 26 janar të vitit të ardhshëm. Afati për dorëzimin e listave zgjedhore për këshilltar në Komisionin komunal zgjedhor fillon nga data 11 dhjetor të vitit 2013, ndërsa përfundon ... Read More »

Të Mirat detare: CAKULI I PAKËNAQUR ME TRAJTIMIN NDAJ ULQINIT

Para tre muajve Portali jonë ka shkruar që Grupi punues i Ministrisë së zhvillimit të qëndrueshëm dhe turizmit për punimin e Propozimit të ri të Ligjit për të mirat detare e ka përfunduar punën e vet. Anëtarë i këtij grupi punues nga komuna e Ulqinit Xhaudet Cakuli ka thënë dje gjatë diskutimit për shkurtimin e mandatit të përbërjes aktuale të ... Read More »

Parlamenti: SHKURTOHET MANDATI I KUVENDIT KOMUNAL

Këshilltarët e Kuvendit komunal të Ulqinit në mbledhjen e mbajtur të martën njëzëri e kanë miratuar Iniciativën të cilën e ka ndërmarr Partia demokratike e socialistëve, ndërsa e kanë përkrahur 21 këshilltar, për shkurtimin e mandatit të përbërjes ekzistuese të Parlamentit. Ajo do ti dërgohet kryetarit të shtetit Filip Vujanoviq i cili do të caktoj datën e zgjedhjeve të cilat ... Read More »

Scroll To Top