Saturday , August 15 2020
Lajmi i fundit

Tag Archives: Kuvendi komunal i Ulqinit

Feed Subscription

Kuvendi komunal: TË HËNËN PËR FINANCIM TË PËRKOHSHËM

Kuvendi, Skupstina

  Këshilltarët e Parlamentit lokal në Ulqin do të takohen në fillim të javës së ardhshme në mbledhje të jashtëzakonshme. Siç është njoftuar nga shërbimi i Kuvendit, në rend të ditës do të jetë vetëm në pikë: Propozim vendimi për financim të përkohshëm të nevojave të Buxhetit të Komunës së Ulqinit për periudhën janar-mars 2016. Mbledhja do të mbahet të ... Read More »

Edhe mbrëmë negociatat e PD-së dhe Forcës: TË GJITHË MBETEN NË POZICIONET FILLESTARE

Kuvendi komunal, Skupstina opstine

Deri mbrëmë në mesnatë drejtuesit e Partisë demokratike të Fatmir Gjekes dhe Forcës së re demokratike të Nazif Cungut kanë negociuar për vazhdimin e mbledhjes së Parlamentit lokal në rend të ditës të cilit gjendet rebalanca e buxhetit për këtë vit. Të dy anët, siç mëson Portali Ul-info, mbeten në qëndrimet e tyre të mëparshme. Opozita gjatë diskutimit parlamentar ka ... Read More »

Mbledhja e KK-së të mërkurën: NË REND TË DITËS REBALANCI, HIPOTEKA DHE KOMPENSIMET

Kuvendi Komunal i Ulqinit

Kryetari i Kuvendit komunal të Ulqinit Fuad Haxhibeti thirri për të mërkurën, më 23 dhjetor, Mbledhjen e dytë të seancës së dytë të rregullt, mëson Portali Ul-info. Në këtë mbledhje do të jenë në rend të ditës rebalanci i buxhetit për këtë vit, hipoteka për kredi dhe kompensimet për punëtorë të administratës lokale dhe të ndërmarrjeve publike ku themelues është ... Read More »

Mbledhja e KK-së: KONSOLIDIMI I FINANCAVE ME 5,5 MILION EURO KREDI

Kuvendi Komunal i Ulqinit

Edhe pse për këtë gjë nuk u arrit marrëveshja në Kolegjiumin e fundit, është e sigurt se në mbledhjen e nesërme do të diskutohet për huamarrje kreditore të Komunës së Ulqinit për 5,5 milion euro. Siç mëson Portali Ul-info, rendi i ditës do të plotësohet në fillim të seancës së Parlamentit lokal. “Ne do të përkrahim Planin e sanimit në ... Read More »

Kuvendi komunal: KOLEGJIUMI TË MËRKURËN, SË SHPEJTI MBLEDHJA

Kuvendi Komunal i Ulqinit

Kryetari i Kuvendit komunal të Ulqinit Fuad Haxhibeti ka deklaruar se të mërkurën do të mbahet mbledhja e Kolegjiumit. „Pres që të dakordohemi që mbledhja e ardhshme e Parlamentit të mbahet së shpejti, sepse kemi dorëzuar më herët materialet“, tha ai për Portalin Ul-info. Në rend dite të kësaj mbledhje do të jenë, përveç tjerash, vendimi për emërimin e rrugëve ... Read More »

KK: SË SHPEJTI MBLEDHJA E RE E PARLAMENTIT

Kuvendi Komunal i Ulqinit

Nga shërbimi i Kuvendit komunal të Ulqinit sot këshilltarëve iu dërguan materialet për disa pika të cilat do të gjenden në mbledhjen e ardhshme të Parlamentit lokal, mëson Portali Ul-info. Për datën e saktë të mbledhjes do të arrihet marrëveshja në Kolegjiumin i cili tek kryetari i KK-së do të mbahet në fillim të javës së ardhshme. Pritet që në ... Read More »

KK: GJYKATA ADMINISTRATIVE HODHI POSHTË PADINË E PDS-së

Kryetari i Parlamentit lokal Fuad Haxhibeti deklaroi se Gjykata administrative e Malit të Zi hodhi poshtë padinë e Këshillit komunal të Partisë demokratike të socialistëve në Ulqin e cila kishte të bënte me vendimin e këtij institucioni për miratimin për objektet e përkohshme në territorin e kësaj komunë. Ky vendim në Kuvendin komunal është miratuar më 29 nëntor të vitit ... Read More »

Kuvendi komunal: TË MËRKURËN VAZHDIMI I MBLEDHJES PËR KREDI

Kuvendi Komunal i Ulqinit

Kryetari i Kuvendit komunal të Ulqinit Fuad Haxhibeti ka deklaruar se të mërkurën, më 30 shtator, do të vazhdojë seanca e jashtëzakonshme e parlamentit lokal. Në këtë seancë do të sillet vendimi për huamarrje të komunës së Ulqinit tek banka gjermane KfW me vlerë 20 milion euro për projektet e ndërtimit të rrjetit të ujësjellësit dhe kanalizimit. Me këtë rast ... Read More »

Mbledhja e KK-së: SILLET VENDIMI PËR PESË MILION EURO, PËR 20 TË TJERA MBAS FESTASH

Kuvendi komunal i Ulqinit, Skupstina opstine Ulcinj

Kuvendi komunal i Ulqinit ka miratuar sot Vendimin për marrjen e kredisë nga Komuna e Ulqinit tek Banka investuese evropiane për kreditimin e projektit të ndërtimit të rrjetit të kanalizimit në Komunë të Ulqinit. Siç deklaroi kryetari i KK-së Fuad Haxhibeti, ditët e ardhshme do të votohet edhe për vendimin për marrjen e kredisë nga Komuna e Ulqinit tek Banka ... Read More »

Të mërkurën mbledhje e jashtëzakonshme e KK: PËR INVESTIME ME VLERË 25 MILION EURO

Kuvendi Komunal i Ulqinit

Këshilltarët e Parlamentit lokal do të mbajnë pasnesër mbledhjen e jashtëzakonshme me dy pika të rendit të ditës. Pritet që ato të miratojnë vendimet për investime me vlerë 25 milion euro në rrjetin e ujësjellësit dhe kanalizimit. Në këtë mënyrë më në fund do të hapet hapësira për fillimin e investimeve të mëdha në objekte turistike në Plazh të madhe ... Read More »

Scroll To Top