Thursday , August 13 2020
Lajmi i fundit

Tag Archives: Kuvendi komunal i Ulqinit

Feed Subscription

Komuna: VIZITA NË TIRANË, PRESS I KRYETARIT, MBLEDHJA E KOLEGJIUMIT TË KUVENDIT

Tirana

Delegacionin e Komunës së Ulqinit në krye me kryetarin e Komunës së Ulqinit Fatmir Gjeka, kryeparlamentarin Fuad Haxhibeti, sekretarin Milazim Mustafa si dhe përfaqësuesit e Zyrës ICP pranë Komunës së Ulqinit Artan Çobaj dhe Arben Xhurreta, brenda ndërtesës së Bashkisë së Tiranës e priti Kryebashkiaku i Tiranës Erion Veliaj si dhe nënkryetari i Bashkisë së Tiranës Andi Seferi. Takimi zgjati ... Read More »

Haxhibeti: NË SHTATOR PËR KRIPORE DHE KOMPLETIMIN E PARCELAVE

Dita e Ulqinit Fuad Haxhibeti

Kryetari i Kuvendit komunal të Ulqinit Fuad Haxhibeti ka deklaruar se gjatë muajit të ardhshëm do të mbahet mbledhja e jashtëzakonshme e Parlamentit lokale. “Do të diskutojmë për Kripore dhe do të sjellim vendimin që, në bazë të Studimit të mbrojtjes, ajo të shpallet për Monument të natyrës”, tha ai për Portalin Ul-info. Sipas fjalëve të tija, në këtë mbledhje ... Read More »

Kuvendi i KK: NESËR VAZHDIMI I SEANCËS SË PARË

Kuvendi komunal Ulqin, Skupstina opstine Ulcinj, Parlament

Seanca e parë e rregullt e Kuvendit komunal të Ulqinit do të vazhdohet të mërkurën. Dje Parlamenti miratoi vendimin për riemërtimin e rrugëve në bashkësitë lokale 1 dhe 2, si dhe në Shtoj. Duke iu përgjigjur pyetjes a është respektuar procedura në këtë rast, kryetari i KK-së Fuad Haxhibeti ka thënë se së shpejti do të miratohet edhe programi i ... Read More »

Kuvendi komunal: VAZHDIMI I MBLEDHJES MË 20 KORRIK

Kuvendi Komunal i Ulqinit

Mbledhja e parë e rregullt e seancës pranverore të Kuvendit komunal të Ulqinit do të vazhdojë më 20 korrik, mëson Portali Ul-info. Kjo mbledhje ka filluar më 15 qershor dhe është paralajmëruar që së shpejti do të vazhdojë. “Nuk duhet rikujtuar se sa pikë të rëndësishme të rendit të ditës presin vazhdimin e mbledhjes, nga çështjet e rëndësishme për infrastrukturë ... Read More »

Këshilltarja Kurmemoviq: SA MË PARË TË VAZHDOHET SEANCA E NDËRPRERË E KUVENDIT

Arijana

Shefja e klubit të këshilltarëve të Lëvizjes qytetare URA Arijana Kurmemoviq ka deklaruar se Kuvendi komunal i Ulqinit duhet ta vazhdojë sa më parë seancën e parë të kuvendit të sivjetmë. “Nuk duhet rikujtuar se sa pikë të rëndësishme të rendit të ditës presin vazhdimin e mbledhjes, nga çështjet e rëndësishme për infrastrukturë deri tek kompletimi i parcelave kadastrale dhe ... Read More »

Mbledhja e KK: 24 PIKA NË REND TË DITËS

Kuvendi Komunal i Ulqinit

Në mbledhjen e parë të sivjetme, e cila fillon të hënën më 15 qershor, këshilltarët do të shqyrtojnë 24 pika të rendit të ditës. Përveç të tjerash, do të diskutohet për emrat e rrugëve, do të miratohen një sërë vendimesh me rëndësi për vetëqeverisjen lokale, si dhe gjashtë vendime për kompletimin e parcelave urbanistike. Pritet edhe miratimi i planit të ... Read More »

Gjeka dhe Haxhibeti: PUSHTETI NË ULQIN STABIL

Fatmir Gjeka, Fuad Haxhibeti

Kryetarët e komunës dhe Kuvendit komunal të Ulqinit, Fatmir Gjeka dhe Fuad Haxhibeti, kanë thënë në deklaratë për TV MZ se pushteti lokal përkundër të gjithë problemeve është stabil dhe se nuk duhet pritur risi në skenën politike të këtij qyteti. „Ka disa probleme, por besoj se jemi mjaftueshëm të pjekur të gjejmë zgjidhje për të gjitha këto probleme. Ekziston ... Read More »

Kolegjiumi i Kuvendit: MBLEDHJA PAS 10 QERSHORIT

Kuvendi Komunal i Ulqinit

Në kabinetin e kryetarit të Kuvendit komunal të Ulqinit Fuad Haxhibetit sot është mbajtur mbledhja e Kolegjiumit. Siç mëson Portali Ul-info, shefat e klubeve të këshilltarëve kanë arritur marrëveshjen që pas 10 qershorit të mbahet mbledhja e Parlamentit. Pritet që këshilltarët me këtë rast të shqyrtojnë edhe llogarinë përfundimtare të buxhetit të komunës së Ulqinit për vitin e kaluar. Read More »

Abazoviq: DISA NË FORCË DËSHIROJNË PDS-në TA SJELLIN NË PUSHTET

Dritan Abazovic

Këshilltari i Lëvizjes qytetare URA në Kuvendin komunal të Ulqinit Dritan Abazoviq ka thënë se është e turpshme që disa drejtues të Forcës për interesa të veta tentojnë të shtyjnë PDS-në në pushtet. “Njëkohësisht nuk hezitojnë të keqpërdorin kolegët edhe pse të gjithë e dimë që ashensori në Kala është problem i zgjidhshëm dhe se kjo nuk është arsye e ... Read More »

Kuvendi komunal: DY MUAJ PA MBLEDHJE

Kuvendi Komunal i Ulqinit

Nëse puna e parlamentit pasqyron jetën politike në një komunë dhe mund të përdoret për të vlerësuar cilësinë e pushtetit ekzekutiv dhe legjislativ, atëherë në komunën më jugore të Malit të Zi, gjegjësisht në Kuvendin komunal nuk lulëzojnë trëndafilat, shkruan e përditshmja “Dan”. Këshilltarët e KK Ulqin nuk janë takuar me muaj, saktësisht, herën e fundit janë takuar në prag ... Read More »

Scroll To Top