Saturday , August 15 2020
Lajmi i fundit

Tag Archives: Kuvendi komunal i Ulqinit

Feed Subscription

Komedi: FOSHNJORJA E RE NË PRITJE!?

Kuvendi, Skupstina

Në seancën e kaluar të Kuvendit komunal të Ulqinit prej 17 këshilltarëve të koalicionit qeverisës, opozita ka bojkotuar këtë seancë, 15 prej tyre kanë votuar vendimin për lirimin nga taksa e komunalive ndërtimin e foshnjores së re në Fushë të Ulqinit, derisa dy këshilltarë abstenuan. Meqenëse për këtë vendim është e nevojshme shumica e kualifikuar, gjegjësisht atë duhet ta përkrahin ... Read More »

Kolegjiumi i KK: MBLEDHJA E PARLAMENTIT TË HËNEN NËSE…

Komuna e Ulqinit, Opstina Ulcinj

Në mbledhjen e sotme të Kolegjiumit të Kuvendit komunal të Ulqinit është arritur përfundimi që të hënën, më 29 dhjetor, të mbahet mbledhja e Parlamentit lokal nëse nesër këshilltarëve i dorëzohet Propozimi i buxhetit për vitin e ardhshëm dhe Plani i rregullimit hapësinor, mëson Portali Ul-info. Përfaqësuesit e opozitës kanë thënë që duhet të respektohen normat ligjore dhe materialet duhet ... Read More »

KK: DERI NË FUND TË MUAJIT EDHE NJË MBLEDHJE

Komuna e Ulqinit, Opstina Ulcinj

Në mbledhjen e koalicionit qeverisës e cila është mbajtur mbrëmë është vendosur që deri në fund të muajit të mbahet edhe një mbledhje e Parlamentit lokal në të cilën do të bihet buxheti për vitin e ardhshëm, mëson Portali Ul-info. Ministria e financave ka dhënë pëlqimin për vlerën e buxhetit të propozuar prej 6,8 milion euro. Akoma është e hapur ... Read More »

Efikas: 32 VENDIME PËR NJË ORË

Komuna e Ulqinit, Opstina Ulcinj

Këshilltarët e kuvendit komunal të Ulqinit të mërkurën ishin shumë efikas. Për një orë arritët të sjellin 32 vendime, pa praninë e opozitës. Shumica e tyre kishte të bënte me ndryshimet dhe plotësimet e planeve detaje urbanistike dhe kompletimin e parcelave, por edhe disa që janë shumë të rëndësishme për komunitetin e gjerë. Kjo para së gjithash ka të bëjë ... Read More »

Opozita: FORMONI “PARKING SHËRBIMIN”, EMËRKONI KKZ-në

Skender Elezaga, Skender Elezagic

Në fillim të seancës së sotme të Kuvendit komunal të Ulqinit këshilltarët e opozitës kanë kërkuar që, së bashku me 32 pikat e propozuara, në rend të ditës të futen edhe disa pika tjera. Kështu shefi i Klubit të këshilltarëve të Partisë socialdemokrate Skender Elezagiq ka thënë se është e nevojshme të formohet ndërmarrja “Parking shërbimi” në mënyrë që mos ... Read More »

KK: ÇKA DO TË JETË NË RENDIN E DITËS TË PARLAMENTIT

Kuvendi, Skupstina

–          Verifikimi i procesverbalit nga mbledhja e katërt e seancës së parë të rregulltë e Kuvendit të Komunës  e mbajtur, më 16.07.2014 –          Verifikimi i procesverbalit nga mbledhja e pestë  e seancës së parë të rregulltë e Kuvendit të Komunës  e mbajtur, më 22.07.2014 –          Verifikimi i procesverbalit  nga mledhja e dytë e jashtëzakonshme e Kuvendit të Komunës e mbajtur, ... Read More »

KK: MBLEDHJA E PARLAMENTIT JAVËN E ARDHSHME

Në mbledhjen e sotme të Kolegjiumit tek kryetari i Kuvendit komunal Fuad Haxhibeti është vendosur që seanca e radhës e Parlamentit lokal të mbahet të mërkurën, më 17 dhjetor, mëson Portali Ul-info. Shumica e materialit për pikat e propozuara të rendit të ditës është dorëzuar më herët këshilltarëve, edhe pse mbetet, siç është thënë, mundësia që ai të zgjerohet. Sidomos ... Read More »

Projekti me Gjerman: BLLOKADË NË PARLAMENTIN KOMUNAL?

Komuna e Ulqinit, Opstina Ulcinj

“Për momentin ky mbetet projekti më i madh dhe më ambicioz i komunës së Ulqinit i cili përveç përmirësimit të situatës në sistemin e ujësjellësit dhe kanalizimit në qytetin tonë, hap rrugën investimeve kapitale, sidomos në fushën e turizmit”, kanë pohuar në gusht të vitit të kaluar ish drejtuesit e Ulqinit gjatë vizitës së delegacionit nga Banka zhvillimore gjermane. Është ... Read More »

Buxheti për 2015: NË SHQYRTIM PUBLIK NË FILLIM TË DHJETORIT

Komuna e Ulqinit, Opstina Ulcinj

Nga qeverisja lokale për Portalin UL-info është njoftuar që në fillim të muajit të ardhshëm në shqyrtim publik do të jetë buxheti për vitin 2015 i cili do të jetë rreth tetë milion euro. Thuhet po ashtu që në mbledhjen e Parlamentit lokal,i cili do të mbahet kah fundi i dhjetorit, do të miratohet buxheti, e para kësaj edhe rebalanci ... Read More »

Plani hapësinor: DERI NË FUND TË VITIT MIRATIMI I DISA PDU

Gradjevinske dozvole, Leje ndertimi, plani, Arhitektura

Në komunë të Ulqinit të premten është mbajtur shqyrtimi publik rreth ndryshimeve dhe plotësimeve të Planit detaj urbanistik (PDU) Ulqin qytet, për lokalitetit “Gjerane 1”. Ky plan është në shqyrtim publik deri më 25 nëntor. Mbas kësaj përpunuesi do të shprehet për të gjithë vërejtjet. Portali UL-info mëson se ka filluar puna në përpilimin e Studimit të lokacionit për Katërkollë, ... Read More »

Scroll To Top