Thursday , October 22 2020
Lajmi i fundit

Tag Archives: Levizja qytetare URA

Feed Subscription

URA: PËR PROBLEMET E ULQINIT INFORMOHEN PËRFAQËSITË DIPLOMATIKE

Omer Bajraktari

Nga Këshilli komunal i Lëvizjes qytetare URA pak kohë më parë është dërguar letra përfaqësive diplomatike të shteteve më të rëndësishme të Perëndimit në të cilën ato janë informuar për problemet më serioze në këtë komunë, mëson Portali Ul-info. Siç thuhet në letër, bëhet fjalë para së gjithash për Valdanos, Kripore, të mirat detare dhe privatizimeve të dështuara të ndërmarrjeve ... Read More »

Kurmemoviq: KABLLOJA OPTIKE E VENDOSUR NË MËNYRË JOADEKUATE

Arijana

Shefja e Klubit të këshilltarëve të Lëvizjes qytetare URA në Parlamentin lokal Arijana Kurmemoviq ka pyetur pushtetin ekzekutiv në Ulqin cili organ dhe në bazë të cilës kërkesë i dha lejen kompanisë “M-tel” që të vendos kabllon optike në territorin e kësaj komune. Ajo vlerësoi se kablloja është i vendosur në mënyrë joadekuate në shtyllat e vendbanimeve Braticë, Krruç dhe ... Read More »

Bajraktari: ZGJEDHJET ZGJIDHJE PËR AMATORIZËM DHE HIPOKRIZI

Omer Bajraktari, URA

Kryetari i Këshillit komunal të Lëvizjes qytetare URA Omer Bajraktari ka deklaruar se “situata politike në Komunë të Ulqinit javët e fundit po hynë në dimensionet e reja, të papara të amatorizmit dhe hipokrizisë”. “Papërgjegjësia po ashtu po merr forma të reja të cilat vështirë mund ti gjejmë diku tjetër. Vetëm një shembull është i mjaftueshëm: të gjithë kërkojnë dorëheqjen ... Read More »

Komuna: BECI DHE BAJRAKTARI DHANË DORËHEQJE

Omer Bajraktari - URA

Mbas vendimit të Këshillit komunal të Lëvizjes qytetare URA të lëshojë koalicionin qeverisës në Ulqin, vijuan hapat konkret të funksionarëve të kësaj parti në pushtetit ekzekutiv. Dorëheqje nga funksioni i nënkryetarit dhe menaxherit të Komunës së Ulqinit dhanë sot Safet Beci dhe Omer Bajraktari. Me këtë formalisht ka pushuar së ekzistuari koalicioni qeverisës në këtë komunë, i cili është formuar ... Read More »

Tani zyrtarisht: URA NUK ËSHTË MË PJESË E KOALICIONIT QEVERISËS

Omer Bajraktari, URA

Këshilli komunal i Lëvizjes qytetare URA solli në mbledhjen e mbajtur të hënën mbrëma, vendimin njëzëri për lëshimin e koalicionit qeverisës në Ulqin, mëson Portali Ul-info. “Tre janë arsyet themelore që na shtynë të marrim këtë vendim”, deklaruan nga kjo parti dhe sqaruan: arsyeja e parë është bllokimi i pakuptimtë i funksionimit të organeve të vetëqeverisjes lokale pikërisht nga ana ... Read More »

BECI: NUK JEMI MË PJESË E PUSHTETIT LOKAL, SJELLJA E FORCËS SKANDALOZE

Safet Beci 1

Funksionari i lartë i Lëvizjes qytetare URA dhe nënkryetari në largim i Komunës së Ulqinit Safet Beci tha se kjo parti nuk është më pjesë e pushtetit lokal. “Pushteti nuk funksionon, institucionet janë paralizuar, e çka është më e keqja nuk shoh që dikush merakoset rreth kësaj. Ndoshta kjo lloj situate, mbas të gjithave, na është bërë normale. Thjeshtë e ... Read More »

Kurmemoviq: URGJENTISHT TË THIRRET MBLEDHJA E KK PËR BUXHETIN E VITIT 2016

Kuvendi Komunal i Ulqinit

Shefja e Klubit të këshilltarëve të Lëvizjes qytetare URA Arijana Kurmemoviq ka ftuar kryetarin e Kuvendit komunal Fuad Haxhibetin që urgjentisht të thërras mbledhjen e re të Parlamentit lokal. “Është fakt që ne akoma nuk e kemi të caktuar mbledhjen në të cilën do të shqyrtohet buxheti për vitin e ardhshëm edhe pse ekzekutivi këtë dokument ia ka dorëzuar nga ... Read More »

Beci: NËN MASKËN E PATRIOTIZMIT, PARTITË SHQIPTARE IA JAPIN ULQININ PDS-SË

Safet Beci 1

Anëtari i Këshillit qendror të Lëvizjes qytetare URA Safet Beci ka dhënë deklaratë për opinion të cilën e përcjellim në tërësi. Situata aktuale politike në Komunë të Ulqinit është plotë paradokse dhe palogjikshmëri. Pas nënshkrimit të iniciativës për votimin e mosbesimit të kryetarit të Komunës Fatmir Gjeka nga ana e Forcës, të cilën e drejton Nazif Cungu, si dhe të ... Read More »

Komuna, KKSH, UDSH, URA, Shkreli, LD në MZ: URIME FESTËN E KURBAN BAJRAMIT

Xhamia, Dzamia

Kam nder dhe kënaqësinë që në emër të Komunës së Ulqinit dhe në emrin tim personal të gjithë besimtarëve të besimit islam tua uroj Festën e Kurban Bajramit. Uroj që kjo festë të përcillet me dashuri, respekt, solidaritet dhe vullnet të mirë! Paçi gëzim dhe mirëqenie përgjatë vitit në vazhdim! Qofshi të gëzuar gjithmonë! Gëzuar Bajramin ! Të nderuar besimtarë të fesë ... Read More »

Scroll To Top