Saturday , March 6 2021
Lajmi i fundit

Tag Archives: Mali i Zi Pozitiv

Feed Subscription

Pozitivna: TË KTHEHET TOKA NË VALDANOS SI KINO BAHÇJA NË RANË

Fuad Lamezevic

Mali i Zi Pozitiv vlerëson se kthimi i tokës së marrë pronarëve të mëparshëm në Valdanos është zgjidhje e vetme e drejtë ligjore, thuhet në kumtesën e kryetarit të Këshillit komunal Ulqin Fuad Lamezheviq. “Në këtë rast bëhet fjalë për tokë bujqësore ku sipas ligjit nuk lejohet ndërtimi i objekteve. Po ashtu, kompensimi i pronarëve të dikurshëm për tokën e ... Read More »

Pajoviq: SEANCË DËGJIMORE PËR SHTËPIZA NË BUNË

Deputeti i Malit të Zi Pozitiv Darko Pajoviq do të iniciojë seancë dëgjimore të ministrit të zhvillimor dhe turizmit Branimir Gvozdenoviq dhe drejtorit të Ndërmarrjes publike për menaxhimin e të mirave detare Rajko Baroviq për shkak të pagesës së paligjshme të shtëpizave në Bunë. Lideri i kësaj parti ka njoftuar se seancën dëgjimore e kërkon edhe për shkak të “shpenzimit ... Read More »

Abazoviq: JAP DORËHEQJE NË MZ POZITIV, QËNDROJ DEPUTET

Dritan Abazoviq, Dritan Abazovic

Dritan Abazoviq do të jap sot publikisht, në konferencën për shtyp në Kuvendin e Malit të Zi, dorëheqjen në anëtarësinë në MZ Pozitiv. “Nuk do të jap dorëheqje nga vendi i deputetit, sepse vazhdoj të jem besnik ideve burimore të partisë në themelimin e të cilës morra pjesë dhe për të cilat, me vullnetin e qytetarëve, fitova mandatin në zgjedhje”, ... Read More »

MZ Pozitiv: KËSHILLI NË ULQIN KËRKOI DORËHEQJEN E PAJOVIQIT

Këshilli komunal i Malit të Zi Pozitiv Ulqin, në mbledhjen e mbajtur të martën, ka miratuar me shumicë votash përfundimet me të cilët kërkohet dorëheqja e kryetarit Darko Pajoviq dhe organizimi urgjent i kongresit të partisë. Ato, siç përcjell CdM, kanë thënë që situata në parti është brengosëse dhe që duhet të zgjidhet në mënyrë demokratike dhe në afat të ... Read More »

Kurmemoviq: PËRKRAHIM INICIATIVËN E MOGUL-it

MZ Pozitiv, Pozitivna CG

Shefja e Klubit të këshilltarëve të Malit të Zi Pozitiv Arijana Kurmemoviq ka thënë që kjo parti absolutisht përkrah iniciativën e OJQ Mogul për thirrjen e seancës së veçantë në të cilën do të shqyrtohej PHU për komunë të Ulqinit. “Kjo çështje ka rëndësi vitale për qytetin tonë dhe Parlamenti lokal duhet të marrë qëndrim të qartë. Opinioni është i ... Read More »

Mavriq për “rastin Parking”: FITUAM SHËMTIRË EDHE MË TË MADHE

Xhenan Mavriq, Dzenan Mavric

Nënkryetari i Këshillit komunal të Malit të Zi Pozitiv Xhenan Mavriq ka deklaruar që projekti për ndërtimin e gjashtë parkingjeve në Ranë do të kishte kuptim sikur për të mos të ishin shpenzuar njëqind mijë euro. “Në vend të shëmtirës urbane kemi fituar shëmtirë më të madhe”. Sipas fjalëve të tija, duke respektuar projektuesit që e planifikuan, ky duhet të ... Read More »

Uron Abazoviq: TA NDAJMË BASHKË GËZIMIN E BAJRAMIT

Dritan Abazoviq, Dritan Abazovic

Në emër të KK MZ Pozitiv Ulqin dhe në emrin tim personal, të gjithë besimtarëve të fesë islame iu dëshiroj gëzuar Bajramin e ramazanit. Me shpresë që e keni pritur në paqe dhe disponim të mirë, dëshiroj që me të afërmit tuaj ta ndani gëzimin të kësaj feste të madhe, si dhe që mesazhin e harmonisë dhe tolerancës ta përcjellim ... Read More »

Abazoviq: PËR SHKAK TË VALDANOSIT KUNDËR DRAFTIT TË PHU-së

Dritan Abazoviq, Dritan Abazovic

“Drafti i Planit hapësinor-urbanistik të Ulqinit për shkak të zgjidhjes së propozuar për Valdanos është i papranueshëm për ne”, ka deklaruar kryetari i Këshillit komunal të Malit të Zi Pozitiv Dritan Abazoviq. Ai për Portalin UL-info tha që kjo parti kundërshton çdo lloj betonizimi të gjirit të Valdanosit. Sipas fjalëve të tija, zgjedhja më e mirë është që kjo hapësirë ... Read More »

Menaxheri i Komunës: PO PUNOJMË DISA DOKUMENTE PROGRAMORE

Omer Bajraktari

Komuna e Ulqinit është një nga komunat e rralla që nuk ka miratuar Planin strategjik të zhvillimit. Ky fakt është mjaft dëshpërues dhe barrierë e madhe gjatë shqyrtimit të hapave të mëtejshëm të zhvillimit të komunës, sidomos në caktimin e aktiviteteve prioritare projektuese. Për këtë arsye kemi shpejtuar masat që janë të nevojshme për heqjen e pengesave ekzistuese, deklaroi menaxheri ... Read More »

Kriporja: FUNKSIONARËT E MZ POZITIV VIZITOJNË GREVISTËT

Safet Beci

Funksionarët e Këshillit komunal të Malit të Zi Pozitiv kanë vizituar sot punëtorët e Kripores, të cilët tash tre ditë janë në grevë urie në hapësirat e kësaj ndërmarrje. Pjesë e delegacionit ishin Kryetari i këshillit dhe deputeti në Kuvendin e Malit të Zi Dritan Abazoviq, nënkryetari i KK dhe nënkryetari i komunës së Ulqinit Safet Beci dhe nënkryetari i ... Read More »

Scroll To Top