Tuesday , January 26 2021
Lajmi i fundit

Tag Archives: Mali i Zi Pozitiv

Feed Subscription

Pajoviqi Gjukanoviqit: MOS E ANULO VULLNETIN E ULQINAKËVE

“Partia demokratike e socialistëve në mënyrë jodemokratike dhe me dhunë do të tentoj të anuloi vullnetin e qytetarëve të Ulqinit”, deklaroi për agjencinë Mina, lideri i Malit të Zi Pozitiv Darko Pajoviq. Ai vlerësoi që kryetari i PDS-së Millo Gjukanoviq duhet ti pranoi humbjet me pak më shumë dinjitet. Sipas fjalëve të tija, është e papranueshme që ti dërgohen mesazhe ... Read More »

Abazoviq: NË MARRËVESHJE VALDANOSI, TË MIRAT DETARE, TRANSPARENCA…

Abazoviq, Cungu, Gjeka, Hollaj, Koalicioni

Bartësi i listës së Malit të Zi Pozitiv në Ulqin Dritan Abazoviq ka deklaruar që në marrëveshjen e koalicionit me Forcën e re demokratike dhe koalicionin “Bashkë për të ardhmen e Ulqinit” theksohet  dhe domosdoshmëria e miratimit transparent të dokumenteve komunale, mbrojtja e hapësirës së Valdanosit dhe Kripores, ankimimi kushtetues për kufirin e të Mirave detare. Theksohet që duhet të ... Read More »

Gjeka: MARRËVESHJA ËSHTË PËRFUNDIMTARE

Fatmir Gjeka, Fatmir Djeka

Lideri i Partisë demokratike dhe i koalicionit “Bashkë për të ardhmen e Ulqinit” Fatmir Gjeka ka deklaruar që marrëveshja me Forcën dhe Malin e Zi Pozitiv për formimin e pushtetit lokal është përfundimtare. Sipas kësaj marrëveshje, koalicioni i tij do të fitoj 35 për qind të funksionimeve në pushtetin e ardhshëm ekzekutiv, pak më shumë Forca, ndërsa pjesën tjetër MZ ... Read More »

Koço Danaj: PËRSHENDESIM MARRËVESHJEN NË ULQIN

„Lista për Shqipëri Natyrale” përshëndet marrëveshjen midis faktorit politik shqiptar që garanton qeverisjen e qytetit të Ulqinit. Forca e Re Demokratike, koalicioni “Bashkë për të Ardhmen e Ulqinit” dhe Lista Mali i Zi Pozitiv erdhën deri tek marrëveshja dhe kështu fituan shumicën e mandateve në Kuvendin e Ulqinit. Ata së bashku kanë 17 mandate duke siguruar qeverisjen edhe për 4 ... Read More »

Abazoviq: NA NJOHIN, PRANDAJ NUK NA THËRRASIN

Dritan Abazoviq, Dritan Abazovic

Kryetari i Këshillit komunal të Malit të Zi Pozitiv dhe bartësi i listës së kësaj parti në zgjedhjet e mbajtura pak kohë më parë Dritan Abazoviq ka deklaruar që Mali i Zi Pozitiv do ti siguronte përkrahje partive nacionale shqiptare për formimin e pushtetit të ri vetëm në baza parimore dhe me plan të qartë të punës së pushtetit të ... Read More »

Abazovic: IDIOTIZMI POLITIK I CUNGUT

Dritan Abazoviq, Dritan Abazovic

Bartësi i listës i Malit të Zi Pozitiv në zgjedhjet e djeshme në Ulqin Dritan Abazoviq ka shprehur kënaqësinë me rezultatet që i ka arritur kjo parti. “Çdo votë e jona është e pastër si loti dhe i arritur në betejën e pabarabartë me katër makineri partiake”, tha ai duke shtuar që MZ Pozitiv ka fituar 11 për qind më ... Read More »

Politika: MZ POZITIV I KËNAQUR, PSD DHE UDSH JANË MBAJTUR

Lideri i Unionit demokratik të Shqiptarëve Mehmet Zenka ka deklaruar që kjo parti ka pritur më shumë, por që një mandat i UDSH-së vlen sa tre mandate të partive tjera. “Ne në fushatë kemi hyrë me shumë pak para dhe nuk kishim mundësi të bëjmë betejë më të fortë politike”, tha ai. Kryetari i PSD-së Selim Resulbegoviq ka thanë që ... Read More »

Mavriq, MZP: TË NDRYSHOHET FOTOGRAFIA URBANISTIKE E ULQINIT

Xhenan Mavriq, Dzenan Mavric

Ulqini është qytet i cili njihet me bukuri të rrallë, e dikur është njohur dhe me pamje autentike dhe të njohur. Është e qartë që ndërtimi më me vlerë është Qyteti i vjetër i cili më shumë se 2,5 mijëvjeçar dominon me natyrën që është i rrethuar. Por për shkak të neglizhencës së njeriut, ai sot duket më pak i ... Read More »

Abazoviq: REVIZIONI I PRIVATIZIMIT DHE PUNËS SË KOMUNËS

Dritan Abazoviq, Dritan Abazovic

Deputeti i Malit të Zi Pozitiv Dritan Abazoviq ka deklaruar që kjo parti do të ndërmarr të gjitha masat nga niveli lokal lidhur me shkëputjen e kontratave dhe ndjekjen penale të investitorëve të papërgjegjshëm në Ulqin. Ai për “Vijesti ka paralajmëruar revizionin e punës së komunës. “Revizioni do të kryhej në afatin më të shkurt dhe askënd nuk do ta ... Read More »

I.Harasani: NEVOJITET DEPOLITIZIMI I ADMINISTRATËS VENDORE

Administrata lokale si pjesë e organit ekzekutiv, luanë rolin kyç për lehtësimin e punës së qytatarve, dhe zhvillimin e qytetit. Ne si parti e re në skenen politike deklarojmë se nuk është punuar sa duhet ne këtë drejtim, administrata nuk ka ndryshuar shumë, edhe pse është ndyshuar sistemi politik në vend që dy shekuj e gjysëm. Mendojm që administrata duhet ... Read More »

Scroll To Top