Tuesday , January 26 2021
Lajmi i fundit

Tag Archives: Mali i Zi Pozitiv

Feed Subscription

MZ Pozitiv: PARTITË SHQIPTARE TË DEKLAROJNË A DO TË SHKOJNË ME PDS

Në redaksinë tonë ka mbërritur kumtesa e Malit të Zi Pozitiv të cilën e përcjellim integralisht: Edhe pse disa herë në mënyrë publike kemi kërkuar që të deklarohen, liderët e Forcës, PD-së dhe UDSH-së kurrësesi të thonë se a do të bëjnë koalicion mbas zgjedhjeve me PDS-në?! Meqenëse dita e zgjedhjeve afrohet, do të ishte korrekte të ndalonin me krijimin ... Read More »

Bajraktari: SHUMËÇKA MUND TË BËJMË VETË

Omer Bajraktari

Zhvillimi ekonomik i Komunës së Ulqinit duhet të jetë i drejtuar kah resurset e veta dhe interesat e popullsisë lokale,  duke u bazuar në parandalimin e derdhjes së parave dhe tërheqjen e investimeve të huaja, është vlerësuar nga Mali i Zi Pozitiv. Nënkryetari i Këshillit komunal të MZP në Ulqin, Omer Bajraktari mendon që klasa ekzistuese  qeverisëse në Ulqin si ... Read More »

Pajoviq: ME ULQIN NUK DUHET TË UDHËHIQET NGA PODGORICA

Kryetari i Malit të Zi Pozitiv Darko Pajoviq ka thënë në konferencën për shtyp në hapësirat e kësaj parti në Ulqin që partia Pozitive ofron vizion të ri të Ulqinit, ofron ide të reja dhe gjithsesi njerëz të rinj. “Ato dëshirojnë dhe dinë që vizionin dhe idetë e reja për Ulqinin ti bëjnë realitet”, tha ai duke paralajmëruar që me ... Read More »

Partia Pozitive: ALLMIR KOLLARI KRYETAR I FORUMIT RINOR

Në mbledhjen e mbrëmshme të Këshillit komunal të Malit të Zi Pozitiv Ulqin, për kryetar të Forumit rinor në Ulqin një zëri është zgjedhur Allmir Kollari, student i shkencave juridike nga Ulqini. Këshilli ka konstatuar që Kollari me punën dhe angazhimin e deritashëm ka merituar të udhëheqë të rinjtë e partisë Pozitive dhe i ka uruar shumë sukses në punën ... Read More »

MZ Pozitiv: NE TË VETMIT OFROJMË DIÇKA TË RE (emrat në listë)

Mali i Zi Pozitiv ka lajmëruar që ka dorëzuar Listën për këshilltar për zgjedhjet e ardhshme lokale. “Ardhmëria dhe kapitali politik i qytetit të Ulqinit është pa dyshim i përbërë në këto njerëz. Ne jemi e vetmja parti e cila merr pjesë në këto zgjedhje dhe e cila në thelb ofron diçka të re dhe shpresojmë që kjo do të ... Read More »

MZP: ABAZOVIQ NË KRYE TË LISTËS

Kryesia e Malit të Zi Pozitiv ka pranuar propozimin e Këshillit komunal të kësaj parti në Ulqin që deputeti në Parlament Dritan Abazoviq të jetë bartësi i listës së këshilltarëve në zgjedhjet që do të mbahen me 26 janar. Sipas informatave që ka Portali UL-info, ndër dhjetë emrat e parë të kësaj listë do të jenë nënkryetarët e këshillit Safet Beci, Omer Bajraktari dhe Xhenan ... Read More »

MZP Ulqin: U ZGJODH KRYESIA DHE GJASHTË TË RINJ TË KËSHILLIT

Në mbledhjen e Këshillit komunal të Malit të Zi Pozitiv Ulqin u zgjodh Kryesia dhe gjashtë anëtarë të rinj të Këshillit. Kryesin e KK Ulqin e përbëjnë tre nënkryetar Omer Bajraktari, ekonomist, Safet Beci, profesor i historisë, Xhenan Mavriq, arkitekt dhe koordinatorët për media, çështje ligjore dhe financa Arjana Kurmemoviq, Ilir Harasani dhe Aleksandar Latkoviq. Këshilli komunal u zgjerua me ... Read More »

MZP për grevën e punëtorëve: SJELLJE E TURPSHME E KOMUNËS

Në redaksinë tonë ka mbërritur kumtesa e Këshillit komunal të Malit të Zi Pozitiv në Ulqin në lidhje me grevën e të punësuarve në Qendër për kulturë të cilën e përcjellim integralisht. Vitet e fundit situata në institucionet e kulturës të qytetit të Ulqinit është jashtëzakonisht e komplikuar. Qyteti me histori të tillë dhe trashëgimin kulturore nuk e meriton këtë ... Read More »

Abazoviq ne Strazbur: MAJA E PUSHTETIT MBRON KRIMINELËT

Dritan Abazoviq, Dritan Abazovic

“Mali i Zi ka bërë shumë hapa para drejt BE-së, çka edhe e dallon nga shtetet e tjera të Ballkanit. Por, Mali i Zi dallon edhe me atë që tek ne pushteti nuk është ndryshuar kurrë”, tha deputeti i Malit të Zi Pozitiv Dritan Abazoviq në mbledhjen e sotme të Këshillit parlamentar të Bashkimit evropian dhe të Malit të Zi ... Read More »

KK MZ Pozitiv: ABAZOVIQ KRYETAR

Dritan Abazoviq, Dritan Abazovic

Deputeti i Malit të Zi Pozitiv në Parlamentin shtetëror Dritan Abazoviq është zgjedhur për kryetarin e Këshillit komunal në Ulqin, është lajmëruar nga kjo parti. Abazoviq mbas zgjedhjes për njeriun e parë të Këshillit komunal ka thënë që partia e tij ka program real dhe të realizueshëm, ndërsa qytetarët e Ulqinit më në fund kanë shansin të votojnë për partinë ... Read More »

Scroll To Top