Tuesday , January 26 2021
Lajmi i fundit

Tag Archives: Mali i Zi Pozitiv

Feed Subscription

Kumtesë e Malit të Zi Pozitiv: LEGALIZIMI I DISKRIMINIMIT

Me rastin e vendimit të pak kohëve më parë të Gjykatës supreme me të cilin faktikisht nacionalizohet toka në rripin e të ashtuquajturës të mirat detare reagoi Këshilli komunal i Malit të Zi Pozitiv në Ulqin. Siç thuhet, ky institucion është krijuar, jo si mbrojtës i bregdetit, por si makinë për thithjen e parave dhe nxjerrjen e pasurisë nga komunat ... Read More »

Abazoviq: TË RINJTË BARTËSIT E NDRYSHIMEVE

Dritan Abazoviq, Dritan Abazovic

Deputeti i Malit të Zi Pozitiv Dritan Abazoviq, ka deklaruar për “Radio Evropa e lirë” që të rinjtë mund të jenë bartësit e ndryshimeve të mëdha shoqërore. “Pikërisht kuadrat e rinj mund të bartin   reformën e shoqërisë për arsye se janë fleksibil dhe më lehtë mund të absorbojnë të gjitha proceset të cilat ndodhin brenda dhe rreth vendit, në këtë ... Read More »

Abazoviq: PUSHTETI NË ULQIN KA PËRJETUAR DEBAKËL

Deputeti i Malit të Zi Pozitiv Dritan Abazoviq ka vlerësuar që pushteti lokal në Ulqin ka përjetuar debakël. “Ato kanë bllokuar punën e Parlamentit komunal dhe në vend të zhvillimit dhe progresit të qytetarëve kanë ofruar uzurpimin e institucioneve”, tha ai për “Dnevne novine”. Sipas fjalëve të tija, zgjedhjet në Ulqin duhet të organizoheshin që me 17 nëntor, kur ato ... Read More »

Abazoviq: KËSHILLAT NACIONALE TË POLITIZUAR

Dritan Abazoviq, Dritan Abazovic

Këshillat nacionale të popujve pakicë në Mal të Zi nuk punojnë mirë sepse janë të politizuar”, ka deklaruar deputeti i Malit të Zi Pozitiv Dritan Abazoviq. Ai tha që duhet të ndryshohen rregullat në mënyrë që në këto institucione të hyjnë njerëzit nga kultura, letërsia, shkenca, e jo që në to të dominojnë politikanët. “Unë jam me funksion anëtarë i ... Read More »

U mbajt Konventa themeluese e MZP: U ZGJODH KËSHILLI KOMUNAL I PARTISË SË RE

Në hotelin „Mediteran“ të enjten u mbajt Konventa themeluese e partisë më të re parlamentare në vend, Malit të Zi Pozitiv. Delegatët e konventës kanë zgjedh Këshillin komunal prej 10 anëtarëve , i cili, siç është thënë, së shpejti do të zgjerohet. Anëtarët e parë të KK MZP në Ulqin janë: mr Dritan Abazoviq, Safet Beci, Ilir Harasani, Omer Bajraktari, ... Read More »

Abazoviq: DISA LIDER SHQIPTARË UDHËHEQIN TË NJËJTËN POLITIKË SI PDS

Dritan Abazoviq, Dritan Abazovic

Deputeti i Malit të Zi Pozitiv Dritan Abazoviq ka thënë që pranimi i propozimit i nënkryetarit Svetozar Maroviq për zgjidhjen e statusit të komunës së Tuzit do të ishte “vazhdim i politikës cinike të nënvlerësimit të qytetarëve dhe mendjes së shëndoshtë”. ”Më e keqe se kjo është që Maroviq gjen bashkëbisedues në disa parti shqiptare, të cilët tani është e ... Read More »

Të enjten e ardhshme: PARTIA POZITIVE FORMON KËSHILLIN NË ULQINIT

Të enjten, me 10 tetor, “Mali i Zi Pozitiv“ (MZP) do të formoi Këshillin komunal në Ulqin. Me këtë rast do të zgjidhen 10 anëtarë të këtij organi, të cilët më vonë do të zgjedhin kryetarin e Këshillit të Ulqinit të kësaj partie parlamentare më të re në vend. Në këtë ngjarje e cila do të mbahet në hotelin “Mediteran” ... Read More »

Nimanbegu për marrëveshjen me PDS: SË BASHKU TË ANALIZOJMË REALIZIMIN

Djukanovic, Husovic, Cungu, Koalicioni, Koalicija

“Së pari duhet së bashku të analizohet realizimi i marrëveshjes me Partinë demokratike të socialistëve e pastaj duhet ti jepet propozimi organeve të partisë për hapat e mëtejshme. Mendoj që në Forcë është vështirë të jepet mendimi pozitiv për realizimin e marrëveshjes”, ka deklaruar deputeti i kësaj parti në Parlamentin e Malit të Zi Genci Nimanbegu. Ai për „Dnevne Novine“ ... Read More »

Scroll To Top