Thursday , October 1 2020
Lajmi i fundit

Tag Archives: medreseja e vajzave ne Ulqin

Feed Subscription

Deri në fund të prillit: NISIN PUNIMET PËR MEDRESEN E VAJZAVE

Medreseja Ulqin, Medresa Ulcinj

Deri në fund të këtij muaji do të nisin punimet në ndërtimin e Medresesë së vajzave në Fushën e Ulqinit, është deklaruar për Portalin UL-info nga Bashkësia islame në Ulqin. Siç na tha kryemimami h. Ali ef. Bardhi, donatorët nga Turqia kanë siguruar rreth një milion euro, sa planifikohet të kushtojë kjo ndërtesë, ndërsa është zgjedhur edhe kompania e cila ... Read More »

Medreseja e femrave në pritje: TË SHLYHEN DETYRIMET NDAJ UJËSJELLËSIT REGJIONAL

Medresaja, Medresa

Ministria e zhvillimit të qëndrueshëm dhe turizmit ka ndërprerë të premten procedurën e dhënies së lejes së ndërtimit Meshihatit të bashkësisë islame në Mal të Zi për ndërtimin e Medresesë për femra në Ulqin, sepse nuk i ka shlyer detyrimet për komunali ndaj Ndërrmarjes publike “Ujësjellësi regjional” dhe për arsye se nuk ka pëlqimin e Agjencisë për mbrojtjen e ambientit ... Read More »

Ceremonia në Ulqin: U VENDOS GUR – THEMELI PËR MEDRESENË E VAJZAVE

Gur themeli i Medresese, Kamen temeljac Medrese

Në praninë e donatorëve nga Turqia, zyrtarëve të lartë të Bashkësisë Islame, përfaqësuesve të kishës katolike dhe ortodokse, zyrtarëve të komunës, pelikanëve dhe punonjësit publik dhe të qindra qytetarëve, të mërkurën u mbajt ceremonia me rastin e vendosjes së gur-themelit për Medresenë hë të e ardhshme në Fushë të Ulqinit. Punimet me vlerë prej 1.2 milion euro në këtë ndërtesë ... Read More »

Scroll To Top