Sunday , June 7 2020
Lajmi i fundit

Tag Archives: Mehmed Zenka

Feed Subscription

Krivokapiq: NUK DO TË DISKUTOJMË RRETH FESTIMEVE NË ULQIN

Ranko Krivokapiq, Ranko Krivokapic

Kryetari i Kuvendit të Malit të Zi Ranko Krivokapiq ka deklaruar që ky institucion me kërkesë të opozitës nuk do të diskutojë rreth festimeve të cilët mbas ndërprerjes së ndeshjes Serbi-Shqipëri janë organizuar në Ulqin, Tuz dhe Plavë. “Për këtë çështje sigurisht nuk do të diskutohet në nivel të plenumit ose Kolegjiumit. A do të merret ndonjë këshillë me këtë, ... Read More »

Vlerësimet e dy këshilltarëve: DËSHIROJNË VETËM SHITJEN E KRIPORES

Mehmed Zenka

Këshilltarët e Partisë demokratike të socialistëve Anton Kastrati dhe i Unionit demokratik të Shqiptarëve Mehmed Zenka kanë vlerësuar që është joreale dëshira e pronarëve të tanishëm të Kripores që të shesin këtë ndërmarrje më të vjetër në Ulqin. “Arsyeja kryesore që as të 11 herë nuk ka mbërritur oferta për Kriporen e Ulqinit është çmimi prej 179 milion euro i ... Read More »

Zenka i përgjigjet Forcës për “rastin Parking”: DI TË LEXOJË, JU MATNI MË MIRË

Mehmed Zenka

Lideri i Unionit demokratik të Shqiptarëve Mehmed Zenka ka thënë që ndërtesa në Plazhin e vogël nuk i ngjan parkingut. “Shumë mirë i lexojë materialet e kuvendit dhe atje shkruante që bëhet fjalë për hapësirë parkingu. Tani shoh çka është”, tha ai për “Vijesti”. Zenka shtoi që ka çuar dorën e drejtuesit e Forcës kanë përcaktuar pronën e vetë private ... Read More »

Zenka: ÇKA NDËRTOHET TEK „HOLLEGROJA”

Mehmed Zenka

Kryetari i Unionit demokratik të Shqiptarëve Mehmed Zenka ka pyetur në mbledhjen e djeshme të Kuvendit komunal për çfarë do të shërbejë objekti i cili po ndërtohet në afërsi të restorantit “Hollegro” në Plazhin e vogël. Në tabelën e cila pak kohë më parë formalisht është vendosur afër objektit thuhet që aty do të ndërtohet hapësira për parking. “Për të ... Read More »

PSD DHE UDSH: KUVEND I JASHTËZAKONSHME EDHE PËR PHU-në

Shefi i Klubit të këshilltarëve të Partisë socialdemokrate Skender Elezaga ka thënë që Kuvendi komunal duket të diskutojë edhe Draftin e Planit hapësinor-urbanistik të Ulqinit deri në vitin 2020. “Ky është dokument bazë për këtë komunë dhe Parlamenti lokal duhet të paktën të jap mendimin për të”, tha ai duke shtuar që sjellja e këtij dokumenti është kompetencë e Kuvendit. ... Read More »

Parlamenti: KOMPLETIMI I PARCELAVE PA SELEKSIONIM

Ulqin, Ulcinj

Përfaqësuesit e shumicës së klubeve në Kuvendin komunal të Ulqinit kanë thënë që nuk duhet të bëhet asnjë lloj seleksionimi apo diskriminimi me rastin e vendosjes në rend të ditës vendimin për kompletimin e parcelave. Kryetari i Unionit demokratik të Shqiptarëve Mehmed Zenka ka thënë që ka dijeni se për kompletimin e parcelave një kohë të gjatë presin mbi 30 ... Read More »

UDSH: URIMI PËR PASHKËT

Me rastin e Pashkëve kryetari i Unionit Demokratik të Shqiptarëve , z.Mehmed Zenka , në emër të partisë dhe në emrin e tij personal i përgëzon të gjithë besimtarët katolikë , duke iu uruar shëndet të mirë , gëzime familjeve dhe lumturi në jetë. Besimtar te respektuar duke iu uruar Pashkët uroj qe ne zemrat tuaja te ndodh ringjallja e ... Read More »

Zenka: KOALICIONI I RI JOPARIMOR

Mehmed Zenka, Beqir Zati

Kryetari i Unionit Demokratik të Shqiptarëve Mehmed Zenka ka deklaruar që koalicioni i pushtetit të ri në Ulqin të cilin e përbëjnë „Bashkë për të ardhmen e Ulqinit“, Forca e re demokratike dhe Mali i Zi Pozitiv është joparimor. „Miqtë e vjetër janë edhe në pushtet të ri. Çmos kanë folur njëri për tjetrin gjatë fushatës parazgjedhore, ndërsa tani rrinë ... Read More »

Filloi raundi i dytë i PDS-së: MË PARË ME ZENKEN, PASTAJ ME TË TJERËT

Komuna e Ulqinit, Opstina Ulcinj

Me ftesën e Partisë demokratike të socialistëve sot, siç mëson Portali UL-info,  kanë filluar negociatat e PDS-së me partnerët e koalicionit në nivel shtetëror. Kryetari i Unionit demokratik të Shqiptarëve Mehmed Zenka është takuar të mërkurën me skuadrën negociuese të PDS-së, në krye të së cilës ishte kryetari Loro Nrekiq. Gjatë bisedimeve është arritur pajtueshmëria e lartë për qëllimet e ... Read More »

Scroll To Top