Sunday , June 7 2020
Lajmi i fundit

Tag Archives: Mehmed Zenka

Feed Subscription

“Vijesti”: HAJDINAGA DHE REXHA NË PDS?

Gezim Hajdinaga, Gzim Hajdinaga

Ish kryetari i komunës së Ulqinit Gëzim Hajdinaga dhe kryetari i Partisë së prosperitetit demokratik Ali Rexha janë afruar Partisë demokratike të socialistëve, shkruajnë “Vijesti”. Kryetari i PDS-së së Ulqinit Loro Nrekiq nuk deshi të komentoi këtë informatë. “Është e drejta e tyre qytetare për ke do të votojnë”, tha ai. Kryetari i UDSH-së Mehmed Zenka ishte pak më konkret. ... Read More »

Zenka: NUK KISHTE BISEDIME PËR KOALICION

Mehmed Zenka

Lideri i Unionit demokratik të Shqiptarëve Mehmed Zenka ka deklaruar që të martën nuk kishte bisedime për koalicione paszgjedhore në mes kryetarëve të partive nacionale Shqiptare: Nazif Cungut, Fatmir Gjekes dhe tij. “Këto janë të pavërteta. Ne kemi ngrënë mëngjes në një restorant në Podgoricë mbas bisedimesh me kryeministrin Millo Gjukanoviq dhe me liderët e pjesëtarëve tjerë të koalicionit qeverisës ... Read More »

„Dnevne novine“: PDS TASHMË ARRITI MARRËVESHJEN E KOALICIONIT

Komuna e Ulqinit, Opstina Ulcinj

Ftesës së Partisë demokratike të socialistëve për formimin e pushtetit në Ulqin do ti përgjigjet „Koalicioni bashkë për të ardhmën e Ulqinit“ dhe Unioni demokratik i Shqiptarëve, shkruajnë „Dnevne novine“. Theksohet që koalicioni të cilin e drejton Fatmir Gjeka është në koalicion me PDS-në në nivel shtetëror. Kryetari i PDS-së dhe kryetari i Ulqinit, siç theksojnë në atë gazetë, Loro ... Read More »

Politika: MZ POZITIV I KËNAQUR, PSD DHE UDSH JANË MBAJTUR

Lideri i Unionit demokratik të Shqiptarëve Mehmet Zenka ka deklaruar që kjo parti ka pritur më shumë, por që një mandat i UDSH-së vlen sa tre mandate të partive tjera. “Ne në fushatë kemi hyrë me shumë pak para dhe nuk kishim mundësi të bëjmë betejë më të fortë politike”, tha ai. Kryetari i PSD-së Selim Resulbegoviq ka thanë që ... Read More »

Mesazhi nga UDSH: ME NE FITOJNË TË GJITHË

Qytetarë të nderuar, Dëshiroj që në emër të Unionit demokratik të Shqiptarëve dhe në emrin tim personal t’Ju falënderoj për përkrahjen Tuaj gjatë aktiviteteve tona parazgjedhore. Gjithashtu, në emër të UDSH-së dhe timin personal Ju kërkojmë ndjesë për ndonjë shqetësim eventual të cilin Ju kemi shkaktuar pa dashje gjatë fushatës tonë parazgjedhore. Ju ftojmë të gjithëve që votën Tuaj ta ... Read More »

Zenka: DUKURITË E PALEJUESHME VËJNË NË PYETJE VULLNETIN E QYTETARËVE

Mehmed Zenka

Kryetari i Unionit demokratik të Shqiptarëve Mehmed Zenka ka deklaruar që në disa ditët e fundit janë shënuar disa dukuri tejet negative të cilat mund të vejnë në pyetje vullnetin e lirë zgjedhor të qytetarëve të Ulqinit. Ai në konferencën për shtyp në selinë e partisë së vet ka ftuar që këto dukuri të ndërpriten menjëherë, ndërsa organet kompetente shtetërore ... Read More »

Zenka: KEMI FRIKË VETËM BLERJEN E VOTAVE

Mehmed Zenka

Kryetari i Unionit Demokratik të Shqiptarëve Mehmed Zenka ka deklaruar se shpreson në rezultat të shkëlqyer në zgjedhjet e ardhshme. “Fushata ka kaluar shumë mirë, e vetmja gjë që kemi frikë është blerja e votave”, tha ai për “Pobjeda”. Sipas fjalëve të tija, UDSH i premton qytetarëve kuadro të rinj dhe të shkolluar, të cilët janë në gjendje të ballafaqohet ... Read More »

Prapë lojra rreth komunës së Tuzit: A PO E SHKEL PDS-ja MARRËVESHJEN ME PARTITË SHQIPTARE

Tuz, Tuzi, Malesia, Malesija

Propozimin e Partisë demokratike të socialistëve që Malësia me qendër lokale në Tuz formalisht të fitoj statusin e komunës, por të vazhdoj të jetë në përbërje të Podgoricës, e komentuan për “Dan” funksionarët e partive nacionale shqiptare. Sipas fjalëve të kryetarit të Lidhjes demokratike në Mal të Zi Mehmet Bardhit, detyrimi i PDS-së është të zbatoj marrëveshjen e cila është ... Read More »

Zenka: ASNJË NGA 25 PREMTIMET NUK ËSHTË REALIZUAR

Mehmed Zenka

Kryetari i Unionit demokratik të Shqiptarëve Mehmed Zenka ka deklaruar që koalicioni qeverisës në largim në Ulqin para ardhjes në pushtet është drejtuar qytetarëve me dokument i cili përbën 25 premtime. “Asnjë nga ato nuk është realizuar. Këto janë muhabete boshe. Në Ulqin nga tre të ri, dy janë pa punë”, tha ai për “Pobjeda”. Zenka tha që pret rezultat ... Read More »

Scroll To Top