Sunday , March 29 2020
Lajmi i fundit

Tag Archives: Mehmed Zenka

Feed Subscription

Mehmed ZENKA: TI NDALOJMË MILITANTËT

Mehmed Zenka

“Unioni demokratik i Shqiptarëve me anë të kësaj deklarate dëshiron të shpreh indinjatën e vet të thellë kundër secilit individ apo grup i cili me fjalë të pahijshme dhe sidomos fyese i drejtohet opinionit publik të qytetit tonë. Reagimi jonë bëhet me rastin e fundit ku me fjalë fyese ofendohet gazetari Mustafa Canka”, thuhet në deklaratë të UDSH. Kryetari i ... Read More »

UDSH: “FJALA JONË – OBLIGIMI JONË” (Lista)

Unioni demokratik i Shqiptareve, Demokratska unija Albanaca, UDSH, DUA

Unioni demokratik i Shqiptarëve dorëzoj të hënën listën e kandidatëve për këshilltarë në zgjedhjet e ardhshme lokale të bindur se kandidatët e rinj me profilet e ndryshme të përgatitjeve shkollore premtojnë një frymë të re me ide të reja.“Dëshiruam dhe realizuam që eksperienca dhe bagazhi politik të gërshetohet me një frymë rinore e cila mu në hapat e para të ... Read More »

UDSH: PRANIMI I MBI 50 ANËTARËVE TË RINJ

Unioni demokratik i Shqiptareve, Demokratska unija Albanaca, UDSH, DUA

“Unioni Demokratik i Shqiptarëve nuk dëshiron rinin e cila vazhdimisht diçka pret, por kultivon rinin e cila pyetet, e cila prunë vendime. Për këtë arsye kemi besim të plotë në rinin tonë”, tha sonte në tubimin rinor të kësaj parti në Sallën e madhe të mbushur plotë të komunës së Ulqinit lideri i saj Mehmed Zenka. Duke konstatuar që UDSH ... Read More »

Tuz: DISA PARTI SHQIPTARE PARALAJMËRUAN BOJKOTIN E ZGJEDHJEVE

Tuz, Tuzi, Malesia, Malesija

Kryetari i Iniciativës qytetare Vasel Sinishtaj ka thënë se, nëse Tuzi nuk e fiton statusin e komunës së plotë, ky grupim politik do të bojkotoj zgjedhjet lokale në Podgoricë, të cilat duhet të mbahen në prill të vitit të ardhshëm. Përkrahjen, siç shkruajnë “Dnevne novine”, Sinishtaj me siguri do ta fitoi nga Forca e re demokratike. “Ne nuk e kemi ... Read More »

Pritjet e partive: TË GJITHË THONË QË DO TË JENË NË PUSHTET

Komuna e Ulqinit, Opstina Ulcinj

Në bisedë për “Pobjeda” liderët e disa partive politike në Ulqin kanë thënë që presin rezultat shumë më të mirë se në tetor të vitit 2010. Kryetari i Këshillit komunal të Partisë demokratike të socialistëve Loro Nrekiq ka thënë që kjo parti shpreson në fitimin e mbi tre mijë votave, që është, siç tha, rreth 10 mandate. Optimistë është dhe ... Read More »

UDSH: SJELLJA E TURPSHME E PUSHTETIT LOKAL

Mehmed Zenka

Unioni demokratik i Shqiptarëve është lajmëruar me rastin e grevës së punëtorëve në Qendër për kulturë me kumtesë për opinion të cilën e përcjellim: Unioni demokratik i Shqiptarëve e vlerëson të turpshme sjelljen e qeverisjes lokale në rastin e grevës së punëtorëve të Qendrës për kulturë. Të dalësh para punëtorëve dhe të thuash që mos të presin asnjë lloj ndihme ... Read More »

Në turneun ndërkombëtar në pingpong: ZENKA MË I MIRË SE CUNGU

Në Ulqin në fund të kësaj jave, nën organizimin e Klubit të pingpongut “Valdanos”, është mbajtur turneu në ping-pong. Ky turne kishte karakter ndërkombëtar sepse në të kanë marrë pjesë ekipet e pingpongut nga Bosnja dhe Hercegovina, Serbia, Kosova dhe Mali i Zi. Në turne kanë marrë pjesë mbi 70 lojtarë, ndërsa suksesin më të mirë e arritën lojtarët e ... Read More »

UDSH: TENTIM I NACIONALIZIMIT TË PRONËS PRIVATE TË SHQIPTARËVE

Mehmed Zenka

Me rastin e vendimit të pak kohëve më parë të Gjykatës supreme me të cilin faktikisht nacionalizohet toka në rripin e të ashtuquajturës të mirat detare, lideri i Unionit Demokratik të Shqiptarëve Mehmet Zenka të martën mbajti konferencë për shtyp në Ulqin. Unioni Demokratik i Shqiptarëve mbas mbledhjes së jashtëzakonshme të Kryesisë së partisë të mbajtur lidhur me vendimin e ... Read More »

Zenka: DO TË PËRKRAHIM INICIATIVËN PËR SHKARKIMIN E KRYETARIT TË KOMUNËS

Mehmed Zenka

Lideri i Unionit Demokratik të Shqiptarëve Mehmed Zenka ka deklaruar që nuk ka logjikë që Kuvendi komunal të ja shkurtoi vetes mandatin, e mos të shtrohet pyetja e përgjegjësisë së kryetarit të komunës për gjendjen momentale në të cilën ndodhet qyteti. Ai për „Dan“ tha që UDSH ka në planë të përkrah iniciativën për shkarkimin e Cungut, por dëshiron të ... Read More »

Scroll To Top