Monday , August 10 2020
Lajmi i fundit

Tag Archives: Ministria e kultures

Feed Subscription

Projekti: MASAT MBROJTËSE PËR SAHAT KULLËN NË ULQIN

Sahat Kulla, Sahat Kula

Ministria e kulturës të Malit të Zi së shpejti do të jap pëlqimin për projektin konservues në mënyrë që të ndërmerren disa masa për mbrojtjen Sahat kullës në Ulqin, mëson Portali Ul-info. Siç thuhet, ky projekt është parashikuar me Programin e mbrojtjes dhe ruajtjes së të mirave kulturore për vitin 2015, dhe për këtë gjë janë miratuar dhjetë mijë euro. ... Read More »

Ministria: PARASHIKOHEN PUNIMET NË SAHAT KULLË

Sahat Kulla, Sahat Kula

Ministria e kulturës ka publikuar ftesën publike për dorëzimin e kërkesës për marrjen e mjeteve financiare nga ky institucion për realizimin e dy projekteve në Ulqin, e të cilët kanë të bëjnë me përpilimin e projekteve dhe masave konservuese. Siç theksohet në ftesë, bëhet fjalë për Sahat kullën dhe Pllakën përkujtimore të luftëtarëve të rënë për çlirimin e Ulqinit. Pritet ... Read More »

Ministria e kulturës: FONDE TË HUAJA PËR KALA DHE SHAS

Kalaja, Stari grad

Ministria e kulturës të Malit të Zi ka njoftuar se ka përfunduar projekti i revalorizimit të pasurive kulturore në vend, me të cilin për herë të parë, çdo e mirë kulturore është përpunuar nga aspekti profesional. Nga ky institucion theksojnë se në periudhën e ardhshme tek fondet ndërkombëtare do të aplikohet për implementimin e projekteve ndër të cilët janë dhe ... Read More »

Në konkursin e Ministrisë së kulturës: KALOI DHE SERVANTESI

Koreodrama Kalendari

Ministria e kulturës së Malit të Zi ka sjell vendim për bashkë-financimin e programeve dhe projekteve me rëndësi të arritjes së interesit publik në lëmin e krijimtarisë kulturo-artistike në këtë vit. Nga projektet të cilat i ka propozuar Qendra për kulturë e Ulqinit përkrahjen financiare prej gjashtë mijë eurosh do ta fitoi festivali “Skena verore”, ndërsa dy mijë euro më ... Read More »

Scroll To Top