Tuesday , June 22 2021
Lajmi i fundit

Tag Archives: Ministria per te drejtat e njeriut dhe popujt pakice

Feed Subscription

Shqyrtimi publik në Ulqin: PËR SIMBOLET KOMBËTARE PARA SALLËS BOSH

Shqyrtimi publik simbolet, Javna rasprava simboli

Vetëm katër persona kanë marrë pjesë të premten në Sallën e madhe të komunës së Ulqinit në shqyrtimin publik për tekstin e Projekt ligjit për zgjedhjen, përdorimin dhe ekspozimin publik të simboleve kombëtare të cilin e organizoi Ministria për të drejtat e njeriut dhe popujve pakicë në Qeverinë e Malit të Zi. Shqyrtimi publik për këtë Projektligj do të zgjas ... Read More »

Scroll To Top