Tuesday , January 21 2020
Lajmi i fundit

Tag Archives: Muzafer Caushi

Feed Subscription

RTV Ulqin: DERI TANI JANË LAJMËRUAR TRE KOMPANI NË TENDER

Muzafer Belo Caushi

Drejtori i Radio televizionit Ulqin (RTVU) Muzafer Çaushi ka deklaruar se deri tani tre kompani janë lajmëruar në tender për kabëllimin dhe blerjen e pajisjeve për këtë shërbim publik. Tenderi, përndryshe, është i hapur deri më 26 janar, ndërsa ka paralajmërime që edhe disa kompani tjera do të lajmërohen në shpalljen publike vlera e të cilës është 120 mijë euro. ... Read More »

Muzafer Çaushi: KAH SHKON KJO BUNA

Lumi Buna, Rijeka Bojana

“Duket se Rrodomi i Gjyshit duhet të ketë qenë tamam një kaq” – mendoi duke shikuar vendin e shkallitur për një ditë, atë tokë të tregtarëve me të huajën, tokë të askujën e të gjithkujën. “Sikur të ishte ndonjëfarë toke, por vetëm rërë!” – u qesh në vete tharbët. Gjyshi, në vitin e largët 1877, nuk ka pasur më shumë ... Read More »

Grevë në RTV Ulqin: KËRKOJNË KATËR PAGA DERI NË ZGJEDHJE

Organizata sindikale e emetuesit lokal publik “Radio-televizioni Ulqin” ka dërguar dje letër kryetarit të komunës së Ulqinit Nazif Cungut në të cilën e lajmëron që nesër (të mërkurën) do të filloj grevën. Siç theksohet, të punësuarit deri nesër kërkojnë pagesën e dy pagave, ndërsa deri më 26, në ditën kur në Ulqin do të mbahen zgjedhjet e jashtëzakonshme, edhe dy ... Read More »

Scroll To Top