Monday , March 8 2021
Lajmi i fundit

Tag Archives: Nayif Cungu

Feed Subscription

CUNGU: KONFERENCA PËR SHTYP

Fjala integrale hyrse të kryetarit të komunës së Ulqinit Nazif Cungu në konferencën për shtyp të premtën, 28. qershor 2013. Jemi në prag të sezonit turistike dhe dua t’ju informoj lidhur me disa aktivitete e ndërmarra nga komuna e Ulqinit për mbarvajtjen e këtij sezoni  si dhe me disa aktivitete të tjera të rendësishme për komunën tonë. Gjatë këtij viti ... Read More »

Vizita e zyrtarëve të Komunës: NË FUND TË QERSHORIT NË LUKSEMBURG

Një delegacion i komunës së Ulqinit, në krye me kryetarin Nazif Cungu, do të udhëtojë me 22 qershor në vizitë shumë ditore në qytetin Kajl në Luksemburg, mëson portali UL-info. Në këtë delegacion do të jenë edhe disa këshilltar të Parlamentit lokal. Këshilltarët e Kuvendit komunal të Ulqinit në fund të dhjetorit të vitit të kaluar kanë konfirmuar Marrëveshjen për ... Read More »

Scroll To Top