Saturday , August 15 2020
Lajmi i fundit

Tag Archives: Nazif Cungu

Feed Subscription

Përkundër paralajmërimit: GVOZDENOVIQ NUK SHKOI NË ARABI SAUDITE

Branimir Gvozdenovic

Edhe pse ishte e paralajmëruar që ministri i zhvillimit të qëndrueshëm dhe turizmit në Qeverinë e Malit të Zi Branimir Gvozdenoviq do të jenë anëtarë i delegacionit që do të vizitoi Arabinë Saudite, e në të cilin gjendet dhe kryetari i komunës së Ulqinit Nazif Cungu, kjo nuk ndodhi. Siç jozyrtarisht deklaruan për Portalin tonë nga kjo Ministri, në vizitë ... Read More »

Cungu: NE LARGUAM NGA PUNA 32 PUNËTORË TË KOMUNËS

Kryetari i komunës së Ulqinit Nazif Cungu hodhi poshtë si të pabazuara akuzat e Asociacionit rinor të PSP-së që drejtuesit e administratës lokale kanë keqpërdorur kompetencat zyrtare gjatë punësimit. “Këto akuza janë vetëm mbledhje e poenëve politik para zgjedhjeve lokale. Ne nuk punësuam me lidhje por madje larguam 32 punëtorë nga komuna. Në komunë ishin të punësuar 232 punëtorë, ndërsa ... Read More »

Gjendje e trishtuar në Qendër për kulturë: URGJENCA, RROGAT DHE DORËHEQJET

Qendra per kulture, Centar za kulturu, Greva, Strajk

Greva e punëtorëve në Qendër për kulturë po merr përmasa gjithnjë e më të rrezikshme. Të premten dy herë ka intervenuar Urgjenca, sepse gjendja shëndetësore e punëtorëve në grevë të urisë është gjithnjë e më rëndë. Që protesta do të vazhdoj është e qartë mbasi që prapë nuk është arritur asnjëfarë marrëveshje me kryetarin e komunës Nazif Cungu. Ai sot ... Read More »

Sindikata e kulturës: TË HULUMTOHET SI ËSHTË DHËNË ME QIRA OBJEKTI “FAMA”

Kino bahcja, Kino basta, Fama

Përfaqësuesit e Degës të sindikatës së kulturës kanë thënë që duhet të rishikohet puna e Këshillit drejtues të Qendrës për kulturë në Ulqin. “Si jemi të informuar, këtu bëhet fjalë për parregullsi në punë, gjegjësisht që ka mundësi që ekzistojnë mallverzime”, thanë ato në Tubimin e punëtorëve, në të cilin ishte i pranishëm dhe kryetari i komunës së Ulqinit Nazif ... Read More »

Radikalizimi në Qendër për kulturë: NESËR FILLON GREVA E URISË

Qendra per kulture, Centar za kulturu

Mbas mbledhjes së sotme të punëtorëve të Qendrës për kulturë me kryetarin e komunës Nazif Cungu më nuk ka dilemë: në këtë institucion publik punëtorët nesër fillojnë grevën e urisë! Kryetarja e organizatës sindikale të Qendrës Lilana Janinoviq ka thënë që punëtorët janë të vendosur dhe që nga themeluesi i vet komuna, të kërkojnë pagesën e gjashtë rrogave të prapambetura. ... Read More »

Në turneun ndërkombëtar në pingpong: ZENKA MË I MIRË SE CUNGU

Në Ulqin në fund të kësaj jave, nën organizimin e Klubit të pingpongut “Valdanos”, është mbajtur turneu në ping-pong. Ky turne kishte karakter ndërkombëtar sepse në të kanë marrë pjesë ekipet e pingpongut nga Bosnja dhe Hercegovina, Serbia, Kosova dhe Mali i Zi. Në turne kanë marrë pjesë mbi 70 lojtarë, ndërsa suksesin më të mirë e arritën lojtarët e ... Read More »

Nga fundi i javës së ardhshme: CUNGU NË ARABINË SAUDITE

Nga fundi i javës së ardhshme kryetari i komunës Nazif Cungu do të qëndroj në vizitë disaditore në Arabinë Saudite, mëson Portali UL-info. Ai, në delegacionin të cilin e udhëheq ministri malazez i zhvillimit të qëndrueshëm dhe turizmit Branimir Gvozdenoviq, do ti prezantoj investitorëve potencial mundësitë për investime në komunë të Ulqinit. Bisedat më të rëndësishme ky delegacion do ti ... Read More »

Lamoviq: NUK KA KREDI, NUK KA PARA

Opstina-Ulcinj_Komuna-e-Ulqinit_

Kryetari i Sindikatës komunale të Ulqinit Shefki-Keko Lamoviq ka deklaruar që me rastin e protestave të punëtorëve ka folur me kryetarin e komunës Nazif Cungun. „Më informoj që për shkak të shkurtimit të mandatit Kuvendit komunal dhe zgjedhjeve lokale në janar është shtyrë marrja e kredisë nga e cila është dashur të shlyhen borxhet e punëtorëve të ndërmarrjeve publike dhe ... Read More »

Qendra për kulturë: TË SHTUNËN FILLOJNË PROTESTAT

Qendra per kulture, Centar za kulturu

Nga organizata sindikale e Qendrës për kulturë kanë lajmëruar të shtunën, më 7 dhjetor, do të nisin me protesta. „Çdo ditë nga dy orë do të ndërpremë punën dhe në atë mënyrë do të paralajmërojmë themeluesin që duhet të kryej detyrimet ndaj nesh“, tha për UL-info kryetarja e kësaj organizatë Lilana Janinoviq. Ajo tha që nëse në afat të shkurtër ... Read More »

Komuna e Ulqinit: SEKRETARI NUK E ZGJEDH VETEN

Opstina-Ulcinj_Komuna-e-Ulqinit_

Sekretari i Sekretariatit për çështje komunale Avdula Dervishi ka konfirmuar që është lajmëruar në konkursin të cilin e ka hapur ky organ shtetëror për funksionin e këshilltarit të pavarur. “Unë i plotësoj kushtet pavarësisht nga ajo që jam në marrëdhënie pune. Në fund të fundit, nuk jam lajmëruar vetëm unë, ka dhe aplikime tjera. Komisioni në fund do të vendos ... Read More »

Scroll To Top