Saturday , June 6 2020
Lajmi i fundit

Tag Archives: Nazif Cungu

Feed Subscription

Mustafa: RAPORTI I PUNËS, REBALANCI…

Milazim Mustafa

Kryetari i Kuvendit komunal të Ulqinit Milazim Mustafa ka caktuar për të premten kolegjiumin e Kuvendit  në të cilin më në fund  duhet të shihet a ka fund kriza aktuale politike, gjegjësisht a do të vazhdoj me punë parlamenti lokal apo kemi zgjedhje të jashtëzakonshme. Mustafa për „Dan“ ka deklaruar se kryetarëve të klubeve të këshilltarëve do të ju propozoj ... Read More »

Komuna: TAKIM ME AFARISTET NGA RAJONI

Kryetari i komunës së Ulqinit Nazif Cungu prit në takim një grup afaristësh nga Shqipëria dhe Greqia të cilët gjenden në Ulqin në kuadër të organizimit ‘biznesi për biznes’ nga Ulqin Biznis Asociacioni, i cila u mbajt në Hotel Mediteran. Të pranishmit në këtë takim ishin përfaqësues të bizneseve të ndryshme dhe paten rastin të njoftohen nga kryetari i komunës ... Read More »

Komuna e Ulqinit në panairin e Mynihut: U SHFRYTËZUA SHANSI I MIRË

“Me pjesëmarrje të pavarur në ”Panairin e patundshmërive dhe investimeve EXPO REAL 2013” në Munih, është paraqitur për herë të parë prezantimi gjithëpërfshirës i komunës së Ulqinit si destinacion për investime”, tha kryetari i komunës Nazif Cungu. Ai në hotelin “Dolcino” tha që në vetëqeverisjen lokale janë përgatitur gjashtë muaj për pjesëmarrjen në këtë panair, ndërsa rezultatet do të shihen ... Read More »

Edhe vjeshta pa investime në Ulqin: ASGJË NGA NDËRTIMI I HOTELEVE!

Hotel Jadran

Edhe pse me aneksin e kontratës ishte e parashikuar që me 1 tetor të filloj ndërtimi i hotelit të prishur “Galeb”, kjo nuk do të ndodhë, e gati është e sigurt që as paralajmërimi i mëhershëm që me 1 nëntor do të filloj ndërtimi i hotelit “Jadran”, shkruan “Vijesti”. Gazeta citon deklaratën e drejtorit ekzekutiv të “Montenerostars” Novak Durutoviq që ... Read More »

Forca: KUMTESË PËR OPINION

Më 5 tetor, në Ulqin është mbajtur takimi i rregullt i Kryetarit të Partisë Boshnjake Rafet Husoviq, të FORCES Nazif Cungut, Kryetares së Iniciativës Qytetare Kroate Marija Vuçinoviq dhe bashkëpunëtorëve të tyre. Gjatë bisedimeve është vlerësuar se koalicioni i partive të pakicave në Parlamentin e Malit të Zi në mënyrë aktive po i afirmon politikat e përbashkëta të tri partive. ... Read More »

Komuna e Ulqinit: BISEDUAN RRETH FAZËS SË TRETË TË RRUGËS ULQIN SUKUBINË

Kryetari i komunës së Ulqinit z.Nazif Cungu priti në takim përfaqësuesit e drejtorisë për komunikacion të Malit të Zi për të diskutuar lidhur me projektin general të rrugës Ulqin-Sukubinë, veçanërisht për fazen e tretë që përfshin segmentin Krythë-Ulqin. Para fillimit të hartimit të këtij projekti përfaqësuesit e komunës së Ulqinit kanë bërë disa sygjerime lidhur me projektimin e këtij segmenti ... Read More »

Komuna e Ulqinit: KONTRATË PËR FILLIMIN E NDËRTIMIT TË DISA PDU

Kryetari i komunës së Ulqinit Nazif Cungu të mërkurën ka nënshkruar kontratën me firmën Geomax group sh.p.k. Podgoricë dhe Geopromet sh.p.k. Podgoricë për incizimin gjeodezik të terrenit me qëllim që të fillohet me punimin e Planit detal urbanistik për lokacionet: Pinjeshi 3, Gjerana 1 dhe 2, Limani 2, Kodrat 1, Mëhalla e re, Mali i bardhë dhe Pinjeshi Pishnajat. Read More »

Në ditën e sotme para dy viteve: CUNGU BËRI BETIMIN

Nazif Cungu

Para saktësisht dy viteve, më 28 shtator të vitit 2011, kryetari i komunës Nazif Cungu bëri betimin dhe mbajti fjalimin solemn. “Pobjeda” shkruante që në këtë akt ishin të pranishëm 25 nga gjithsej 33 këshilltar. Përveç këshilltarëve ishin të pranishëm rreth 150 qytetarë të cilët erdhën ti japin mbështetje kryetarit të porsazgjedhur të komunës. “Betohem që do ti përkushtohem zhvillimit ... Read More »

“Vijesti” për krizën e pushtetit në Ulqin: NUK KA RIKOMPONIM, ZGJEDHJET SHUMË AFËR

Komuna e Ulqinit, Opstina Ulcinj

Nënkryetari i PDS Svetozar Maroviq më kot para dy ditëve tentoi të bind liderin e Partisë demokratike Fatmir Gjeka të pranoi rikomponimin e pushtetit në Parlamentin e Ulqinit dhe të lidh koalicion të përkohshëm me Forcën dhe PDS për ushtrimin e pushtetit në nivel lokal deri në zgjedhjet e rregullta në tetor të vitit të ardhshëm, shkruajnë “Vijesti”. Kjo gazet ... Read More »

Kriza e pushtetit: DUKE PRITUR INVESTITORËT, MARRËVESHJEN DHE ZGJEDHJET

Kuvendi komunal, Skupstina Opstine, Parlament

“Zgjedhjet e parakohshme do të frenonin shumë projekte milionëshe të cilët i kemi planifikuar dhe të cilët duhet të pasojnë. Zgjedhjet e parakohshme do ta frenonin këtë, ndërsa këtë gjithsesi do ta ndjenin qytetarët”, deklaroi kryetari i Ulqinit dhe lideri i Forcës së re demokratike – Forca Nazif Cungu. Ai për “Dan” tha që, sipas marrëveshjes ka përpiluar programin e ... Read More »

Scroll To Top